Canım bir oyun sergilemeyeceğiz çünkü her birimiz bildiğin yeteneksiziz :) burada bir kurum yabancılara fransızca eğitim veren kurslarla bir organizasyon yapmış.bir tiyatrocu geliyor haftada 2 gün.. İki kişilik gruplar olarak çalışıyoruz. Bir meslek ve özellik seçtik ( ben dinamik bir hemşireyim, beraber oynayacağımız arkadaş da yorgun ve kızgın bir doktor) bir de kelime seçtik , ( bizim kelime arabesk) bunu anlatan 5 dakikalık bir skeç yazdık. Biz arebesk bir ilaçtır kim içerse dinamik oluru anlatıyoruz :) bu arada tüm kurslar hazırlanıyor 20 Mart’ta tiyatro sahnesinde prova 21 Mart’ta da gösteri var :) hepimiz Fransızcamızdan çekindiğimiz için konu yeteneksizliğimize gelmiyor bile :) ama profesyonel bir tiyatrocu ile çalıştığımız için çok şey öğreniyoruz. Ses, nefes egzersizleri yaptırıyor, mimik ve tavırlarımızla ilgili fikirler veriyor.
Bugün tedavimin nasıl gideceğini bilmediğim için başlayacağımı da söyledim. Olur da o gün gidemezsem yerime yedek arkadaş da ayarlandı. Kafam rahat bakıyorum keyfime şu an. 21 Mart çok uzak bir tarih aslında ama yine de bir şey olur gidemem baştan bilsinler dedim.