Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ister istemez uzulmussundur ama toparlanmana sevindim canim. Tedavi de ne ile karsilasacagimizi bilmiyoruz malesef bunda da bir hayir vardir. Belki hep beraber baslariz.
Tabii ilk anda kötü oldum. Bir de aşılama nereden çıktı diye de şaşırdım, kendimce gereksiz buldum falan :) ama şimdi iyiyim. Sonuçta bir yola çıktık, tedavi bu, o bebeği eve getirene kadar devam edeceğiz. Dediğin gibi belki beraber başlayacağız, belki birimiz daha erken birimiz daha geç sonuç alacak.. ama mutlaka sonu güzel olacak buna inanıyorum. Az önce çatlatma iğnesi oldum şimdi Perşembe sabahını bekleyeceğim.

Benim de sanırım ilacım değişecek tedavi devam ederse. Neyse ki bu defa güzel haberi aldın. Nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik bu arada :) ne zaman kontrolün?
Aynen hergün şükrediyorum defalarca .Şükür Iyim dinlenmeye devam ediyorum arada ağrılarım oluyor normal sanırım ama yinede korku var hep de olacak sanırım.yarim bi daha kan vericem bakalım değerim katlaniyormu diye hayırlısıyla inşallah herşey güzel ilerler.
Hepinize çok dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Aynen hergün şükrediyorum defalarca .Şükür Iyim dinlenmeye devam ediyorum arada ağrılarım oluyor normal sanırım ama yinede korku var hep de olacak sanırım.yarim bi daha kan vericem bakalım değerim katlaniyormu diye hayırlısıyla inşallah herşey güzel ilerler.
Hepinize çok dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Yarın değerinin katlandığını görür ve biraz daha rahatlarsın umarım. Sonra kese,sonra kalp atışı.. bunlar tatlı telaşlar.. endişelerini minimumda tutarak tadını çıkarmaya bak canım

Sen ne yaptın canım turkiyede mı tedaviye başlayacaksın.
Doktorun istediği testler 3 hafta Sonra tamamlanmış olacak.Bizim sigorta ücretin yarısını ödüyor burada.Sigortayla görüştük Türkiye yaptırınca da ödemeyi kabul etti ama burdan doktorun çıkaracağı planı istediler.Onu almak için tekrar gideceğim.Türkiye’de yaptırma kararı aldık ama oda zor olacak gibi gelip gitmesi filan.Ben doktorumu çok sevmiştim ama klinikle ilgili bizim için çok büyük Ve önemli problem yaşadık.Moralimiz ve psikolojimiz çok bozuldu.

Doktorun istediği testler 3 hafta Sonra tamamlanmış olacak.Bizim sigorta ücretin yarısını ödüyor burada.Sigortayla görüştük Türkiye yaptırınca da ödemeyi kabul etti ama burdan doktorun çıkaracağı planı istediler.Onu almak için tekrar gideceğim.Türkiye’de yaptırma kararı aldık ama oda zor olacak gibi gelip gitmesi filan.Ben doktorumu çok sevmiştim ama klinikle ilgili bizim için çok büyük Ve önemli problem yaşadık.Moralimiz ve psikolojimiz çok bozuldu.
Turkiyede yaptırmak sana daha iyi hisetirecekse orda yap ama ben klinikten çok memnunum olmasaydi bile aynı fikirdeydim. Ama turkiyede gidip gelmeye gerek yok 1 aylığına gidersen bi ayda haledersiniz benim tedavim tam bi ay sürdü

Selmacım hayırlı olsun canım rabbim tamamını erdirsin sağlıklı şekilde inş kucağına alırsın... O korkular hiç bitmiyor maglesef benim 3,5 hafta kaldı Doğuma halen adet olacağım korkusu var ve az hareket etmese hemen panikle hastaneye koşuyorum ama elde değil normal gebelik olmadı için o korkular hiç bitmiyor ... Ama çokta düşünürsen piskolojikmen ters tepe biliyormuş sen herşeyin güzelini düşün...

Selmacım hayırlı olsun canım rabbim tamamını erdirsin sağlıklı şekilde inş kucağına alırsın... O korkular hiç bitmiyor maglesef benim 3,5 hafta kaldı Doğuma halen adet olacağım korkusu var ve az hareket etmese hemen panikle hastaneye koşuyorum ama elde değil normal gebelik olmadı için o korkular hiç bitmiyor ... Ama çokta düşünürsen piskolojikmen ters tepe biliyormuş sen herşeyin güzelini düşün...
Sağol canım benim sende sağ salim kucağına al inşallah. Aynen korku hep olacak ben inşallah bi göreyim herşey yolunda rahatlicam o zaman agrım oluyor korkuyorum olmuyor niye olmuyor diyorum rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah hepimize .senin az kalmis çok şükür.

Sağol canım benim sende sağ salim kucağına al inşallah. Aynen korku hep olacak ben inşallah bi göreyim herşey yolunda rahatlicam o zaman agrım oluyor korkuyorum olmuyor niye olmuyor diyorum rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah hepimize .senin az kalmis çok şükür.
Kan testin yapıldı mı canım ? Değerin katlanmıştır umarım

Ben geldim kızlar..
Bu sabah aşılama yapıldı. Doktorum çok pozitif onun yanından her ayrıldığımda kendimi çok iyi hissediyorum. 7 Aralık test tarihim. Beklemeye başladım :)

Ben geldim kızlar..
Bu sabah aşılama yapıldı. Doktorum çok pozitif onun yanından her ayrıldığımda kendimi çok iyi hissediyorum. 7 Aralık test tarihim. Beklemeye başladım :)
Hadi hayırlı olsun inşallah rabbim inşallah hayırlı sağlıklı.bi gebelik nasip eder .

Evet canım katlanmış şükür yarın bi daha kan vericem inşallah Sağlıkla ilerler.
Umarım keseyi de kalp sesini de duyarsın daha da rahatlarsın.. keyifli bir hamilelik sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın
Hadi hayırlı olsun inşallah rabbim inşallah hayırlı sağlıklı.bi gebelik nasip eder .
Saol canım, şimdi iki haftalık bekleme sırası bende. Umarım sonuç seninki gibi olur :)

Umarım keseyi de kalp sesini de duyarsın daha da rahatlarsın.. keyifli bir hamilelik sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın

Saol canım, şimdi iki haftalık bekleme sırası bende. Umarım sonuç seninki gibi olur :)
Sağol canım inşallah.
Rabbim inşallah nasip etsin sanada fazla aratmasin.

Ben geldim kızlar..
Hayirli olsun canim . Dr un Iyi olmasi seni Iyi hissettirmesi cok onemli. Insallah asilama ile pozitif i gorursun canim.

Evet canım katlanmış şükür yarın bi daha kan vericem inşallah Sağlıkla ilerler.
Benim kan okadar az katlanıyordu ki doktorlar 100/100 hamilesini günler sonra ögrendim umutlanmayım diye kesin hamilesin dememişlerdi yani kan agardan yükselsede takma bak benim minnoş kızım herşeye tüm aksiliklere rağmen tutundu teyzesi..

Benim kan okadar az katlanıyordu ki doktorlar 100/100 hamilesini günler sonra ögrendim umutlanmayım diye kesin hamilesin dememişlerdi yani kan agardan yükselsede takma bak benim minnoş kızım herşeye tüm aksiliklere rağmen tutundu teyzesi..
Çok şükür katlanıyor son verdiğimde 2900 olmuştu cuma günü keseyi görmeye gidicem .Karin agrım falan oluyor bu günlerde korkuyorum sende de oluyor muydu.
Ne zaman geliyor minik prenses hayırlısıyla.

Back
X