- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #8.681
Sağol canım daha iyim şükür. Sen nasilsin tedavi nasıl gidiyor. Az kaldı inşallah.Nasilsiniz kizlar? Neler yaptiniz bugun?Selmaal25 hastaligin gecti mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım daha iyim şükür. Sen nasilsin tedavi nasıl gidiyor. Az kaldı inşallah.Nasilsiniz kizlar? Neler yaptiniz bugun?Selmaal25 hastaligin gecti mi?
Selam kizlar,
Az once bir erken gebelik testi yaptim, bugün op+12 , transfer+6 gün, cok silik 2. cizgi cikti. Cuma günü sabah ilk idrarla yeniden deneyecegim bakalim ne sonuc verecek. Daha onceki 2 hamileligimde erken gebelik testi baya belirgin cikmisti, bunda da aslinda gününe göre belirgin cikar diye düsünüyordum ama cok silik. Aldigim progesteron un etkisi olabilir mi?
Hadi hayırlısi olsun inşallah çok sevindim .6. Gün silik çıkmasi normal canım. Progesteron un etkisinden çıkmaz. Bebisin tutunmuştur inşallah.Selam kizlar,
Az once bir erken gebelik testi yaptim, bugün op+12 , transfer+6 gün, cok silik 2. cizgi cikti. Cuma günü sabah ilk idrarla yeniden deneyecegim bakalim ne sonuc verecek. Daha onceki 2 hamileligimde erken gebelik testi baya belirgin cikmisti, bunda da aslinda gününe göre belirgin cikar diye düsünüyordum ama cok silik. Aldigim progesteron un etkisi olabilir mi?
Ama silikte ciksa hamilesin demektir. Cok guzel haber cok sevindim:) Yani tabii kan testini bekleyelim ama bence olumlu. Burda benim yaptigim testlerdede silikse hamiledir diyor. Transferin daha 6. Gunu normal silik cikmasi. Embiryo tutunduktan sonra 10. gun HCG salgisi idrar testiyle algilanabilecek seviyeye cikiyormus. Yani daha vakti var.
Hadi hayırlısi olsun inşallah çok sevindim .6. Gün silik çıkmasi normal canım. Progesteron un etkisinden çıkmaz. Bebisin tutunmuştur inşallah.
Sagol canim. Aslinda elimde olan birsey degil, ruh hallerimiz dalgali baya ilaclardan :) Ama bende artik etkileri gectigi icin normale dondum :) Insallah en kisa surede sende tedavine baslarsin ve bizde destek olabiliriz mesajlarla da olsa!
yok canim progesteronun etkisi ile cikmaz. Cok sevindim senin adina 6. Gun silik cikmasi normal gun gun koyulasir o . Testin resmini atarmisin, Ben pozitif testlerde cok mutlu oluyorum.Selam kizlar,
Evet canim 3 hafta sonra bugun transferim olacak hayirlisi ile. Senin de iyi olmana sevindim.Sağol canım daha iyim şükür. Sen nasilsin tedavi nasıl gidiyor. Az kaldı inşallah.
Benim kurs başladı. Hava da güzel.. Bunu firsat bilip durmadan yürüyorum. Dün 10 bin bugün 15 bin adım attım. Regl olmayı bekliyorum. Şikayetlerim başladı yavaştan umarım gecikmez bu ay. Kaç kere yumurtladım bilmiyorum. İlaçları kesince neredeyse 4-5 gün devam etti şikayetlerim. Sen nasılsın canım? Lekelenmen geçti miNasilsiniz kizlar? Neler yaptiniz bugun?Selmaal25 hastaligin gecti mi?
Canım ilk pozitifini almışsın. Umarım Cuma günü daha da koyulaşır sonunda güzel haberi alırsın ve sonrasında sağlıkla kucağına alırsın..Selam kizlar,
Masallah iyi yurumussun hafta da kac gun gidiyorsun kursa? Benim dun az kirmizi kanamam oldu bugun normal adete dondu canim. Hemsire normal oldugunu soyledi.Benim kurs başladı. Hava da güzel.. Bunu firsat bilip durmadan yürüyorum. Dün 10 bin bugün 15 bin adım attım. Regl olmayı bekliyorum. Şikayetlerim başladı yavaştan umarım gecikmez bu ay. Kaç kere yumurtladım bilmiyorum. İlaçları kesince neredeyse 4-5 gün devam etti şikayetlerim. Sen nasılsın canım? Lekelenmen geçti mi
Bu dönem kurs üç gün olacak. Salı- Çarşamba- Perşembe.. bir de Mart’ta ufak bir tiyatro gösterisi olacak bazı günler ona çalışıyoruz. Hem yeteneksiniz hem yeterince Fransızca bilmiyoruz tiyatro yapacağız, nasıl ama :) ama diğer günler de çıkar yürürüm, yeter ki hava iyi olsun. Soğukta hiç çıkmak istemiyorum doğal olarak..Masallah iyi yurumussun hafta da kac gun gidiyorsun kursa? Benim dun az kirmizi kanamam oldu bugun normal adete dondu canim. Hemsire normal oldugunu soyledi.
yok canim progesteronun etkisi ile cikmaz. Cok sevindim senin adina 6. Gun silik cikmasi normal gun gun koyulasir o . Testin resmini atarmisin, Ben pozitif testlerde cok mutlu oluyorum.
Benim kurs başladı. Hava da güzel.. Bunu firsat bilip durmadan yürüyorum. Dün 10 bin bugün 15 bin adım attım. Regl olmayı bekliyorum. Şikayetlerim başladı yavaştan umarım gecikmez bu ay. Kaç kere yumurtladım bilmiyorum. İlaçları kesince neredeyse 4-5 gün devam etti şikayetlerim. Sen nasılsın canım? Lekelenmen geçti mi
Canım ilk pozitifini almışsın. Umarım Cuma günü daha da koyulaşır sonunda güzel haberi alırsın ve sonrasında sağlıkla kucağına alırsın..
progestan icin öyle bir etkisi yok diye biliyorum.
Testte gayet görünüyor. Cuma’ya daha da koyulacağına inanıyorum. Senden bebeğin gelişimi ile ilgili haberler alırken bizden de bebek haberleri gelir umarım :)Ne guzel canim, harekli kalmak en iyisi. Birde biraz gunes gormek bu durumda cok pozitif etki ediyor herseye.
Insallah cuma gunu idrarda cikar artik net bir sekilde. Pazartesi kan verecegim ama ben idrar testlerine de guveniyorum baya. Sonra bakalim keseyi gorecekmiyiz... Bazen unutuyorum transferi gunluk hayata daliyorum, aklima gelince de heyecanlaniyorum zaman gectikce :) Insallah 1 ay sonra da sizin testleri konusacagiz burada!
Baya gozukuyor cizgi. Cuma baya bir koyulasir. Insallah kanda da guzel bir sayi gorursun ve icin rahat eder.Tesekkurler canim. Insallah devam eder. Resimi ekledim.
Testte gayet görünüyor. Cuma’ya daha da koyulacağına inanıyorum. Senden bebeğin gelişimi ile ilgili haberler alırken bizden de bebek haberleri gelir umarım :)
Baya gozukuyor cizgi. Cuma baya bir koyulasir. Insallah kanda da guzel bir sayi gorursun ve icin rahat eder.
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah beraber buyuturuz bebislerimizi inşallah.Evet canim 3 hafta sonra bugun transferim olacak hayirlisi ile. Senin de iyi olmana sevindim.
Canım bu bildiğin pozitif .çok sevindim.Tesekkurler canim. Insallah devam eder. Resimi ekledim.