Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hamdolsun geçti canım.
Sen nasıl oldun? Okudum yorumlarını, içini ferah tut. Kendi doktorunla görüşmeden karamsarlığa kapılma kuzum.

öyle ablam da akşam doktorun şeklini hareketlerini gorseydin beni çileden çıkardı
klasik acil doktoru işte uykusu bölünmüş bey efendinin
sabah ki doktor çok iyidi dedi eşim inş pazartesi yine o doktor denk gelir
bidaha kan alacaklar galiba duruma bakacaklar en gec carsamba perşembe yükselme böyle devam ederse kese görünmesi lazım 2000 lerde çünkü daha 500 e yakındı çok azdı görünmedi bişey ki de görünmez bu kadar değerde
şimdi değerim güzelce çıkmasını ve sonunda bebegimi görmeyi beklicem inş

elimde olsa da keşke hiç takmasam kafama :(

öyle ablam da akşam doktorun şeklini hareketlerini gorseydin beni çileden çıkardı
klasik acil doktoru işte uykusu bölünmüş bey efendinin
sabah ki doktor çok iyidi dedi eşim inş pazartesi yine o doktor denk gelir
bidaha kan alacaklar galiba duruma bakacaklar en gec carsamba perşembe yükselme böyle devam ederse kese görünmesi lazım 2000 lerde çünkü daha 500 e yakındı çok azdı görünmedi bişey ki de görünmez bu kadar değerde
şimdi değerim güzelce çıkmasını ve sonunda bebegimi görmeyi beklicem inş

elimde olsa da keşke hiç takmasam kafama :KK43:
Katlanman güzel ilerliyor canım benim, bazı doktorlar nelere yol açacağını düşünmeden konuşuyorlar. Oysaki bizlere daha temkinli davranmaları lazım, rahatı bozulduğu için sizinde canınızı sıkmak istemiştir kuzum. Bol bol oku kendini, dışarı çık açık hava al ve rahatlamaya çalış kuzum. Bak diğer doktor iyi konuşmuş diyorsun, iyi düşün iyi olsun.:KK15:

Katlanman güzel ilerliyor canım benim, bazı doktorlar nelere yol açacağını düşünmeden konuşuyorlar. Oysaki bizlere daha temkinli davranmaları lazım, rahatı bozulduğu için sizinde canınızı sıkmak istemiştir kuzum. Bol bol oku kendini, dışarı çık açık hava al ve rahatlamaya çalış kuzum. Bak diğer doktor iyi konuşmuş diyorsun, iyi düşün iyi olsun.:KK15:

aynen öyle ablam ne yaralar açacağını düşünmüyor pislikler tam bir yabancı düşmanıydı bide
neyse şimdi iyim şükür gece ki halime bakarak
korkularım tamamen görmeden illa geçmez ama en azından pazartesi yine kontrol var ins herşey guzel olacak :))

Kizlar sabahtan beri bende de Karin agrisi var. henuz kahvalti yapamadim ondandir herhalde.
Saat 11 olmuş sen henüz birşeyler yememişsin, olmaz ki kuzum böyle:110: senin sık sık ve azar azar beslenmeye alışman lazım. Şimdiden böyle yaparsan, aşermelerin başlayınca ne yapacaksın canım benim.

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Yalnız bıraktınız buralar sessizdi çok.
Canım yoğunluktan fırsatım olmadı. Fakat tüm yazdıklarınızı okudum. Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, onlarla da tanışacağım kısa sürede inşallah.
Sen nasıl oldun, stres yapmıyorsun inşallah?

Canım yoğunluktan fırsatım olmadı. Fakat tüm yazdıklarınızı okudum. Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, onlarla da tanışacağım kısa sürede inşallah.
Sen nasıl oldun, stres yapmıyorsun inşallah?
Evet canım biliyorum senin misafirlerin vardı. Neyse iyi bişekilde bitirmişsin bugünü de.evet yeni arkadaşlarımız var. Ben de çok yazamadım aslında. Stres yapmamayı deniyorum ama yine de gelmedikçe endişeleniyorum elimde olmadan.pazartesiye kadar gelmezse doktora gidicem. Beklemek istemiyorum daha fazla.

Evet canım biliyorum senin misafirlerin vardı. Neyse iyi bişekilde bitirmişsin bugünü de.evet yeni arkadaşlarımız var. Ben de çok yazamadım aslında. Stres yapmamayı deniyorum ama yine de gelmedikçe endişeleniyorum elimde olmadan.pazartesiye kadar gelmezse doktora gidicem. Beklemek istemiyorum daha fazla.
Kaç gün geçmiş oluyor Pazartesi günü?

Aa kahvaltını yap canım aç bırakıyorsun çok ama kendini. Olmaz ki böyle.

doyur bakım kendini bebisi aç bırakma annessiiiiiii :)))

Saat 11 olmuş sen henüz birşeyler yememişsin, olmaz ki kuzum böyle:110: senin sık sık ve azar azar beslenmeye alışman lazım. Şimdiden böyle yaparsan, aşermelerin başlayınca ne yapacaksın canım benim.
kizlar biliyorum kendimi cok ac birakiyorum. Isten eve gelince cok yorgunluktan oluyorum bir seyler hazirliyip yatiyorum. Kalktiktan sonra da o kalan yemekten kalanlari yiyoruz. Sabah icin hicbir sey hazirlayamiyorum. Ama kendime yeni bir duzen hazirlamam gerekiyor farkindayim. Simdi eve geldim ben hemen bir seyler hazirliyim kizlar. Gorusuruz kahvaltidan sonra.

Kızlar benım bıraz sorunlarım var bu ara cok yazasım yok kimseyıde sıkıntımla sıkmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum bu arada cok şiddetli kasık agrılarım var adet olmadan önceki bitğn belirtıler var bende

Back
X