Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

benim sol yumurtalik daha aktif sanirim. ilk tedaviden once doktor baktiginda 5 solda 3 sagda vardi. bu tedavide ucuncu gun bakildiginda 8 solda 3 sagda vardi. sol tupum sıkıntiliydi belki oradan yumurtluyordum olmuyordu. e sonra tup alindi olmadi. dogal yolla olmama nedeni belki de budur. hic yumurta takibi yapilmadi aslinda ama her zaman solda daha cok var gibi geliyor bana.

Olabilir canım, benimde genellikle soldan gelir, dış gebeliğin olduğu ve operasyondan sonra sürekli ağrılı olan taraf. Şimdi sonraki ayı beklerken yumurta takibi de yaptırabilirsin aslında.

Olabilir canım, benimde genellikle soldan gelir, dış gebeliğin olduğu ve operasyondan sonra sürekli ağrılı olan taraf. Şimdi sonraki ayı beklerken yumurta takibi de yaptırabilirsin aslında.
Sen nasil oldun canim? Agrim falan var mi? Bol su icmeyi unutma. Seni sali gunu mu ariyacaklar transfer icin?

Sen nasil oldun canim? Agrim falan var mi? Bol su icmeyi unutma. Seni sali gunu mu ariyacaklar transfer icin?

Dilan’cım bende dün akşamdan beri karın şişmesi ve kabızlık başladı. Bol su içiyorum, katı şeyler yememeye çalışıyorum ama bu sabahta devam ediyor sıkıntım. Bugün de devam ederse yarın sabah doktora gideceğim.

İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :(

Teşekkürler Helen’cim, evet onu da yapıyorum bugün. Havuç suyuna zeytinyağı, kuru kayısı, yoğurt falan deniyorum.
Ne kadar etkili olur bilmiyorum ama ben diyet yaparken ıspanak çorbası en iyi bağırsak çalıştırıcıydı benim için. Sabah kahvaltısında da yulaf kepeği ile omlet yapar ya da süte karıştırır yerdim. Belki sana da faydası olur.

İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :KK43:
5. Gün çok erken değil mi canım ? Kaçıncı gün embriyosuydu

Dilan’cım bende dün akşamdan beri karın şişmesi ve kabızlık başladı. Bol su içiyorum, katı şeyler yememeye çalışıyorum ama bu sabahta devam ediyor sıkıntım. Bugün de devam ederse yarın sabah doktora gideceğim.
Canim gecmis olsun , evde tarti varmi gunde 2 kilo alirsan ve karnin sis ise ohss olmus olabilirsin. Kesinlikle agrin devam ediyor ise yarin dr a gorun. Ben de kuru kayisi ve kuru uzum cok ise yariyor kabizlikta. Insallah atlatirsin canim.

İyi günler kızlar. Ben dün gce çok hastaydım hastaneye gittim işte tedavi oldnu falan tüp bebk ypıldını söyledim. Kan testi falan yapıldı sonuç bhcg 2.90 çıktı 5.gündü ama transferin tutmadı mı çokmu erken anlamadım çok üzüldüm görünce aslında :KK43:
Gecmis olsun canim. Ama 5. Gun cok erken . Ben kk da 5. Gun 0.31 cikip hamile kalani gordum onun icin moral bozmak yok. Test tarihin ne zaman?

Henüz çok erken değil mi? Hemen telaş yapma bence, aynı laboratuvarda 2 gün sonra testi tekrarlatabilirsin eğer çok stres yaptıysan.

Ne kadar etkili olur bilmiyorum ama ben diyet yaparken ıspanak çorbası en iyi bağırsak çalıştırıcıydı benim için. Sabah kahvaltısında da yulaf kepeği ile omlet yapar ya da süte karıştırır yerdim. Belki sana da faydası olur.

Canim gecmis olsun , evde tarti varmi gunde 2 kilo alirsan ve karnin sis ise ohss olmus olabilirsin. Kesinlikle agrin devam ediyor ise yarin dr a gorun. Ben de kuru kayisi ve kuru uzum cok ise yariyor kabizlikta. Insallah atlatirsin canim.

Sagolun kızlar, denenebilecel herşeyi deniyorum şuan evde, sabah doktora gideceğim. Midem şiş, yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum ve kabızlık var. OHSS ye baktık ama belirtisi ishal diyor, yani ohss değilimdir diye düşünüyorum. Narkoz sonrası oluşan hafif komplikasyon gibi geliyor sanki... Umarım yarın netleşir ne olduğu.

Sagolun kızlar, denenebilecel herşeyi deniyorum şuan evde, sabah doktora gideceğim. Midem şiş, yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum ve kabızlık var. OHSS ye baktık ama belirtisi ishal diyor, yani ohss değilimdir diye düşünüyorum. Narkoz sonrası oluşan hafif komplikasyon gibi geliyor sanki... Umarım yarın netleşir ne olduğu.
Canım nasıl oldun? Doktora gittin mi ?

Selam canim, evet gittim ama sabah zaten karnim yumusamis uyanmistim, normale donmustum, yinede magnezyum tavsiye etti doktorum, birde rapor verdi 3 gün evdeyim transfere kadar.
Iyi olmana sevindim canim. Transferden sonra calismayi dusunuyormusun?

rahatlasan bile gitmen iyi olmus bence. iyi dinlenmeler sana. su an sikayetin yok degil mi ?

Bugün iyiyim canım çok şükür. Bir şikayetim yok şuanda. Kliniği arayıp embriyoların durumunu sorabilirdik, onu yapmadım ama, çarşambaya kadar kafamı başka şeylerle meşgul edeyim diye düşündüm.

Sen nasılsın? Doktorla ne zaman görüşeceksiniz yeniden?

Iyi olmana sevindim canim. Transferden sonra calismayi dusunuyormusun?

Teşekkürler canım! Transferden sonra izin kullanacağım hemen işe gitmek istemiyorum. Hobilerime ve evime zaman ayırırım diye düşündüm ama inşallah iyi fikirdir :)

Bugün iyiyim canım çok şükür. Bir şikayetim yok şuanda. Kliniği arayıp embriyoların durumunu sorabilirdik, onu yapmadım ama, çarşambaya kadar kafamı başka şeylerle meşgul edeyim diye düşündüm.

Sen nasılsın? Doktorla ne zaman görüşeceksiniz yeniden?

Teşekkürler canım! Transferden sonra izin kullanacağım hemen işe gitmek istemiyorum. Hobilerime ve evime zaman ayırırım diye düşündüm ama inşallah iyi fikirdir :)
Transfer gunu ve sonraki gun dinlen canim. Sonraki gunler yemegini yapabilirsin, kizin ile zaman gecirirsin ama agir kaldirma. Tadini cikar izninin.

Transfer gunu ve sonraki gun dinlen canim. Sonraki gunler yemegini yapabilirsin, kizin ile zaman gecirirsin ama agir kaldirma. Tadini cikar izninin.

Evet canım ilk 4 gün banyo bile yapmayı düşünmüyorum :D Gerçi hiç etkisi yok ama içim rahat etsin, sonra acaba dememek için olabildiğince yatıcam. Yarın akşam biraz yemek stoğu da yapacağım. İnşallah sizin transfer günleriniz de çabucak gelir, hepimiz bir rahat nefes alırız.

Evet canım ilk 4 gün banyo bile yapmayı düşünmüyorum :KK70: Gerçi hiç etkisi yok ama içim rahat etsin, sonra acaba dememek için olabildiğince yatıcam. Yarın akşam biraz yemek stoğu da yapacağım. İnşallah sizin transfer günleriniz de çabucak gelir, hepimiz bir rahat nefes alırız.
Insallah canim . Ben de dun lucrin igneme basladim 25 gun vurunacagim. Sen 2-3 gun yetecek kadar yemek hazirla. Ben 5 gun dus almamistim. Dedigin gibi sonradan keske dememek icin her seyi yapmaliyiz.

Back
X