Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim dr a gittiginde mutlaka soyle hangi vitaminleri kullandigini. Bence olumsuz etkilemez ama dr in gorusu onemli.
bence de etkilemez koenzim serbest radikaller ve dna hasarlari icin oneriliyor. yagda cozundugu icin omega 3 ile aliyorum. prololis de yine serbest radikaller icin iyi ama bagisiklik sistemini de guclendiriyor. ben annemi uzun bir kanser tedavisinin ardindan kaybettigim icin bu konuya biraz takigim. o nedenle boyle seyleri duzenli kullanmak gerekiyor gibi hissediyorum. collogen de eklenince aslinda burada amac guzel yaslanmak oluyor.. bazi seyleri disaridan takviye edemiyor ya da bazi zararlari engelleyemiyorum bari bunlari yapayim diyorum.

dennisgo dennisgo inşallah hepimiz arka arkaya güzel sonuçlar alırız. Sence adetin 2. günü hormon testi yapılması standart bir prosedür mü? Yoksa adet düzensizliği veya daha önce hiç gebelik yaşanmaması falan gibi durumlarda mı yapılıyor?

DilanBoran DilanBoran sen ne zaman başlıyorsun tedaviye canım?
2. gun yapilanlar benim tedavide standart prosodur. doktor bir doz yazdi ama asil 2. gun yapilan tahlillere gore baslama ve dozun ne kadar olacagini soyluyorlar. sabah kan verecegim, ultrason muayenem olacak. ogleden sonra da arayacagim tedavinin hangi dozla baslayacagini ogrenecegim.

folik asit ve d vitamini uzun zamandir kullaniyordum zaten. havalar soguyunca prolopis baslamistim.. bugun de omega 3 ve koenzim kullanmaya basladim. bunlari tup bebekten bagimsiz zaten kullanmak istiyorum. hatta cologen de almak istiyorum da henuz hangi marka kullanacagimi bilemedim.sence tedaviye olumsuz etkisi olur mu kesmeli miyim?
Canim dr a gittiginde mutlaka soyle hangi vitaminleri kullandigini. Bence sorun olmaz ama dr daha iyi bilir.

dennisgo dennisgo inşallah hepimiz arka arkaya güzel sonuçlar alırız. Sence adetin 2. günü hormon testi yapılması standart bir prosedür mü? Yoksa adet düzensizliği veya daha önce hiç gebelik yaşanmaması falan gibi durumlarda mı yapılıyor?

DilanBoran DilanBoran sen ne zaman başlıyorsun tedaviye canım?
Benim ki uzun protokol olacak. Sali veya carsamba adet olurum buyuk ihtimal. Adetin 3. Gunu kan ve ultrasoun yaparlar sonra dogum kontrol hapina ve lucrin igneye basliyacagim. Transfer de Mart in ortalari olacak.

2. gun yapilanlar benim tedavide standart prosodur. doktor bir doz yazdi ama asil 2. gun yapilan tahlillere gore baslama ve dozun ne kadar olacagini soyluyorlar. sabah kan verecegim, ultrason muayenem olacak. ogleden sonra da arayacagim tedavinin hangi dozla baslayacagini ogrenecegim.
Teşekkürler. Bende soracağım testleri mutlaka. İlk defa deneniyor diye bazı şeyleri atlayıp deneme yanılma yapmalarına izin vermek istemiyorum. Sen hangi ülkedesin?

Benim ki uzun protokol olacak. Sali veya carsamba adet olurum buyuk ihtimal. Adetin 3. Gunu kan ve ultrasoun yaparlar sonra dogum kontrol hapina ve lucrin igneye basliyacagim. Transfer de Mart in ortalari olacak.

Çok yakında yani :) Bol şanslar ve güzel haberler alman dileğiyle...

Çok yakında yani :) Bol şanslar ve güzel haberler alman dileğiyle...
Sagol canim . Insallah hepimiz guzel haberler aliriz. Bence de dr nun 2. Gun kan ve ultrason tahlillerini yapmali. Cunku kist falan var mi veya estradiol yuksek veya az mi diye bakilmali ve bu durumlarda baslanilmamali .

Sagol canim . Insallah hepimiz guzel haberler aliriz. Bence de dr nun 2. Gun kan ve ultrason tahlillerini yapmali. Cunku kist falan var mi veya estradiol yuksek veya az mi diye bakilmali ve bu durumlarda baslanilmamali .
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Sanırım önümüzdeki 1 ay biraz başınızı ağrıtacağım :) klinik yapmak istemezse, yani bir sürü neden sıralayıp sonra biz bu şekilde ilerliyoruz derlerse ısrar etmek mümkün değil. Kendi kadın doktorumla görüşeceğim en azından kan vermek için.

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Sanırım önümüzdeki 1 ay biraz başınızı ağrıtacağım :) klinik yapmak istemezse, yani bir sürü neden sıralayıp sonra biz bu şekilde ilerliyoruz derlerse ısrar etmek mümkün değil. Kendi kadın doktorumla görüşeceğim en azından kan vermek için.
Her zaman bildigim konularda yardimci olmaya calisirim canim ne demek bas agritmasi. Aynen olmazsa dedigin gibi yaparsin.

hangi ilaci hangi dozla kullanacaksin canim? degerin kac soylemis mi ? tek sıkıntı bu sanirim. diger sonuclarin nornal.. ilacla troid de duzene girer umarim.
Lthyroxin Henning 50 verdi canım hergün 1buçuk yut dedi bir daha ki adette tekrar gel dedi canım değerlerim konusunda buradaki doktorlar elimize hiç kağıt filan vermiyorlar sadece konuşma yapıyorlar eşime soruyorum oda doğru dürüst anlatamıyo sinir oluyorum...

Lthyroxin Henning 50 verdi canım hergün 1buçuk yut dedi bir daha ki adette tekrar gel dedi canım değerlerim konusunda buradaki doktorlar elimize hiç kağıt filan vermiyorlar sadece konuşma yapıyorlar eşime soruyorum oda doğru dürüst anlatamıyo sinir oluyorum...
evet canim haklisin internetten de bakabilecegin bir yer yok bizde. test sonucu doktora gidiyor o da sinuclar hakkinda konusuyor. sorarsan istersen sana bir ornek veriyorlar yoksa goremiyorsun. bizim kadar merak eden yok diye dusunuyorum. internetten gorememek bana cok tuhaf gelmisti. eşime " kesinlikle vardir bir sistem sen bilmiyorsun" diye çıkışiyordum. sonra hastanede sorduk, doktorunuza gidiyor sonuclar dediler :)

evet canim haklisin internetten de bakabilecegin bir yer yok bizde. test sonucu doktora gidiyor o da sinuclar hakkinda konusuyor. sorarsan istersen sana bir ornek veriyorlar yoksa goremiyorsun. bizim kadar merak eden yok diye dusunuyorum. internetten gorememek bana cok tuhaf gelmisti. eşime " kesinlikle vardir bir sistem sen bilmiyorsun" diye çıkışiyordum. sonra hastanede sorduk, doktorunuza gidiyor sonuclar dediler :)
Aynen canım burdada öyle herşey doktorlarda dosyalar da

İyi akşamlar herkese!

Kısa bir sorum olacak; Adetin 1. günü sayılan gün ilk lekelenmenin olduğu gün mü? Yoksa kanamanın yoğun başladığı gün mü? Benim aslında Pazar-pazartesi başlaması gereken reglimden önce bugün hafif lekelenmem oldu, bugünü adetin 1. günğ saymalı mıyım? Pazartesi doktoru arayıp sorduğumda geç olacak :( Daha önce böyle birşey yaşayan ve doktorundan yanıt alan var mı?

İyi akşamlar herkese!

Kısa bir sorum olacak; Adetin 1. günü sayılan gün ilk lekelenmenin olduğu gün mü? Yoksa kanamanın yoğun başladığı gün mü? Benim aslında Pazar-pazartesi başlaması gereken reglimden önce bugün hafif lekelenmem oldu, bugünü adetin 1. günğ saymalı mıyım? Pazartesi doktoru arayıp sorduğumda geç olacak :KK43: Daha önce böyle birşey yaşayan ve doktorundan yanıt alan var mı?
Benim bildigim lekelenme sayilmiyor. Hemsire bana normal kanama baslayinca 1. Gun oluyor demisti. Mesala aksam 8-9 gibi yogun kanaman olursa o gunu de 1. Gun sayariz demisti.

Benim bildigim lekelenme sayilmiyor. Hemsire bana normal kanama baslayinca 1. Gun oluyor demisti. Mesala aksam 8-9 gibi yogun kanaman olursa o gunu de 1. Gun sayariz demisti.

Teşekkürler Dilan’cım. Ben o zaman kanama başladıktan sonraki 36. saat diliminde başlayayım iğnelere :) Pazartesi de yine arayıp doktordan onay alırım.

Back
X