Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim transferin hayirli olsun. Rabbim Anneligi tattirsin sana insallah. Seni ara sira takip ediyorum hayirli haberlwrini gormeyi bekliyorum. :KK200:
Amin canim insallah. Insallah bir gun hepimiz annelik duygusunu tadariz. Sen nasilsin?
Böyle bakınca yumurtlamadan 13 gün sonra gibi oluyor normalde çıkması gerekir değil mi ?
:)
yumurtlamadan sonra bugun 10. Gun olmus oluyor. Embriyo 6 gunluk tu bugun de transferin 4. Gunu.

Merhaba Kizlar, haftasonu esimle birlikte hep disardaydik gezdik kafa dagittik ve hic girip bakamadim, simdi Bürodayim okudum :) :)
dennisgo dennisgo ve DilanBoran DilanBoran Allahim insallah hayirli haberler almanizi nasip eder kizlar :) :) Bol bol HCGler dilerim :)
Selmaal25 Selmaal25 Kardesin icin üzüldüm lütfen ona cok destek olun, siz zaten bilirsiniz anlarsiniz halinden, umarim iyi doktorlarin elinde tedavi olmak nasip olur, belki ufak bir sorundur, belki sadece kan pihtilasmasidir ve igne olmasi felan gerekir kim bilir, insallah derdi veren Rabbim dermaninida verir hepimize

Merhaba Kizlar, haftasonu esimle birlikte hep disardaydik gezdik kafa dagittik ve hic girip bakamadim, simdi Bürodayim okudum :) :)
dennisgo dennisgo ve DilanBoran DilanBoran Allahim insallah hayirli haberler almanizi nasip eder kizlar :) :) Bol bol HCGler dilerim :)
Selmaal25 Selmaal25 Kardesin icin üzüldüm lütfen ona cok destek olun, siz zaten bilirsiniz anlarsiniz halinden, umarim iyi doktorlarin elinde tedavi olmak nasip olur, belki ufak bir sorundur, belki sadece kan pihtilasmasidir ve igne olmasi felan gerekir kim bilir, insallah derdi veren Rabbim dermaninida verir hepimize
Saol canım umarım arka arkaya hamilelik haberleri alacağımız bir hafta olur

Selmacim kaybiniza üzüldüm :KK43: Allah en kisa surede kardesine saglikla bir evlat nasip etsin insallah.

Sese’cim ben evlendikten sonra 2,5 , ilk cocuktan sonra 2,5 olmak üzere toplam 5 sene korundum :) Hatta ilk cocuk kaza oldu. Dogum kontrol hapini unutunca panikliyordum. Halbuki öyle kolay degilmis bu isler :) Simdi geriye dönebilsem de, daha genc yastayken korunmadan dogal yolla daha fazla cocuk yapabilsem keske. Maalesef hayatta herkesin bir mucadelesi, sinavi oluyor. Bizimki de bu. Allah baska dert vermesin, sonu cok guzel olacak stresler bunlar.

Aynen canim biz de ilk evledigimiz de bir yil
Korunduk. Bi de tasinicam yeni ise baslicam diye hamile kalmaktan korkuyordum. Simdi dusunuyorumda ne kadar sacma dusuncelerim varmis. Ama dedigin dogru canim cok buyuk dertler degil bunlar. Dunyanin sonuda degil.

Baharcim, sen adet oldunmu?

Çok sagol tessekkür ederim canım.
Elimden geldiğince destek oluyorum ama uzağım elim kolum yetişmiyor ki biseyler yapayım. Ama o kadar üzülüyorum ki ona inan elimden keşke biseyler gelse.

Bende kan pıhtılaşması olasılığını düşündüm ablamda da vardı ve doktor kontrolünde oldu çocukları inşallah onunda basit biseydir .
Rabbim inşallah hepinize tek tek nasip etsin inşallah her gün dua ediyorum hepinize .hepinizin güzel haberini duymak nasip olsun inşallah.

Elimden geldiğince destek oluyorum ama uzağım elim kolum yetişmiyor ki biseyler yapayım. Ama o kadar üzülüyorum ki ona inan elimden keşke biseyler gelse.

Bende kan pıhtılaşması olasılığını düşündüm ablamda da vardı ve doktor kontrolünde oldu çocukları inşallah onunda basit biseydir .
Rabbim inşallah hepinize tek tek nasip etsin inşallah her gün dua ediyorum hepinize .hepinizin güzel haberini duymak nasip olsun inşallah.
Canım, benim de kız kardeşim var türkiye’de. Uzak olmak çok zor oluyor hele ki zor zamanlarda yanında olamamak... Anlıyorum seni. Biz de hiç ayrılmazdık eskiden. Hep yan yanaydık, en yakın arkadaşımdı.. hala da öyle ama uzağız.
kardeşine var olman bile yetiyordur. Üzülme, önemli olan kalplerininizin bir olması.
Sorunu kolay bir şeydir inşallah.. Hamile kalabiliyor, devamını da getirecek bir çözüm bulurlar canım...

Canım keşke yan yana olsaydınız ama mesafeler için yapabileceğiniz bir şey yok. Neyse ki artık teknoloji gelişti her gün konuşabiliyoruz istediğimiz kişiyle. Zaten çok da yapacak bir şey yok ki sadece yanında olabiliyoruz sevdiklerimizin canı yandığında.. umarım sorunları tespit edilir ve çözülür sağlıkla kucağına alır bebeğini.

Back
X