DilanBoran
evet Progesteron ignesi malesef cok agrili geciyor, allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah, senin kryo protokoll nasildi`? Estrafem kullanmadinmi? yani Schleimhautaufbauend hicbisey vermedilermi?
Blablup
canim sordugun icin teskürler, bugün 4.cü gün oldugu icin, sabahtan Kan verdim bhcg icin acaba hamilelik varmidir diye sonuc 1 cikti, zaten aslinda mümkün degil korunuyoruz cünkü ama insan gecikince yinede süpeleniyor, Genetik e bakildigi icin normal yolldan hamileligi denemiyoruz, Düsükten sonra her ay tam zamaninda gelen Adetimden haber yok anliycagniz

Ama en azindan hamilede olmadigimi bildigim icin artik beklemiyorum nezaman gelicek diye, oluruna biraktim hayirlisi böyleymis, demeki yavrularimin dogum tarihi benim hesapladigimdan biraz daha gec olucakmis

Senin Kryo Protokoll nasil ? Hangi ilaclari kullaniyorsun?
Ben Allah nasip ederse bu tedavimde 2 Blasto transfer ettirmek istiyorum, hayirlisiyla peki ya sizler?
Ve evet malesef Kryo Transferi, yani Donmus Embryo transferi herzaman heryerde Privat a giriyor malesef ve devlet karsilamiyor, ve 3 Deneme nin icine sayilmiyor, yani eger 10 tane Donmus embryo varsa ve hepsinide tek tek koydurursaniz hepsini kendiniz ödüyorsunuz