- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.401
Bizde 7 haftalik olduk bakalim canim. Su iki ayi atlatmadan rahat edemicem malesef.Ins canimmm
Seninki ne kadar oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde 7 haftalik olduk bakalim canim. Su iki ayi atlatmadan rahat edemicem malesef.Ins canimmm
Seninki ne kadar oldu
Bizde 7 haftalik olduk bakalim canim. Su iki ayi atlatmadan rahat edemicem malesef.
Canim isten gücten anca girdim ondan gec yaziyorum neyseki yarin tatil :)Evet haklısın evlatlarımıza kavuşmak paha biçilmez
Iyı araştırmak lazım yapılan yeri
Ben avusturya dayım üniversite hastanesinde yapıyorum devletin
Cok memnunum ilkinde gebe kaldim 11. Haftada kaybettim bebegimi
Şimdi yine pozitif 2. Tedavim inş bu defa bırakmaz bebegim beni
En kısa zamanda rabbim sana ve tüm bekleyenlere nasip etsin
Zaman uçup gidiyor olmuyorsa bi an önce başla bence
Daha onece Kac kere tup bebek denediniz Almanya da?Canim isten gücten anca girdim ondan gec yaziyorum neyseki yarin tatil :)
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim darisi tüm isteyenlerin basina
Bende bi iki ay hem mola yapmayi hemde kilo vermeyi düsünüyorum sonra bende Universität München e gidicem
Masallah, insallah saglikli bir sekilde 2. Cocugunuzu da kucaginiza alirsiniz, insallah olcumler istenildigi gibi cikar. Kizinizda mi tup bebek ile olmustu?Mrb arkadaslar ben de yurt disinda tup bebek yaptiranlardanim. Belcikada gent universitesi hastanesindr yaptirdim. 10 haftalik olduk (cok sukur). Ilk kontrolum 8 haftalik olmustu kalp atisini gordum cok sukur ama haftaya en onemli randevum var. Olcumleri yapilicak haftasina gore nasil diye. Ama bugun heryerim agriyo gibi belim, sirtim. 5 yasinda bi kizimda var
Oyyy Masallah, hayirlisi ile atlatacaksin canim. Doktor kontrollerini ihmal etme, bol bol dinlen.Bizde 7 haftalik olduk bakalim canim. Su iki ayi atlatmadan rahat edemicem malesef.
Cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin hayir kizim normal yollardan. Ama iste nasip bu tup bebek olmak zorunda kaldim.Masallah, insallah saglikli bir sekilde 2. Cocugunuzu da kucaginiza alirsiniz, insallah olcumler istenildigi gibi cikar. Kizinizda mi tup bebek ile olmustu?
Hayirli olsun tekrardan hamileliginiz.Cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin hayir kizim normal yollardan. Ama iste nasip bu tup bebek olmak zorunda kaldim.
Hic denemedik henüz canim sadece gonal f ve ovitrelle kullandimDaha onece Kac kere tup bebek denediniz Almanya da?
hatice-yakup hatcemmm cok sevindimmmm pozitif olmana, degerlerin nasil? Rabbim insallah kucgina almayi nasip etsin
Benim kizin gaz sorunu var ondan günüm gecem Karisti
Sadece sorun adetinin gelmemesi mi, hormon tahlillerini yaptirdiniz mi? Eger Turkiye de bir klinik ile antlasirsan orda yaptirisin butun tahlilleri gonderirsin. Mail yoluyla butun islemler bittikten sonra adetin 3. Gunu baslarsin. Transfer in 3. Gunu Almanya ya geri donebilirsin. YaniHic denemedik henüz canim sadece gonal f ve ovitrelle kullandim
Simdilik bi iki ay ara verelim ondan sonra dedigin gibi arastiririz canim aynen olmadi burada artik napalimSadece sorun adetinin gelmemesi mi, hormon tahlillerini yaptirdiniz mi? Eger Turkiye de bir klinik ile antlasirsan orda yaptirisin butun tahlilleri gonderirsin. Mail yoluyla butun islemler bittikten sonra adetin 3. Gunu baslarsin. Transfer in 3. Gunu Almanya ya geri donebilirsin. Yanihatice-yakup dedigi gibi an az 20-30 gun. Istersen guzel bir tup bebek merkezi bul Almanya da. Ilk denemeni orda yaptirt.
Oyy Allah yardimcin olsun canim prensesin de
Benim malesef değerler yavaş ilerliyor
Kimyasal yada dış gebelik olabilir diyorlar 2 güne bi kan vericem Bakalim sonuç ne olacak
Canim bugün tekrar kana baktirdin mi? Insallah seninle kalacak bebisin. Iyi düsün iyi olsun haberdar et bizleri.
Cnm zaten süreç normal gebelik gibi o yüzden normal doğum olur stres yapma Allah kavuştursun sağlıcaklaSelam kızlar Bende tüp bebek hamilesiyim 38. haftamız bugün bitti. Yurtdışında yaşıyorum. Normal doğum olacak inşallah. 31 ağustosta suni sancıyla doğuma alacaklar. Yurt dışında tüp bebeği normal doğum yöntemiyle doğuran varmı acaba aranızda. Endişelerim var biraz. Umarım vardır![]()
Tebrikler. Allah sagsalim kavustursun insallah. Ben normal dogum yaptim, 36. haftamda ne gibi endiselerin var? Neden suni sanci vercekler?Selam kızlar Bende tüp bebek hamilesiyim 38. haftamız bugün bitti. Yurtdışında yaşıyorum. Normal doğum olacak inşallah. 31 ağustosta suni sancıyla doğuma alacaklar. Yurt dışında tüp bebeği normal doğum yöntemiyle doğuran varmı acaba aranızda. Endişelerim var biraz. Umarım vardır![]()
Evet kan aldılar katlamaya bakmak için
Eğer kötü sonuc olursa aricaz dedi
Befund güzelse aramayız dedi ama ben yarin gidip sorucam telefon da bilgi vermiyorlarmış
Bakalim dhaa arayan olmadi inş düzene girer canimmm