Merhaba Kizlar, galiba yarim saatir eski yazismalarinizi okudum, ama hepsini okumak mümkün degil tabi. :) Ben Avusturyadayim, 28 yasindayim, ben ve esim tek Gen hastaligi tasiyici olsugmuz icin (akrabaliktan)
Tüp Bebek yaptirmaya karar verdik. Malesef Tedavimizi Avusturyada yaptiramiyoruz cesitli Bürokrati yüzünden, bizde tedavimizi Istanbulda yaptiriyoruz, Haziran 2018 de Yumurta toplama islemi oldu, 5.ci güne giden embryolara Genetik test yapildi sagliklimi diye ve hepsi donduruldu. Ilk transferim Eylül 2018 de oldu 1 Blasto ve şükür tuttu ama malesef 8ci hafta Kalp atisi durdu

Genetik Saglikli olmasi , Allahin ömür verdigi anlamina gelmiyor malesef. Doktorum yeni bir transfer olmadan önce Hysteroskopi istedi, Raporu geldi ama henüz Doltoruma görüsemedim, Yarin Randevum var Doktorumla, cok sükür tedavim Istanbulda olmasina ramen benim tedavimi yapan Doktor ayda bir kez Viyanaya geliyor burdaki bir Klinikte'de hastalarini tedavi ediyor. Yarin yine Viyanaya gelicek ve randevum var, cok heycanliyim umarim güzel seyler söyler ve en kisa zamanda tekrardan tedaviye basliyabiliriz.
Benim Hikayemde böyle, Allahim en kisa zamanda isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin inşallah