Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

umarim sıkıcs tutunur canim ben de cok mutlu oldum 5. gun embriyosu transfer edilecegi icin :) sen de keyfini cikar canim ignenin yeni dozu ile yukselecek degerin..
Hadi bakalım bu moralle çok güzel bir transfer süreci geçir inşallah. Çok mutlu ol, kendinden başka bir şeyi düşünme. Sonucu değiştiremiyoruz bari yanımıza keyfimiz kar kalsın.
İnşallah değerim yükselir. Artık 2 hafta sonra gidiyorum kontrole... arada bi baksalardı diyorum keşke ama demek ki büyük bir sorun yok diye avutuyorum kendimi. 2 hafta sonra ultrason var. Sizce kalbi görünür mü?

Hadi bakalım bu moralle çok güzel bir transfer süreci geçir inşallah. Çok mutlu ol, kendinden başka bir şeyi düşünme. Sonucu değiştiremiyoruz bari yanımıza keyfimiz kar kalsın.
İnşallah değerim yükselir. Artık 2 hafta sonra gidiyorum kontrole... arada bi baksalardı diyorum keşke ama demek ki büyük bir sorun yok diye avutuyorum kendimi. 2 hafta sonra ultrason var. Sizce kalbi görünür mü?
Kesinlikle bir sorun görseler daha erken bakarlardı. Zaten bence iğne ile artmıştır sadece yeterli gelmediği için doz arttırmışlardır. O nedenle de iki hafta sonra bakmakta sakınca görmemişlerdir.
Evet benim keyfim yerinde. Akışına bırakmış durumdayım. Pazar günü transferden sonra da böyle devam eder umarım çünkü kendimiz için yapabileceğimiz en iyi şey bu sürecin sakince keyfini çıkarmak. Sonu da pozitif olursa keyfime diyecek olmaz :)

Teşekkürler canım benim... Fitil zaten kullanıyorum.. onu hiç bırakmadım. Ama bu iğne işi azcık canımı sıktı. Umarım normal değerlere ulaşır progesteronum.
Canim ignen gobekten mi? 2 hafta sonra kacinci haftan oluyor ?Ben 6+4 de dinlemistim kalp atisini. Moralini de bozma dr lar gerek duysa isterlerdi test. Her klinigin tedavi sekli farkli oluyor.

Kesinlikle bir sorun görseler daha erken bakarlardı. Zaten bence iğne ile artmıştır sadece yeterli gelmediği için doz arttırmışlardır. O nedenle de iki hafta sonra bakmakta sakınca görmemişlerdir.
Evet benim keyfim yerinde. Akışına bırakmış durumdayım. Pazar günü transferden sonra da böyle devam eder umarım çünkü kendimiz için yapabileceğimiz en iyi şey bu sürecin sakince keyfini çıkarmak. Sonu da pozitif olursa keyfime diyecek olmaz :)
Aynen öyle canım... keyfini çıkart.. ben de transfer sürecini genelde keyifli geçirdim ama yine de ara ara az da olsa kara duygular basmıştı. Onları da çok görmedim kendime farkında olarak yaşadım. Geçtiğimiz süreç kolay değil diye düşündüm, normal dedim.
Önce biz kendimize anlayışlı olalım. Önce biz kendimize dost olalım...

Canim ignen gobekten mi? 2 hafta sonra kacinci haftan oluyor ?Ben 6+4 de dinlemistim kalp atisini. Moralini de bozma dr lar gerek duysa isterlerdi test. Her klinigin tedavi sekli farkli oluyor.
İğnem göbekten canım. Artı fitilim de var. Şuan 4+5.
2 hafta sonra ultrason günü 6+4 olacak sanırım senin gibi :) o zamana kadar senin ultrasondan bakılmış mıydı?
Sağol moral verdiğin için.

Canim kaybin icin cok uzgunum. Dr lar herhangi bir sey dediler mi? Insallah Allah en yakin zamanda yavrunu kucaginda gormeyi nasip eder. Eger bebekten dolayi bir sorun olup dusuk olduysa tup bebek yaptirip embriolari genetige gonderebilirsin.
Sagol canim. Hyr bebekte sorun yokmus enfeksiyondan kaynaklandigi soylendi. Birde simdi baska bir doktora gittim o ara yatip dinlenmem gerekiyormus doktorumuz boyle bisey soylememisti aksine bende yuruyus yapiyodum. Tabi nasip birazda eskiye donup soyle olsaydi yada farkli seylerle daha fazla sorgulamak istemiyorum. Evladim cennette annesini bekliyor bu sozle teselli oluyorum. Hayirlisi neyse o olsun hakkimizda.

Sagol canim. Hyr bebekte sorun yokmus enfeksiyondan kaynaklandigi soylendi. Birde simdi baska bir doktora gittim o ara yatip dinlenmem gerekiyormus doktorumuz boyle bisey soylememisti aksine bende yuruyus yapiyodum. Tabi nasip birazda eskiye donup soyle olsaydi yada farkli seylerle daha fazla sorgulamak istemiyorum. Evladim cennette annesini bekliyor bu sozle teselli oluyorum. Hayirlisi neyse o olsun hakkimizda.
Çok üzüldüm yaşadıklarına:KK43: olacak olan oluyor, engelleyemiyorsun bir yerde de. iki arkadaşım da ikiz bebeklerini kaybettiler 5. aylarında, biri enfeksiyondan.. o yüzden acısını kendim yaşamasam da empati yapabildiğim bir şey. Tekrar anne olacak ve o mutluluğu tekrar tadacaksın... onlar da öyle oldular :)

Nasıl canım yumurtanın durumu?

Canım benim bugün randevum yoktu. Dün kan tahlilim vardı. Betahgc değerimi tekrar etmediler... Bu da beni düşündürttü niye diye ama ya gerek duymadılar ya da fazla mı savsaklar? Değildir heralde. progesteron hormonum düşük çıktı yine:KK43: zaten iğne oluyordum. Ona baktılar tekrar. Hala düşük diye iğnem iki katına çıktı. Biraz üzüldüm ama yine de mutluyum... betahgc en düşük de diyebilirlerdi. Duymadığım şey değil. Artık iyi şeylere odaklanmayı öğrendim. Yoksa elimizdekini de kaybedebiyoruz. Allah korusun.

Canim ovulasyon testinde gordum yumurtladigimi. Iyi durumlar yani. Umarim sonucun iyi cikicak, hic moralini bozma.

Merhaba, cok uzuldum kaybina. Insallah bu sefer hersey guzel olacak.

Aynen öyle canım... keyfini çıkart.. ben de transfer sürecini genelde keyifli geçirdim ama yine de ara ara az da olsa kara duygular basmıştı. Onları da çok görmedim kendime farkında olarak yaşadım. Geçtiğimiz süreç kolay değil diye düşündüm, normal dedim.
Önce biz kendimize anlayışlı olalım. Önce biz kendimize dost olalım...
bence icinden geldigi gibi yasamak onemli.. karamsarlik haliyle zorluyor ama o durumdan da yine kendimiz cikmaliyiz. icimiz karamsarsa biz takmiyor gibi yapiyorsak ( ki yapamiyoruz da ) sacma olur. her olumsuz duyguyu olumlu ile degistirmeyi ogrendigimiz bir surec aslinda bu zamanlar.

O zaman kaç haftalık oluyorsun canım.
Ben ilk 6 haftalikken gittim ultrason için kalp atışını gördü küçücük nokta kadar bisey atıyor mucize gibi ama dinletmiyorlar burda ben hala dinlemedim hiç.

canim kaybin icin uzgunum. daha fazla sorgulamak istememekte de cok haklisin. umarim bir an once toparlanir yeniden hamilelik haberi alirsin ve saglikla kucagina alirsin bebegini.

İğnem göbekten canım. Artı fitilim de var. Şuan 4+5.
2 hafta sonra ultrason günü 6+4 olacak sanırım senin gibi :) o zamana kadar senin ultrasondan bakılmış mıydı?
Sağol moral verdiğin için.
canim ben tam 6. Hafta da gitmistim bebek 3. Gun geriden geliyordu yani 5+4 gozukuyordu kese ve yolk kesesi olusmustu bir hafta sonra ki gitmemde kalp atisini dinlemistim.
Haklisin canim insallah bu sefer kucaginda gorursun canim.

Canim ovulasyon testinde gordum yumurtladigimi. Iyi durumlar yani. Umarim sonucun iyi cikicak, hic moralini bozma.
Sağol canım:)
bence icinden geldigi gibi yasamak onemli.. karamsarlik haliyle zorluyor ama o durumdan da yine kendimiz cikmaliyiz. icimiz karamsarsa biz takmiyor gibi yapiyorsak ( ki yapamiyoruz da ) sacma olur. her olumsuz duyguyu olumlu ile degistirmeyi ogrendigimiz bir surec aslinda bu zamanlar.
evet kesinlikle öyle, zor bir süreç ama çok fazla şey öğretiyor bence...
O zaman kaç haftalık oluyorsun canım.
Ben ilk 6 haftalikken gittim ultrason için kalp atışını gördü küçücük nokta kadar bisey atıyor mucize gibi ama dinletmiyorlar burda ben hala dinlemedim hiç.
6-7 hafta arası olacak canım o zaman. İnşallah kalp atışını görürüz. Duymasam da olur. Kalbinşn attığını bileyim yeter bana:) senin nasıl geçti o bekleyiş sürecin? Dinlendin mi? Yoksa günlük hayata devam mı ettin? Nasıldı?

Sağol canım:)

evet kesinlikle öyle, zor bir süreç ama çok fazla şey öğretiyor bence...

6-7 hafta arası olacak canım o zaman. İnşallah kalp atışını görürüz. Duymasam da olur. Kalbinşn attığını bileyim yeter bana:) senin nasıl geçti o bekleyiş sürecin? Dinlendin mi? Yoksa günlük hayata devam mı ettin? Nasıldı?
Ben çoğu zaman dinlendim canım eşim birakmiyordu disari cikayim :) Ilk kontrole girtigimde esim yanimda olamadi amcası vefat etti turkiyeye gitti durmadan arayıp kontrol ediyordu hep o olmazsa ben çok dikkat etmezdim belki .
Yediğim ictigime de çok dikkat ediyor benden çok.
Sende çok yorma kendini ağır kaldırma uzak raflara uzanma canım. Ilk 12 hafta önemli dikkatli olmak lazım. Az kaldı o kalp atışını gördüğün zaman gerçekten anlıyorsun hamile olduğuna.insan inanamıyor.

Back
X