- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #9.401
canim ne gereksiz bir dialog olmus oyle. beni odaya aldiklarinda kan aldilar serum bagladilar. siram geldiginde de opu yapilacak yere yuruyerek gittim masaya yatinca da anestezi doktoru ile aramda olmasi gereken dialiglar gecti. sadece ilk opu mu diye sordugunda doktorum da katildi ufak bir sohbet oldu.onun haricinde; boy kilo, ilac kullandin mi yemek yedin mi sihara kullaniyor musun gibi seyler. sagima soluma aparat yerlestirirken rahatmisin dedi ve basliyoruz dedikten sonra maskeyi takti ve uyumusum. odada yatagimda uyandim sonra.
bu konuda esimden yana şansliyim. belcikaya adim attigim gunden beri bebek istedigimiz icin her an yanimda. kabullenmek alismak gibi seyler olmadigi icin de ilgi gosteriyor. senin icin zor olmali cunku insan bu donemde biraz hassas oluyor. bu kontrol ultrasonlarinda bile esim hep yanimda olur sacimi sever falan.. bugun odada bekliyoruz, telefonda oyun oynuyordu bir ara bu hayatimizda yeni olan bir sey neden benimle ilgilenmiyorsun dedim. ki bu sozlerim kesinlikle ona haksizlik olur. ama iste insan degisik bir psikolijiye giriyor. onu da esi ile yasamak istemesi normal.
ama neyse ki bir daha yumurta toplaman olmayacak bundan sonra daha rahat olacsksin. zor kismi geride kaldi senin icin canim.
Ne mutlu sana canim, insallah biran once bebeginizde gelir.
Ben baskasinin ilgisine pek ihtiyac duyan birisi degilimdir. Zaten romantik, benimle ilgilen bana sunu yap falan gibi seylerde benlik degil. Esimse benim 5 beterim, üstüne birde iskolik. Muhtesem tablo :)
Cok sukur ki donmus bebislerin seni bekliyor. Guzelce bir hazirliktan sonra 2 embrio transferi ile kizina kardes gelecegine inaniyorum.
Kizlar bana narkoz pek islemiyor herhalde. Hic sarhos kafasi yasamadim ben direk ayiliyorum. Ama burda ameliyat a girerken tek korkum acaba turkce konusurmuyum ya da uyanirken onlarin dediklerini anlarmiyim diye olmustu. Cok sukur hic birinde sorun yasamadim. Tiroid ameliyati bile beni susturamadi.
Insallah canim!
Bende en cok iletisim sorunundan korkmustum :) Ama cok sonra donup dusununce farkettimki gayet duzgun almanca konusmusum.
Ben dogumda sonlara yaklasirken “i dont hiiiiis the baby demistim”. Hiiis ingilizce feel oluyor :) hissetmeyi hiiiis yapmisim. Ingilizce&turkce karismisti, cok sonra hatirladim bunuda :)