Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cevaplarınız teşekkür ederim kızlar.

O zaman benimki kısa protokol oluyor. Adetin 2. günü hormon iğnesine başlıyorum. 7. Günden itibaren yumurta geliştirici iğne başlıyor. 8. gün ultrason kontrolü var ve devamındaki protokol verilecek. Sizin yazdığınıza göre adetin 2. günü kan testi yok bende... İlk günü arayacağım onu sormak için.

İğne için ovaleap pen kolay geldi, karın altına buz uygulayıp kolayca yaparım diye düşünüyorum ama 7. günden itibaren yapılacak olan Cetrotide şırınga ve karıştırılarak şırıngaya çekilecek olan ilaç... Onu nasıl yapacağım bilmiyorum :s
Bununla ilgili youtube da video var diye hatırlıyorum güzel de anlatıyor. O da basit merak etme. İğnelerin uçları çok ince zAten. Ben gonal f kullanıyorum. Buz uygulamadan direk iğneyi yapıyorum. Benim de tedavim haftaya başlayacak.adetin birinci günü arayacağım, 2 gün kan tahlilleri ( hormonlar için) ve ultrason yapılacak sonuca göre 3. Gün iğneye başlayacağım. 7. Gün de kontörle gideceğim. Tedavinin sonrası 7. Gün belli olacak.

İyi geçti canım troid hapı verdi almancam olmadığı için eşim konuştu ben pek anlamıyorum eşimde bunu kullancakmışsın dedi
hangi ilaci hangi dozla kullanacaksin canim? degerin kac soylemis mi ? tek sıkıntı bu sanirim. diger sonuclarin nornal.. ilacla troid de duzene girer umarim.

DilanBoran DilanBoran sana daha önce sormuştum ya cetrotide saat kaçta olacak diye. Tedavi o aşamaya gelmediği için öğrenmemiştim. Bugün hemşireye sordum aynı saatte birisini sağa diğerini sola vuracaksın dedi.
Benim dr da buyutme ignesinden 1 saat sonra demisti. Her dr farkli saat soyleyebiliyor.

İyi geçti canım troid hapı verdi almancam olmadığı için eşim konuştu ben pek anlamıyorum eşimde bunu kullancakmışsın dedi
Kac hafta sonra testi tekrarlamani soylemis canim? Ne cekiyoruz su tiroid den. Insallah kisa zaman da duzene girer.

Aynen, sayili gunler cabuk gecer derler.Transfer den sonra kullanacagin igneler belli mi canim
yok canim henuz belli degil. sanirim onlari transfer gunu yazacaklar. cunku doktorumu transfere kadar gormeyecegim. ultrasonlda baska doktor vardi gecen tedavide. ona danisip karar veriyorlardi. 4 doktor var tup bebekle ilgilenen kontorllerde donusumlu oradalar sanirim. ama uygulamalari herkes kendi hastasina yapiyor.

yok canim henuz belli degil. sanirim onlari transfer gunu yazacaklar. cunku doktorumu transfere kadar gormeyecegim. ultrasonlda baska doktor vardi gecen tedavide. ona danisip karar veriyorlardi. 4 doktor var tup bebekle ilgilenen kontorllerde donusumlu oradalar sanirim. ama uygulamalari herkes kendi hastasina yapiyor.
Anladim canim. Bakalim hangi ilaclari verecek sana.

ben de merak ediyorum. bazen okuyorum 6-7 ilac veriyorlar sasiriyorum bize de o kadar verecekler mi diye :)
Suan vitamin ve folik asit kullaniyorsundur bir de transferden sonra progesterone icin ya ignesini verir ya da fitilini . Pihtilasma sorunu olanlar onun icin de igne kullaniyorlar.

Suan vitamin ve folik asit kullaniyorsundur bir de transferden sonra progesterone icin ya ignesini verir ya da fitilini . Pihtilasma sorunu olanlar onun icin de igne kullaniyorlar.
folik asit ve d vitamini uzun zamandir kullaniyordum zaten. havalar soguyunca prolopis baslamistim.. bugun de omega 3 ve koenzim kullanmaya basladim. bunlari tup bebekten bagimsiz zaten kullanmak istiyorum. hatta cologen de almak istiyorum da henuz hangi marka kullanacagimi bilemedim.sence tedaviye olumsuz etkisi olur mu kesmeli miyim?

folik asit ve d vitamini uzun zamandir kullaniyordum zaten. havalar soguyunca prolopis baslamistim.. bugun de omega 3 ve koenzim kullanmaya basladim. bunlari tup bebekten bagimsiz zaten kullanmak istiyorum. hatta cologen de almak istiyorum da henuz hangi marka kullanacagimi bilemedim.sence tedaviye olumsuz etkisi olur mu kesmeli miyim?
Canim dr a gittiginde mutlaka soyle hangi vitaminleri kullandigini. Bence olumsuz etkilemez ama dr in gorusu onemli.

dennisgo dennisgo inşallah hepimiz arka arkaya güzel sonuçlar alırız. Sence adetin 2. günü hormon testi yapılması standart bir prosedür mü? Yoksa adet düzensizliği veya daha önce hiç gebelik yaşanmaması falan gibi durumlarda mı yapılıyor?

DilanBoran DilanBoran sen ne zaman başlıyorsun tedaviye canım?

Back
X