Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba Kizlar, haftasonu esimle birlikte hep disardaydik gezdik kafa dagittik ve hic girip bakamadim, simdi Bürodayim okudum :) :)
dennisgo dennisgo ve DilanBoran DilanBoran Allahim insallah hayirli haberler almanizi nasip eder kizlar :) :) Bol bol HCGler dilerim :)
Selmaal25 Selmaal25 Kardesin icin üzüldüm lütfen ona cok destek olun, siz zaten bilirsiniz anlarsiniz halinden, umarim iyi doktorlarin elinde tedavi olmak nasip olur, belki ufak bir sorundur, belki sadece kan pihtilasmasidir ve igne olmasi felan gerekir kim bilir, insallah derdi veren Rabbim dermaninida verir hepimize
Sagol Baharcim. Insallah 2 pozitif sonuc ve 10 gun sonra pozitifi alacagimiz bir transfer olsun bu hafta.
Hayırlı bir sonuç çıkar inşallah.
Bu hafta sana ve DilanBoran DilanBoran a uğur getirsin.
Sagol selmosum. Hamislerle cosar insallah burasi.
Yaaa dennisgo dennisgo hayırlı olsun. inan heyecanla bekliyorum, ne zaman haber verecekler?

DilanBoran DilanBoran sen ne zaman öğrenecektin cnm?
canim cuma gunu Benim test gunum.

Canım, benim de kız kardeşim var türkiye’de. Uzak olmak çok zor oluyor hele ki zor zamanlarda yanında olamamak... Anlıyorum seni. Biz de hiç ayrılmazdık eskiden. Hep yan yanaydık, en yakın arkadaşımdı.. hala da öyle ama uzağız.
kardeşine var olman bile yetiyordur. Üzülme, önemli olan kalplerininizin bir olması.
Sorunu kolay bir şeydir inşallah.. Hamile kalabiliyor, devamını da getirecek bir çözüm bulurlar canım...
Aynen canım uzak olmak çok kötü ama bisey olduğunda birimizin bi sıkıntısı olduğun da şükür ki yanımızda hisediyoruz birbirimizi .Rabbim yeterki dermansız dert vermesin inşallah buda geçecek ..
Şükür hamile kalabiliyor inşallah tedavi olup halledilir.

Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantıların falan başladı mı.

Canım keşke yan yana olsaydınız ama mesafeler için yapabileceğiniz bir şey yok. Neyse ki artık teknoloji gelişti her gün konuşabiliyoruz istediğimiz kişiyle. Zaten çok da yapacak bir şey yok ki sadece yanında olabiliyoruz sevdiklerimizin canı yandığında.. umarım sorunları tespit edilir ve çözülür sağlıkla kucağına alır bebeğini.
Aynen mecburen uzaklığa da alışıyoruz bişekilde şükür annemlere yakın kız kardeşim gidip geliyor en azından kafasını dağıtır. Toparlandı biraz şükür inşallah daha iyi olur ...

S Sese1212 evet canim Cumartesi günü adet oldum, artik hic beklemiyordum :KK49::KK49:Kontrolle gittim Kist varmi diye, yok baslayabilirsin dediler, bugunden itibaren ilacimi aliyorum, kismet haftaya Persembe belli olacak Transfer olup olmayacagi, simdilik Plana uyup ilaclarimi alicagim, bu sefer extra olan Intralipid, haftada 1 Serum, ilk Serumu dün Doktor verdi, cok sükür Alerjik bir reaksiyon göstermedi vucudum, bu Serum benim bagisiklik sistemim icinmis, Bebege karsi savasmasin diyeymis, extra olarak bu deniyoruz, Antibiyotik felan degil, Dogal biseymis, Soja varmis icinde öyle birsey iste :) :) Bakalim insallah Sifa olur bebegimizi getirir bize, hayirlisi :) Cuma günü tekrar gidicegim Serum icin, günlük Estrafem ve Apredislon kullaniyorum, birde Kan sulandiricisi kullanmaliyim

S Sese1212 evet canim Cumartesi günü adet oldum, artik hic beklemiyordum :KK49::KK49:Kontrolle gittim Kist varmi diye, yok baslayabilirsin dediler, bugunden itibaren ilacimi aliyorum, kismet haftaya Persembe belli olacak Transfer olup olmayacagi, simdilik Plana uyup ilaclarimi alicagim, bu sefer extra olan Intralipid, haftada 1 Serum, ilk Serumu dün Doktor verdi, cok sükür Alerjik bir reaksiyon göstermedi vucudum, bu Serum benim bagisiklik sistemim icinmis, Bebege karsi savasmasin diyeymis, extra olarak bu deniyoruz, Antibiyotik felan degil, Dogal biseymis, Soja varmis icinde öyle birsey iste :) :) Bakalim insallah Sifa olur bebegimizi getirir bize, hayirlisi :) Cuma günü tekrar gidicegim Serum icin, günlük Estrafem ve Apredislon kullaniyorum, birde Kan sulandiricisi kullanmaliyim

Guzel haber hadi gozun aydin. Hayirli olsun canim yeni planin. Evet bagisiklik sistemi baskilayicisi veriyorlar. Bana da Prednol vermislerdi. Senin kinin dogal olmasi guzelmis bence.

Hayirli olsun tedavin canim. Insallah bu sefer bebisine kavusursun. Sen genetic test yaptirmismiydin embriolara? Kac tane dondurulmusun var di?

Guzel haber hadi gozun aydin. Hayirli olsun canim yeni planin. Evet bagisiklik sistemi baskilayicisi veriyorlar. Bana da Prednol vermislerdi. Senin kinin dogal olmasi guzelmis bence.
Bana ikisinide verdiler, hem Serum hem Prednol = Apredislon, ama zaten 5mg tabletler, sabah 1 aksam 2 olmak süreciyle almaliyim, farkettim de bu Prednol hap i kullanmaya basladiktan sonra daha cok üsümeye basliyorum, hayirlisi Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah kizlar

Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum

Aynen canım uzak olmak çok kötü ama bisey olduğunda birimizin bi sıkıntısı olduğun da şükür ki yanımızda hisediyoruz birbirimizi .Rabbim yeterki dermansız dert vermesin inşallah buda geçecek ..
Şükür hamile kalabiliyor inşallah tedavi olup halledilir.

Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantıların falan başladı mı.
Evet canım yeterki dermansız dert olmasın... bir sonraki hamileliğinde bebeğini kucağına alacak ama bence. Çünkü sorun çözülmüş olacak.
Benim durumum standart gidiyor çok şükür. Bulantım hiç olmadı. İştahım da açık. Çabuk yoruluyorum. Enerji doluyken birden enerjim düşebiliyor. Sinirlerim bozulabiliyor. Ya da korkularım oluyor, endişelerim oluyor.
İçimi açıp bakasım geliyor herşey yokunda mı diye..

Kızlar
Az yarım saat önce adet ağrım başladı. Dışarıdaydım. Eve geldim hemen fitil koydum şimdi ama bence Regl oluyorum. çünkü kahverengi birşeyler gelmiş ve devam ediyor. henüz kırmızı değil ama hem parçalı hem de zAten adetim de öyle başlıyor... muhtemelen tutmadı.. önümüzdeki aylara bakacağız artık

Kızlar
Az yarım saat önce adet ağrım başladı. Dışarıdaydım. Eve geldim hemen fitil koydum şimdi ama bence Regl oluyorum. çünkü kahverengi birşeyler gelmiş ve devam ediyor. henüz kırmızı değil ama hem parçalı hem de zAten adetim de öyle başlıyor... muhtemelen tutmadı.. önümüzdeki aylara bakacağız artık

Olabilirde olmayabilirde canim. Bence hemen doktorunu ara hazir ulasabilecegin bir saatken.
Insallah degildir ve implantasyondur.

Olabilirde olmayabilirde canim. Bence hemen doktorunu ara hazir ulasabilecegin bir saatken.
Insallah degildir ve implantasyondur.
Canım amacım negatif olmak değil gayet de pozitif bir insanım ama pıhtı gördüğüm için yerleşme olduğunu sanmıyorum.bir de adetlerim de böyle başladığı için ağrım da adet başlangıcındaki gibi olduğundan Regl olduğumu düşünüyorum. Doktoruma saat 4 ü geçtiği için şu an ulaşamam, özel numarasından da aramak istemiyorum zaten ne diyeceğim ki? Sonuçta progestan kullanıyorum. Bugün takip edip yarın arar ve ilacı keserim diyorum.

Canım amacım negatif olmak değil gayet de pozitif bir insanım ama pıhtı gördüğüm için yerleşme olduğunu sanmıyorum.bir de adetlerim de böyle başladığı için ağrım da adet başlangıcındaki gibi olduğundan Regl olduğumu düşünüyorum. Doktoruma saat 4 ü geçtiği için şu an ulaşamam, özel numarasından da aramak istemiyorum zaten ne diyeceğim ki? Sonuçta progestan kullanıyorum. Bugün takip edip yarın arar ve ilacı keserim diyorum.
Canim ilaclarini dr demeden sakin kesme. Insallah tutunma lekelenmesidir. Yat dinlen bugun. Hemen kotu dusunmeyelim.

Back
X