- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.901
Haftaya canımBugün mü, haftaya Çarşamba mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya canımBugün mü, haftaya Çarşamba mı?
Transfer nezamandi? kacinci gündesin?Haftaya canım
Bugun 1 hafta doldu canımTransfer nezamandi? kacinci gündesin?
Canım progesteronu alıp adet olan çok kişi var biliyorum
Insallah canımÖyle mi bilmiyorum canım olmuyor sanıyordum
Olsun sen yine de rahat ol umarım güzel sonuç alırsın canım
Insallah canım
Seninde karnın sismis miydi canım
Selam herkese avusturya bregenzte yaptiran varmi?
Progestron alıyorum fitil olarak sadece
Ittigim halde bazen geri çoğu geliyor
Iğne kullanmiyorum canim hepsi fitil ve kapsül şeklindeBu cok normal canim akinti gibi geri geliyor, karnin sismeside hem ignelerden hemde progesterondan olabilir...
insallah en yakin zamanda güzel haberler alirsin...
Canim nasilsin? Test tarihin hangi gun? Guzel haberlerini bekliyoruz.Iğne kullanmiyorum canim hepsi fitil ve kapsül şeklinde
Son 3 4 gündür adet olacam hissi var korku başladı Allah yardımcımız olsun
Canim umarim bu tedavinde tatli cadina kardes gelir. Psikolojik destek alman cok iyi olmus. Aslinda her birimizin negatifden sonra destek almaliyiz. Tedavine hazir olmana sevindim .Slm kızlar nasılsınız
Evde tadilat yaptım tedaviye başlamadan evde değişikliğin iyi gelecegini düşündüm . Zaten başka türlü kafam hiç dağılmadı . Kızımın hastalığı hiç bitmedi hafta sonu doktor yolundaydık yine bronşit olmuş . Bitmeyen temizlik düzen işleri . Sizleri unuttum sanmayın piskolojik tedavi görüyorum az çok değil baya yıkıldım kızım etkilenmesin diye destek şarttı . İnsan yalnız olunca sinir stres atlata biliyor . Ama evde bir çocuk olunca senin gülmen ve mutlu olman gerekiyor . Bir çok kez sinir krizinden ağlayıp kızıma sert çıkışlarım oldu . Kızım yapmadığı şeyleri yaptı . Kızınca vurmaya dil çıkartmaya başladı . Sürekli ağlamalar çekilmez kapris kirişleri oldu . Ben onun için mutlu ve huzurlu olmam gerektiği için internet yasağı kondu . Sürekli araştırmalar aynı konular içinde olmam beni daha da kötü etti . Bir yanın umut bir yanın umutsuzluk . Neyseki şimdi gayet iyiyim . ayın 28 ine gün sayıyorum tekrardan randevu günü . Mutlu olmak için anın kıymetini bilmek gerekiyormuş . Kızımı eşimi kendimi üzüp anı kaçırdıktan sonra geçmişi düşünüp üzülmenin mantıksız olduğunu kabullendim .
Geçmişi okuyamadım ama kalbim sizinle hepinizi tek tek öpüyorum![]()
Hayirli olsun canim. Cok sevindim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.Merhaba kızlar şükürler olsun hamileyim darısı hepinizin başına tez vakitte 2 hafta sonra kalbini duymaya gidecez umarim hersey yolunda gider yardımcı olan olmayaniniza teşekkür ederim
Insallah canım korku gitmiyor simdide hersey yolunda kalbini duyabilecek miyim başladıHayirli olsun canim. Cok sevindim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Amin canim insallah. Malesef o korkular hic bitmiyor.Insallah canım korku gitmiyor simdide hersey yolunda kalbini duyabilecek miyim başladı
Tez vakitte tüm isteyenlere nasip olsun