Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim çok bulantim olmadı koku hassasiyeti pek yaşamadım sabah bulantılarım oldu oda 13 cü haftada kesildi tamamen.
Bi iki defa ufak biseyler hisettim ama devamı gelmedi insan ister istemez endişe ediyor bi hafta sonra kontrolüm var 1 ay oldu görmedim o yüzden panikliyor insan tekmeleri hissedince sanırım bu endişe geçer artık Iyi olduğunu bilirim en azından .
Seni çok iyi anlıyorum. Ben amazondan kalp atışlarını dinlemek için bir alet almıştım :) 1 hafta her akşam dinlemiştim, sonra o dalgaların çocuğu nasıl rahatsız ettiğini düşünüp bıraktım, şimdi olsa asla yapmam. Ama sürekli “acaba herşey yolundamı” diye düşünmek kaygılanmak hamileliğin bir parçası. Karnın nasıl şişiyor, vucudun nasıl değişiyorsa bu kaygılarda mutlaka olacak. Daha doğumdan sonrada her dakik nefesini dinleyeceksin, bu bişey değil :) Sonra geriye dönüp bakınca kendine güleceğin garipliklerle dolu bir dönem işte.

bugun sormadim kac mm diye ama cuma belli olur bakalim. cuma gunu ikimizi de guzel haberler bekliyordur umarim
İnşallah. Ben hala klinikten telefon bekliyorum, kan tahlili sonucuna göre operasyon gününü söyleyeceklerdi arayıp, ovaleap son dozu az önce vurdum. İnşallah iğneye devam, gelin reçetenizi alın falan demezler, o yola gidemem yarın sabah yeniden :) bendeki derde bak :)))

Seni çok iyi anlıyorum. Ben amazondan kalp atışlarını dinlemek için bir alet almıştım :) 1 hafta her akşam dinlemiştim, sonra o dalgaların çocuğu nasıl rahatsız ettiğini düşünüp bıraktım, şimdi olsa asla yapmam. Ama sürekli “acaba herşey yolundamı” diye düşünmek kaygılanmak hamileliğin bir parçası. Karnın nasıl şişiyor, vucudun nasıl değişiyorsa bu kaygılarda mutlaka olacak. Daha doğumdan sonrada her dakik nefesini dinleyeceksin, bu bişey değil :) Sonra geriye dönüp bakınca kendine güleceğin garipliklerle dolu bir dönem işte.
dun su yaziyi okudum başina çok güldüm. bizler de boyle mi olacagiz acaba. Selmaal25 Selmaal25 DilanBoran DilanBoran
https://seyler.eksisozluk.com/anne-olduktan-sonra-beyinde-gerceklesen-ilginc-degisiklikler

İnşallah. Ben hala klinikten telefon bekliyorum, kan tahlili sonucuna göre operasyon gününü söyleyeceklerdi arayıp, ovaleap son dozu az önce vurdum. İnşallah iğneye devam, gelin reçetenizi alın falan demezler, o yola gidemem yarın sabah yeniden :) bendeki derde bak :)))
bu saatten sonra ararlar mi canim? bizimkilere 4 ten sonra ulasilamiyor genelde :)

Aynen valla o endişeler hiç bitmeyecek sanırım.
Turkiyede olsam heralde durmadan doktora koşardım :)
Ne yapalım kolay olmadı bu günleri görmek insan korkuyor .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aynen valla o endişeler hiç bitmeyecek sanırım.
Turkiyede olsam heralde durmadan doktora koşardım :)
Ne yapalım kolay olmadı bu günleri görmek insan korkuyor .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ama sanirim saglikli olan bu canim. bir sorun olnadigi icin her zaman ultrasonla bakmak da gerekmiyor galiba. aslinda su an atiyorum cunku daha o konuya gelmedim ben :) tup bebekte 5. gun enjeksiyon ogreniyorum henuz :)

ama sanirim saglikli olan bu canim. bir sorun olnadigi icin her zaman ultrasonla bakmak da gerekmiyor galiba. aslinda su an atiyorum cunku daha o konuya gelmedim ben :) tup bebekte 5. gun enjeksiyon ogreniyorum henuz :)
Aynen ultrasonla bakmak da herzaman iyi değil mesela turkiyede hemen kalp atışı dinletiyorlar ben daha kalp atışını dinlemedim sadece gösteriyorlar bi kalbi atıyor diye zararıymış dinletmek .4 cü aydan sonra nst ye bağlayıp öyle dinletiyorlar.
Inşallah son araştırman olur seninde bi dahaki evre bebek olacak inşallah.

Hastaneden şimdi geldim kızlar.. kan testleri öğleden sonra çıkacak. Ama ultrasonda yine bir tane büyük yumurta var diğerleri küçük. Neden böyle oluyor dedim doktor da bilmiyorum dedi. Kendi doktorum değildi belki o nedenle bir şey dememiştir belki de gerçekten bilmiyordur. Büyük yumurtayı söyleyince de hiç bir şey sormadan çıktım geldim. Büyük yumurta kanalın olduğu tarafta mı onu bile bilmiyorum düşünün.. Öğleden sonra doktor bilgi verecek hormon testileri ile birlikte. Ama bu ay da olmadı diyebiliriz bence. Canım sıkıldı mı kesinlikle sıkıldı. 4 günden öteye gitmeyen bir tedavi sürecini kısır döngü olarak yaşıyorum. Ama önümüzdeki aylara bakacağız artık.
ilk basta bu mesajini okurken sana moralini bozma belki de gecen sefer ki kadar buyuk degildir catlatmama ignesi ile o bastirilir yazacaktim ama son mesajin beni sevindirdi canim. Cok sevindim tedavinin devam etmesine. Arkadaslarin dedigi gibi senin multivitamin yumosun bebek olmak icin sabirsizlaniyor.

Canim tedavinin ilerlemeyecegini nerden biliyorsun? Doktorunla konusunca netlesmez mi? Tek yumurta ile deneme yapilmiyor mu?

Bende de durumlar iyi degil gibi, rahim duvarinda polip gördü doktor. Bu durumda buyuk ihtimalle yumurta toplanacak ama transfer yapilmayacak. Poliplerin durumuna cuma tekrar bakacak olmazsa laparoskopi yapilacak sanirim.
canim poliplerin buyuklugu ve nerde oldugu onemli. Dondurup laparoscopy den sonra transferin daha iyi olabilir emin adimlar ile devam edeceksin. Ignen bitti ise nicin yazmadilar acaba? Yarin sabah mutlaka ariyip bugun igne vurunmayacakmiyim diye emin ol canim.

Blablup Blablup sen haklı çıktın canım. Her vitaminli yumurta farklı oluyor demek. İğneye devam dozum aynı 150 gonal f vuracağım bugün yarın. Çatlamaması için de yarın ikinci iğneye geçiyorum. Cuma kontrol ve kendi doktorum olacak. Artık ne sormak istiyorsam da orada sorarım. Bu sabah doktor önden giden vitaminli yumurtayı söylediğinde aynı şey oldu diye hiç bir şey sormadan çıktık geldik. İğneye devam demesine şaşırdım doğrusu. Ama çok sevindim. 5. Gün iğnesine geçmek pozitif sonuç almak gibi birşey olmuştu bende :) hamile kalsam da bu kadar mutlu olurum herhalde. Bakalım Cuma ne diyecek?
hayirli olsun canim tekrardan. Cuma gunu de guzel haberler ile gelirsin insallah.

DilanBoran DilanBoran canım tedavin başlamış hayırlı olsun inşallah bu sefer bebisini sağ salim kucağına alırsın.

dennisgo dennisgo yazdıklarını okudum yumurtan yine önde gidiyor diye üzüldüm son yazdigin mesaja sevindim bende .
Neden öyle oluyor acaba ilaç dozuyla mı alakalı .Bende ilk tedavinde gonal f 150 vuruldum hep .seninki bi an önce bebek olmak için hızlı büyüyor sanirim:)
sagol Selmosum insallah bu sefer mutlu sona ulasabiliriz. Sen nasilsin? Kilo almaya basladin mi?

DilanBoran DilanBoran mesajları okuyunca kafama bi yaş geldi sandm geçmişten gelenler olarak ara sira da olsa burdayim . her daim soru sorabilirsnz fikir alışverişi yapabiliriz inşallah
canim tekrardan hosgeldin, o tas senin ile birlikte kaybolan diger arkadaslar icindi de. Arada sirada gelin dertleselim hep birlikte. Senin deneyimlerinden de faydalanmis oluruz.

Nedense okurken kadinin yerine kendi mi koydum ve kesinlikle ben de oyle olurum herhalde. O kadar cok rahatliga alistim ki bebek geldikten sonra ki yasama alismak beni biraz zorlayacak. Ozellik ile de yurt disinda oldugum ve burda kimsemin olmadigi icin. Ama Ben bu isin ustesinden gelirim yeter ki bebegim olsun yanimda diyorum.

ilk basta bu mesajini okurken sana moralini bozma belki de gecen sefer ki kadar buyuk degildir catlatmama ignesi ile o bastirilir yazacaktim ama son mesajin beni sevindirdi canim. Cok sevindim tedavinin devam etmesine. Arkadaslarin dedigi gibi senin multivitamin yumosun bebek olmak icin sabirsizlaniyor.

canim poliplerin buyuklugu ve nerde oldugu onemli. Dondurup laparoscopy den sonra transferin daha iyi olabilir emin adimlar ile devam edeceksin. Ignen bitti ise nicin yazmadilar acaba? Yarin sabah mutlaka ariyip bugun igne vurunmayacakmiyim diye emin ol canim.

hayirli olsun canim tekrardan. Cuma gunu de guzel haberler ile gelirsin insallah.

sagol Selmosum insallah bu sefer mutlu sona ulasabiliriz. Sen nasilsin? Kilo almaya basladin mi?

canim tekrardan hosgeldin, o tas senin ile birlikte kaybolan diger arkadaslar icindi de. Arada sirada gelin dertleselim hep birlikte. Senin deneyimlerinden de faydalanmis oluruz.

Nedense okurken kadinin yerine kendi mi koydum ve kesinlikle ben de oyle olurum herhalde. O kadar cok rahatliga alistim ki bebek geldikten sonra ki yasama alismak beni biraz zorlayacak. Ozellik ile de yurt disinda oldugum ve burda kimsemin olmadigi icin. Ama Ben bu isin ustesinden gelirim yeter ki bebegim olsun yanimda diyorum.
Canım sabah kötü başladı ama sonra Cuma’ya kadar devam dediğinde iyi hissettim. 5. Gün iğnesini vurursam herhalde hamile de kalırım diyordum en son :) Cuma günü kendi doktorum olacak daha iyi hissedeceğime eminim.
Rahata alıştım demişsin... Tekim demişsin.. tek olmandan yana en ufak şüphem yok kesinlikle üstesinden geleceksin.. rahatla alışma nedenin bebişinin seni şimdiye kadar bulmamış olması. O gelsin yeter ki anneliğe de alışacaksın eminim. Ben yeğenim doğduğunda kardeşimi izliyordum resmen kafayı yemişti. Uyuyan çocuğu uyandırıp yemek yedirmeler falan... bir memeyi tutmadı tek memeden 1000 cc süt sağacağım diye aldığı takviyelerden kalp krizi geçirecekti neredeyse manyak :) sonra azaldı tuhaflıklar ve bitti gitti. Şimdi çok iyi bir anne..

Canım sabah kötü başladı ama sonra Cuma’ya kadar devam dediğinde iyi hissettim. 5. Gün iğnesini vurursam herhalde hamile de kalırım diyordum en son :) Cuma günü kendi doktorum olacak daha iyi hissedeceğime eminim.
Rahata alıştım demişsin... Tekim demişsin.. tek olmandan yana en ufak şüphem yok kesinlikle üstesinden geleceksin.. rahatla alışma nedenin bebişinin seni şimdiye kadar bulmamış olması. O gelsin yeter ki anneliğe de alışacaksın eminim. Ben yeğenim doğduğunda kardeşimi izliyordum resmen kafayı yemişti. Uyuyan çocuğu uyandırıp yemek yedirmeler falan... bir memeyi tutmadı tek memeden 1000 cc süt sağacağım diye aldığı takviyelerden kalp krizi geçirecekti neredeyse manyak :) sonra azaldı tuhaflıklar ve bitti gitti. Şimdi çok iyi bir anne..
Aynen canim cocuk bakimi annelik zor is aslinda. Biz kadinlar cok gucluyuz her isin ustesinden gelebiliyoruz. Bu kadar tembelligin sonunda alismasi zor olacak ama sac bas daginik sekilde alisacagim artik.:KK45:cok sukur sen de 5. Igneyi vurunabildin gerisini dusunme artik bence bu ay transferin gerceklesecek ve bebisin senin ile olacak.:dua:

Aynen canim cocuk bakimi annelik zor is aslinda. Biz kadinlar cok gucluyuz her isin ustesinden gelebiliyoruz. Bu kadar tembelligin sonunda alismasi zor olacak ama sac bas daginik sekilde alisacagim artik.:KK45:cok sukur sen de 5. Igneyi vurunabildin gerisini dusunme artik bence bu ay transferin gerceklesecek ve bebisin senin ile olacak.:dua:
Aynen canım yeter ki gelsinler, saç baş dağınık olsa da en iyi şekilde bakılacaklarına eminim.. Bu ay gelirse kocama Doğum günü hediyesi olacak bizim minik mucize.. umarım da bir sürpriz yapar :)

Çok doğru tespitler :))

bu saatten sonra ararlar mi canim? bizimkilere 4 ten sonra ulasilamiyor genelde :)

Aradılar az önce :) Bizde tüm gün çalışıyorlar, en son sekreterler aramaları yapıp sonraki günlerin planlarını çıkarıp gidiyorlar sanırım. Daha öncede hep akşam aradılar.

Cuma öğlen operasyon olacak. Öncesinde ultrason var yine, polip varsa transfer ertelenecek, yoksa protokol aynı şekilde devam edecek.

Çok doğru tespitler :))

Aradılar az önce :) Bizde tüm gün çalışıyorlar, en son sekreterler aramaları yapıp sonraki günlerin planlarını çıkarıp gidiyorlar sanırım. Daha öncede hep akşam aradılar.

Cuma öğlen operasyon olacak. Öncesinde ultrason var yine, polip varsa transfer ertelenecek, yoksa protokol aynı şekilde devam edecek.
Canim cuma gunu mu yumurtalarin toplanacak?

DilanBoran DilanBoran cım hoşgeldin. Ben bugün Ovaleap ve cetrotide yaptım saat 15:30-16:30 da. Ovaleap bitti, Ceteotide de 4 enjektör daha var elimde. Ama bu akşam araadıklarında artık iğneleri bırakmamı söylediler. 2 sine de veda ettim, inşallah gerçek vedadır :

Bu gece 00:00 da Ovitrelle yapıcam, yarın hiç iğne yok, cuma günü de 11:45 te klinikte olacağım. Yumurtalar toplanacak. Aynı zamanda rahime bakılacak ultrasonlar poliplerden emin olmak için.

DilanBoran DilanBoran cım hoşgeldin. Ben bugün Ovaleap ve cetrotide yaptım saat 15:30-16:30 da. Ovaleap bitti, Ceteotide de 4 enjektör daha var elimde. Ama bu akşam araadıklarında artık iğneleri bırakmamı söylediler. 2 sine de veda ettim, inşallah gerçek vedadır :

Bu gece 00:00 da Ovitrelle yapıcam, yarın hiç iğne yok, cuma günü de 11:45 te klinikte olacağım. Yumurtalar toplanacak. Aynı zamanda rahime bakılacak ultrasonlar poliplerden emin olmak için.
Ooo cok guzel bir haber bu . Cuma gunu yumoslarin toplanacak. Hayirli olsun simdiden.

yumurta toplama asamasina geldin canim tebrik ederim. umarim ben de gorurum bu gunleri :) cuma gunu polipler icon ne diyecekler bakalim. hersey istedigin gibi olur umarim.

Teşekkürler kızlar <3 Umarim bu süreç sonunda dondurulmus embriyolarimiz olur. Transfer icin beklemek sorun degil bizim icin, yeterki hersey yolunda gitsin ve en uygun sartlar saglansin.
Insallah canim . Dedigin gibi rahim temizlenip yeni bir bebis icin hazirlansin transfer gunun de gelir. Senin sigorta da karsiliyormu tup bebegi? Eger embriolar 5. Gune giderse extra para istiyorlar mi?

Iyim şükür ablam şimdilik 3 kilo almışım haftaya doktorda tartilicam tekrar bakalım kaç çıkacak ilk başlarda çok fazla iştahım açılmıştı doymak bilmiyordum 3 kiloyu çok hızlı aldım şimdilik iştahım azaldı eskisi gibi değilim. Baştaki gibi olsaydi 100 kilo olurdum :) ama kıyafetlerim artık olmamaya başladı pantolonlarim artık kapanmıyor. Yavaş yavaş şişiyorum:)

Back
X