Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

A Aveline canim reglin kacinci günü? Bendede aynisi oldu ve reglin 3. günü kist patladigi icin tedaviye 3. gün basladik. Ve kist nerde? Rahimdemi yumurtaliktami? Yarin tekrar baktirsan?

Kizlar benim bugün cok agrim var. Adet olcakmis gibi karnim belim. Cok korkuyorum aslinda. Doktorumu aradim kanama felan yok diye teselli etti. Rahmin genisliyor karnin genisliyor diye. Ama yinede ben cok korkuyorum her 10 dakkaya tuvalete kosuyorum sanki kanama gelcek gibi. Normal adet olcam sanki :(

Kizlar benim bugün cok agrim var. Adet olcakmis gibi karnim belim. Cok korkuyorum aslinda. Doktorumu aradim kanama felan yok diye teselli etti. Rahmin genisliyor karnin genisliyor diye. Ama yinede ben cok korkuyorum her 10 dakkaya tuvalete kosuyorum sanki kanama gelcek gibi. Normal adet olcam sanki :KK43:

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ÇOK ÜZÜLDÜM DURUMUNA
GECMEZSE BI ACILE GIT BEBEGINI GÖRÜR RAHATLARSIN
HEM BI SIKINTI VARMI DIYE BAKARLAR
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM CIDDI BI DURUM DEGILDIR
DOKTORUN DA BAK KORKMA DEMİŞ
KANAMA YOKSA BENCE DE RAHIM BÜYÜYOR VÜCUT DEGISIYOR ONDANDIR

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ÇOK ÜZÜLDÜM DURUMUNA
GECMEZSE BI ACILE GIT BEBEGINI GÖRÜR RAHATLARSIN
HEM BI SIKINTI VARMI DIYE BAKARLAR
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM CIDDI BI DURUM DEGILDIR
DOKTORUN DA BAK KORKMA DEMİŞ
KANAMA YOKSA BENCE DE RAHIM BÜYÜYOR VÜCUT DEGISIYOR ONDANDIR

Bilmiyorum valla ama suan uyku felan kalmadi kacti canim. Bakalim hayirlisi insallah...

Bugun reglin 3.gunuydu canim.yumurtalikta kist.ama benimki orda duruyordu.yarin catlatma ignesi olucam.yine sorarim gerci de.

Yumurtaliktaki kistimi cok sorun etmemisti doktorum. Benim rahimde vardi ama regl olunca patladi dedigim gibi. Bence kesinlikle sor canim. En kötü catlama ignesiyle zaten 2-3 haftaya yine gelir. Bozma morelini :KK19:

DilanBoran DilanBoran akintin yoksa ve isin agir degilse bence isine devam et canim. Hem hareket icin. Hemde az saat calisiyorsun. Kafani dagitmak icin iyi olabilir. :)
Aynen canim pazartesi ye kadar gelmezse devam edecegim. Benim icin hareket oluyor. Evde olsam daha cok tembellesiyorum ve kilo aliyorum. Sen nicin takvimini kaldirdin canim? Agrin icin uzuldum, istersen yarin gidip muayene ol kafan rahatlar bu sayede bebisini gorursun.

Yumurtaliktaki kistimi cok sorun etmemisti doktorum. Benim rahimde vardi ama regl olunca patladi dedigim gibi. Bence kesinlikle sor canim. En kötü catlama ignesiyle zaten 2-3 haftaya yine gelir. Bozma morelini :KK19:

Cok tesekkur ederim canim.evet sorun teskil edicek birsey degil sanirim.insallah birkac haftaya gelir tekrar adetim baslayabilirim bu sefer tedaviye.biraz daha rahatladim hakikaten.

Back
X