Canim gercekten bunlari duyduguma uzuldum. Dedigin gibi dr un kesinlikle haberi vardir kullandigin ilac dozajindan ve tedavi planindan. Ben yazmadim demesi onun sorumsuzlugunu gosteriyor. Her insanin tedavi sekli farkli olabilir once hastayi taniyip Ona gore plan hazirlanmali ama cogu klinik herkese ayni tedaviyi uygulamaktan yana. Isterseniz son bir sans daha verin, suan sen de ki durumu biliyor sizin ile birlikte bir plan hazirlansin ama bu sefer aklinizda ne geciyorsa sorun. Allah tan umit kesilmez insallah asilama ile bebegin tutunur canim.
wow masallah cok guzel bir sayi. Insallah kaliteli bir sekilde bolunneye devam ederler canim. Polip olmamasina ve tedavinin devam etmesine sevindim. Uzun bir aradan sonra ilk hamisimiz
Selmaal25
ikinci de sen olacaksin insallah. Yarin arayip kac tane dollendigini soylerler. 5. Gune giderse ve hatching i sigortan karsiliyormuymus?