Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kan verdiğin gün sonucu alamıyorsun heralde. Sabırla bekliycez perşembe gününü. Kendini bırakmamaya çalış.

Aslinda alabiliyordum (daha once kendi doktorumda hep sabah kan verdim ogleden sonra sonuc icin aradilar), bugün kendi doktorumun web sayfasina baktim, haftada 4 gün saat 12:00 ye kadara düsürmus mesai saatlerini. Yasli bir adam zaten emekli olacak galiba. Yarin gittigimde soracagim, baska bir doktor bulmakta zor olacak :( Buraya yeni tasindigimizda tum doktorlar doluydu sadece bu doktor beni hastasi olarak kabul etmisti.

Bugün ögrendigim deger pazartesi sabah verdigim kan ornegiydi, yarin sabah yeniden kan verecegim ve persembe sabah ogrenecegim canim.

ilaclari birakmiyorum evet, keske 0 falan ciksaydi kimyasal gebelik, düsük falan olmasaydi :s
Belkide korktuğumuz gibi olmaz değerin katlanarak artar canım. Herseyde vardır bi hayır sen bozma moralini .
Olmadı tekrar denersin daha seni bekleyen embriyolarin var .

Aslinda alabiliyordum (daha once kendi doktorumda hep sabah kan verdim ogleden sonra sonuc icin aradilar), bugün kendi doktorumun web sayfasina baktim, haftada 4 gün saat 12:00 ye kadara düsürmus mesai saatlerini. Yasli bir adam zaten emekli olacak galiba. Yarin gittigimde soracagim, baska bir doktor bulmakta zor olacak :KK43: Buraya yeni tasindigimizda tum doktorlar doluydu sadece bu doktor beni hastasi olarak kabul etmisti.
Belkide korktuğumuz gibi olmaz değerin katlanarak artar canım. Herseyde vardır bi hayır sen bozma moralini .
Olmadı tekrar denersin daha seni bekleyen embriyolarin var .

Evet hiçbir şey belli olmaz. Bu işlerde anladığım bir şey var; o da herşey kişiye özel yaşanıyor. Belirtiler de, değerler de..

Aslinda alabiliyordum (daha once kendi doktorumda hep sabah kan verdim ogleden sonra sonuc icin aradilar), bugün kendi doktorumun web sayfasina baktim, haftada 4 gün saat 12:00 ye kadara düsürmus mesai saatlerini. Yasli bir adam zaten emekli olacak galiba. Yarin gittigimde soracagim, baska bir doktor bulmakta zor olacak :KK43: Buraya yeni tasindigimizda tum doktorlar doluydu sadece bu doktor beni hastasi olarak kabul etmisti.

Biliyorum cok zor ama son ana kadar modunu dusurme. Cunku iyi olacak seyi negatife cevirmemeliyiz. Stres cok onemli bu donemde biliyorsun. Lutfen kendini birakma. Yani belki pozitif olmak zor. Ama en azindan notr olmaya calis. Aklindan atmaya calis ve hala hamileymissin gibi devam et kan testine kadar. Jeline falan devam et. Doktorunlada konusursun yerine baska birini verir elbet. Hersey yoluna girecek olmasi gereken olacak.

Blablup Blablup ne diyecegimi bilemiyorum, üzüldüm :( Ama Allahdan umut kesilmez belkide gercekten dahada katlanarak artar,
Bende insallah Mart ayinda yine Istanbula ucacagim, hicbir aksilik cikmazsa, simdiden düsündükce ya negatif olursa diye korkular basiyor :( :( :(

Sagolun kizlar. Neden bilmiyorum ama hic sasirmadim, dün aksam hatta kimyasal gebelikle ilgili seyler okuyordum sabah haberi aldim. ilk sokla uzuldum baya ama cok sukur dunyanin sonu degil. Bu durum netlesince devam ederim tedaviye. Insallah sonrasi guzel olur.

Boyle negatif seyler okuyunca umutsuzluga kapilmayin sizde tedavi oncesinde, herkesin sartlari ve durumu kendine ozel. Hepinize bol sans ve guzel haberler gelsin insallah!

Günaydin! Sonucumu ogrendim, maalesef negatif.

Yumurta+17. günde deger 23. Doktor 2 gun sonra yeniden gel dedi ama ben bu sonuctan saglikli bi hamilelik cikmayacagini biliyorum. Daha once de oldu maalesef.
canim uzuldum boyle cikmasina dedigin gibi kimyasal gibi gorunuyor ama sonradan tutunmada olabilir. Insallah kendini toparlar ve sana tutunmayi birakmaz. Yarin ki test ile tam olarak sonuc belli olur. Canim sen opu oncesi polipten bahsetmistin
acaba bu tutunmayi etkiliyor mu? Bir sonraki tedavi oncesi laparoscopi veya histereskopi gerekiyor mu diye sorsan dr a. Daha once de kimyasal gebelik yasamistin. Cok sukur Eger bu negatif olursa seni bekleyen embriolarin var.
Canim evet izin almayi denicem bakalim bir yumurtalasam hala tik yok 3 gun gecikti. Ilaclar kilo yapiyor malesef. Bol bol su ic belki faydasi olur. Kasinti yapar evet bant ama neyse ki az kaldi. Yerini degistirebikiyorsan farkli yerlere takmaya calis. Belki faydasi olur. Ben de kullanmistim ama cok kisa sure icin. Transfer ne zamandi? Vitamin ne verdiler?
3 gunde degistiriyorum sag-sol diye degistiriyorum. 3 gun diger taraf rahat ediyor. Benim transfer Mart 13 ama hamilelik olusursa hepsine 12. Haftaya kadar devam edecegim. Vitamin olarak prenatal, b12, vitamin d ve folic acid kullaniyorum.

canim uzuldum boyle cikmasina dedigin gibi kimyasal gibi gorunuyor ama sonradan tutunmada olabilir. Insallah kendini toparlar ve sana tutunmayi birakmaz. Yarin ki test ile tam olarak sonuc belli olur. Canim sen opu oncesi polipten bahsetmistin
acaba bu tutunmayi etkiliyor mu? Bir sonraki tedavi oncesi laparoscopi veya histereskopi gerekiyor mu diye sorsan dr a. Daha once de kimyasal gebelik yasamistin. Cok sukur Eger bu negatif olursa seni bekleyen embriolarin var.
3 gunde degistiriyorum sag-sol diye degistiriyorum. 3 gun diger taraf rahat ediyor. Benim transfer Mart 13 ama hamilelik olusursa hepsine 12. Haftaya kadar devam edecegim. Vitamin olarak prenatal, b12, vitamin d ve folic acid kullaniyorum.

Dilan’cım benimde aklıma o geldi. Aslında önce kimyasal gebelik belirtisine üzüldüm çünkü alman forumlarında okuduğum kadarıyla 3 ay ara veriliyor sonraki transferden önce. Ama şimdi düşünüyorum, bu sürede diğer ihtimalleri araştırırız. Yarın kan verip perşembe sonucu alınca klinikten randevu alacağım bir sonraki adımı konuşmak için. Birde biyopsi den falan bahsediliyordu, arka arkaya düşük olduğunda yapılmalı mı sence? Birde killercell diye rahimde tutunmayı engelleyen hücrelerden bahsediliyor, benim çünkü hamile kalmamda sorun yok ama rahimde tutunmuyor embriyo diye düşünüyorum.

Dilan’cım benimde aklıma o geldi. Aslında önce kimyasal gebelik belirtisine üzüldüm çünkü alman forumlarında okuduğum kadarıyla 3 ay ara veriliyor sonraki transferden önce. Ama şimdi düşünüyorum, bu sürede diğer ihtimalleri araştırırız. Yarın kan verip perşembe sonucu alınca klinikten randevu alacağım bir sonraki adımı konuşmak için. Birde biyopsi den falan bahsediliyordu, arka arkaya düşük olduğunda yapılmalı mı sence? Birde killercell diye rahimde tutunmayı engelleyen hücrelerden bahsediliyor, benim çünkü hamile kalmamda sorun yok ama rahimde tutunmuyor embriyo diye düşünüyorum.
Evet canim soyledigin test cd56 testi rahimde zararli hucre var mi diye bakiyorlar. Ne biyopsisi canim sana mi yapailacak dusen embrioya mi yapilacak. Dedigin gibi hamile kalabiliyorsun ama tutunamiyor. Bu cd 56 testini yaptirabimirsin sen. Eger kurtaj olursan patolojiye gonderirler bebek te sorun olup olmadigi cikar. Eger sigortan karsiliyorsa bence gonder. Ben gondermistim extra kromozom cikmisti. Onun icin simdi embriolara genetik yaptiriyorum.

Evet canim soyledigin test cd56 testi rahimde zararli hucre var mi diye bakiyorlar. Ne biyopsisi canim sana mi yapailacak dusen embrioya mi yapilacak. Dedigin gibi hamile kalabiliyorsun ama tutunamiyor. Bu cd 56 testini yaptirabimirsin sen. Eger kurtaj olursan patolojiye gonderirler bebek te sorun olup olmadigi cikar. Eger sigortan karsiliyorsa bence gonder. Ben gondermistim extra kromozom cikmisti. Onun icin simdi embriolara genetik yaptiriyorum.

Dilan’cım bu katil hücreler sonradan oluşabiliyor mu? Yoksa genetik birşey mi? Bizim 1 tane doğal yolla olan sağlıklı bir yavru var, katil hücre ihtimalini eleyebilir miyiz sence bu durumda?

aynen canim adet kanamasi farkli olur buyuk ihtimal. Kanamamanin gelmemesi bugun bir umut aslinda. Insallah yarin guzel bir haber vereceksin bize canim.

Evet adet bittikten 3-5 gun icin de cekiyorlar. Calisinca izin almak zor olur gerekirse bir kac gun rapor almaya calisirsin. Ilac , igne, bant ve vitaminlere devam. Bant biraz kasinti yapiyor ama dayanacagim artik. Kasimamak icin kendimi zor tutuyorum.

ben de kilo yapiyor bu ilaclar. Simdiden 2 kilo aldim yediklerime dikkat ettigim halde. Ben bant kullanmaya baslamistim cuma gunu 3 gunde bir degistiriyorum banti cok fazla kasinti yapiyor ben de . Persembe randevum var tekrar.
Bende her tedavide 2-3 kilo kaldı çünkü inanılmaz iştahım açılıyor. Arka arkaya da tedavi olunca kendimi toplayıp bir diyet yapamadım doğru düzgün..

Günaydin! Sonucumu ogrendim, maalesef negatif.

Yumurta+17. günde deger 23. Doktor 2 gun sonra yeniden gel dedi ama ben bu sonuctan saglikli bi hamilelik cikmayacagini biliyorum. Daha once de oldu maalesef.
Canım dediğin gibi 23. Gün için sanki değerin düşük. Umarım Perşembe yükselir ve sağlıklı gebelik olabilir. Ama olmazsa da diğer embriyoların ile tekrar denediğinde pozitif alacağına inanıyorum. Pozitif olmamak çok önemli biliyorsun.bir de polipten bahsediliyordu ya transfer öncesi acaba bu sonuca onun bir etkisi mi oldu?

Canım dediğin gibi 23. Gün için sanki değerin düşük. Umarım Perşembe yükselir ve sağlıklı gebelik olabilir. Ama olmazsa da diğer embriyoların ile tekrar denediğinde pozitif alacağına inanıyorum. Pozitif olmamak çok önemli biliyorsun.bir de polipten bahsediliyordu ya transfer öncesi acaba bu sonuca onun bir etkisi mi oldu?
Sağol canım. Bence bu embriyonun şansı yok artık.

Bende doktorla ilk histereskopi yapılmasını konuşacağım. Genetik birşey çıkacağını sanmıyorum, ilk çocuk olmazdı çünkü o zaman. Rahime bakılması gerekiyor mutlaka, birde diğer şeyler; demir eksikliği troid falan.

Dilan’cım bu katil hücreler sonradan oluşabiliyor mu? Yoksa genetik birşey mi? Bizim 1 tane doğal yolla olan sağlıklı bir yavru var, katil hücre ihtimalini eleyebilir miyiz sence bu durumda?
Canim hic bilmiyorum sonra dan mi olusuyor dogustan mi oluyor diye . Google dan arastirdin mi bir bak istersen. Ben de bakarim google dan ama bana gore senin problem polip ten dolayi. Sizin genetiginizde de sorun oldugunu sanmiyorum saglikli kizin oldugu icin.

Sağol canım. Bence bu embriyonun şansı yok artık.

Bende doktorla ilk histereskopi yapılmasını konuşacağım. Genetik birşey çıkacağını sanmıyorum, ilk çocuk olmazdı çünkü o zaman. Rahime bakılması gerekiyor mutlaka, birde diğer şeyler; demir eksikliği troid falan.
Bunlara tedavi öncesi kan testleri ile bakılmadı mı? Sadece o da değil toksoplazma, kızamık, pıhtılaşma vs de bakılıyor burada. Evet dediğin gibi öncesinde Rahime bakılması bir şey olmasa da seni rahatlatır. Çünkü bir polip dendi bir gerek yok dendi.. bu da ister istemez insanı düşünürüyor

Canim hic bilmiyorum sonra dan mi olusuyor dogustan mi oluyor diye . Google dan arastirdin mi bir bak istersen. Ben de bakarim google dan ama bana gore senin problem polip ten dolayi. Sizin genetiginizde de sorun oldugunu sanmiyorum saglikli kizin oldugu icin.

Bunlara tedavi öncesi kan testleri ile bakılmadı mı? Sadece o da değil toksoplazma, kızamık, pıhtılaşma vs de bakılıyor burada. Evet dediğin gibi öncesinde Rahime bakılması bir şey olmasa da seni rahatlatır. Çünkü bir polip dendi bir gerek yok dendi.. bu da ister istemez insanı düşünürüyor

Bende polip olduğunu düşünüyorum. Ama polip belirtileri de yok bende :S

Pıhtılaşma, toksoplazma ve hormon değerlerine bakıldı cnm. histereskopi için ısrarcı olacağım şimdi. Laporoskopiden korkuyorum onu isteneceğim ama. Bakalım ne çıkacak.

Rahim filminde cikmiyormu bunlar? Polip yani Blablup Blablup rahim filmin cekilmedimi?

Bende polip olduğunu düşünüyorum.

Pıhtılaşma, toksoplazma ve hormon değerlerine bakıldı cnm. histereskopi için ısrarcı olacağım şimdi. Laporoskopiden korkuyorum onu isteneceğim ama. Bakalım ne çıkacak.
Evet canım yaptırmak çok iyi bir karar.. zor da olsa, korksan da bir şekilde geçecek. Kötü tecrübeler iyileri ile yer değiştirecek..

Back
X