Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım nasıl normal hayatına döndün ilaçlarını bırakma sakkn . Öyle belirti arama belirtiler bişey demek değil . Bazen kulandıgımız ilaçlarda yapıyor belirtileri . Hiç belirtisi olmadan hamile olanlar var .
Normal haytima döndüm derken yani rutin olarak kastettim canım islerimi yavas yavas yapiyorum ialclarimi aksatir miyim hiç

Meryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar

Selam kızlar nasılsınız???
Ben cok şükür düşüğü atlattım ve Allah nasip ederse 1 ay sonra tedavime başlayabilirim
herşey yolunda giderse
Kendim düşürdüm çok zordu :-(
M Mevsim09 canım sen naptın kaç gün var??

Merhaba canım ... Ben hayatta kopuk bi şekilde ayakta durmaya çalışıyorum ... Sen nasılsın...

Canimmm nolursun moralini yüksek tut
Bak ben oldu dedim bebegim elime düştü. Beterin beteri var zamanı değilmiş
Zaman kaybetmek hiç istemiyorum bidaki ay hemen başlamak bebeğime kavuşmak istiyorum
Sende dik dur yikilmak yok

Canimmm nolursun moralini yüksek tut
Bak ben oldu dedim bebegim elime düştü. Beterin beteri var zamanı değilmiş
Zaman kaybetmek hiç istemiyorum bidaki ay hemen başlamak bebeğime kavuşmak istiyorum
Sende dik dur yikilmak yok
Maglesef Canim ben toparlanamadım ve psikolojikmen çökmüş durumdayım tedaviyle ayakta duruyorum..

Selam kızlar nasılsınız???
Ben cok şükür düşüğü atlattım ve Allah nasip ederse 1 ay sonra tedavime başlayabilirim
herşey yolunda giderse
Kendim düşürdüm çok zordu :-(
M Mevsim09 canım sen naptın kaç gün var??

seni iyi gördügüme sevindim canim, doktorun birdahaki reglle baslayabilirmisin dedi? Dondurulmus varmiydi yoksa taze tedavi mi? Insallah bu sefer cok daha güzel olacak canim, dualarim seninle, bu sefer kendini üzmek, ev isi yapmak felan yok!!! takipte olcam bak ona göreeee!!!!

ben bu gece yine bi rüyalar gördüm, öff yani, 3 haftadir ultrasyonda görmedim bebegimi, birdahaki terminde 2 hafta sonra, esim izin vermiyor daha önce gitmeme, cok stress yapiyorum kendime, ama allah korusun bugün rüyamda kalbi atmiyordu, öyle agliyorudm caresizdimki, allahim herkesin yardimcisi olsun, cok zor bi durum, insallah bebegimin sagligi yerindedir :( cok korkuyorum...

Hurihuri2013 Hurihuri2013 & DilanBoran DilanBoran cancazlarim sizler nasilsiniz? toparlanabildiniz mi?
Merhaba canım benım şuan daha iyiyimmm toparlanma asamasındayım şükür elhamdulillah sende gördüğün rüyaların etkisiyle üzme kendını lütfen bı sıkıntı olsa hissedersın annesını üzmez bebişinn topla kendını canımıniçi

seni iyi gördügüme sevindim canim, doktorun birdahaki reglle baslayabilirmisin dedi? Dondurulmus varmiydi yoksa taze tedavi mi? Insallah bu sefer cok daha güzel olacak canim, dualarim seninle, bu sefer kendini üzmek, ev isi yapmak felan yok!!! takipte olcam bak ona göreeee!!!!

ben bu gece yine bi rüyalar gördüm, öff yani, 3 haftadir ultrasyonda görmedim bebegimi, birdahaki terminde 2 hafta sonra, esim izin vermiyor daha önce gitmeme, cok stress yapiyorum kendime, ama allah korusun bugün rüyamda kalbi atmiyordu, öyle agliyorudm caresizdimki, allahim herkesin yardimcisi olsun, cok zor bi durum, insallah bebegimin sagligi yerindedir :KK43: cok korkuyorum...

Iy olmaktan başka çaremiz yok malesef kuzum. Atlattım şükür kendi kendine gitti kuzum. Hayırlısı buymuş deyip hemen bidaki ay devam edeceğim inş
Evet doktorum dedi rahim temizlemiş kendini kan değerlerim de düşmüş şükür
Ek bi tedaviye gerek kalmadan vücut kendi kendini temizledi

Sende kendine evham yapma bebeğine zarar verirsin inş biseycik olmaz annesi daha doğduğunu duyup sevineceğiz
Kafana çok takıyorsun bak rüyalarına giriyor rahat olmaya çalış
Senide anlıyorum bu kadar kötü olay olunca etkileniyorsun ama sen zor zamanı atlattın şimdi keyfine hak kendine iyi bak ki bebeğin de sağlıkla gelsin

Hurihuri2013 Hurihuri2013 & DilanBoran DilanBoran cancazlarim sizler nasilsiniz? toparlanabildiniz mi?
Canim ben daha iyiyim. Fazla dusunmemeye calisiyorum. Buyuk ihtimal bizden etkilendigin icin oyle ruyalar goruyorsun. Kotu seyler dusunme canim. Hayirlisi ile senin bebisini kucagina aldigini burada duyacagiz. Eger kendini daha iyi hissedeceksen bence doktora gidip bebisini gormelisin.

Slm kizlar bende caresizce test gününü bekliyorum
Bugun ara ara adet ağrısı gibi girdi cıktı korktum adet olacam diye Allahım yardimcim olsun duanızı eksik etmeyin

Back
X