- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #9.921
Çoook sevindim herşeyin yoöında olmasına:)sese`cim 4 ay hamilelik izni mi var canim, ilk defa duyuyorum. Ben dogumdan once 6 hafta raporlu is birakma yapmistim. Cevremde de hic 4 ay izinli olan olmamisti.
Simdi doktor kontrolunden geldim ben, hersey yolunda gorunuyordu, kan verdim hormonlara da bakilacak. Ogleden sonra arayip transfer tarihi onerilerini soyleyecekler bu sirada bende bu ay istemedigime, kac ebriyo transfer edilecegine falan karar verecegim, kesinlestirecegiz.
Tesekkurler Bahar`cim. Bugun kontrolden sonra yeniden umutlandim, umarim bosa cikmaz.
ayyy, hayırlı olsun canım.. merakla bekleyeceğim transfer gününü.. geçen sefer belki progesteron hormonun kan testinde daha fazla çıkmıştır. Bu sefer daha yeterli çıkmıştır belki o yüzden daha az vermişlerdir. Kaç embriyo transferi istiyordun?Biz nasıl dondurulduklarını da sormadık. Umarım çöpe gitmez 1 tanesi
Şimdi aradılar kızlar, bu akşam 19:00 da Ovitrelle yapacağım. Pazar gününden itibaren Progesteron 200mg 1 tablet kullanacağım, haftaya cuma 11:00-13:00 arasında transfer olacak.
Geçen defa progesteron günde 3 tabletti, günlük 600mg almaya başlamıştım transferden önce. Şimdi 200 alacağım, biraz az geldi bana. Ayrıca doktorum doğum iznine gitmişti, yeni doktor seçmiştim, o da izindeymiş bugün başka doktor kontrol etti, transferi de başka bir doktor yapacakmış. Şansa bak :)