Evet canım çoğunu sigorta karşılıyor biz max 250-350 eur ödeme yapacakmışız. Bir öncekinde aşılama olduğu için fiyatı net göremedik ama 150 eur ödedik toplamda. Bizim ailenin yarısı sağlıkçıdır babam da dün beni “ yanlışlıkla insan ölüyor kızım siz iyi olun bir ay sonra olur “ diye teselli ediyor beni :) sonuçta onlar da insan, kesinlike daha dikkatli ve özenli olmalıları lazım, ama bazen oluyor böyle şeyler. Önümüze bakacağız artık. Geriye dönük yapabileceğimiz bir şey yok ne de olsa. Sabah kontorle gittim öğleden sonra hormon testleri çıkınca belli olacak ama şimdilik Pazartesi aşılama gibi duruyor. Negatif olursa da bir ay ara verecekmişsiz. Sonra da yeni ilaçlarla yeni tedavi olacak. Senin yumurtalardan haber var mı ? Merakla bekliyoruz kendilerini şu ana kadar çok iyi iş çıkardılar ve tebrik ediyorum kendilerini..
sana katılıyorum canım
DilanBoran
iyi ki varsın bize çok yardımcı oluyorsun.
Bu süreci burada sizlerle geçirdiğim için çok mutluyum. Olumsuzluk yaşandığında bile sizlerle paylaşmak beni rahatlattı :)sonuçta hepimizin istekleri benzer olduğu için birbirimizi de çok iyi anlıyoruz.