- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #10.041
canim henuz kirmiziya dönmedi. ya sadece kahvrengi akinti olsa negatif olmazdim. ama pıhtı yerlesme kanamasinda olmuyor biliyorsun. o nedenle reglim baslayacak diye dusunuyorum. progestan reglin baslamasini geciktirir mi bilmiyorum ama normalde kahverengi baslar bir kac saat sonra kirmiziya döner benim reglim.
dennis’cim üzüldüm böyle stresli birsey yasamana. Ama suanda durumu degistiremeyiz, insallah kötü birseyin habercisi degildir. Fitilden kalan parcalarda kanamayla atiliyorsa pihti gibi gorunmus olabilir mi diye geldi benim aklima da. Koyu renkte akinti kanamanin yeni olmadigini gosteriyor hala yerlesme kanamasi olabilir.
yok regl tarihim 21 mart canim.gelen kahverengi kan azdi zaten icinde pihti da vardi. sonra fitili koydum parmagima biraz daha kahvrengi pihtili bir sey bulasti sonra uzandim. simdilik devam etmiyor kirmizi da olmadi henuz. ama karin agrim devam ediyor. adetse bu aksam baslar bence.
progestani bugun bir iki saat gec koydum ama ondan olacagini sanmiyorum. cunku bu bir sorunsa, o zaman regl olmama nedenimiz hamilelik degil progestan demektir.
canim ben bu surece cidden inaniyorum. eninde sonunda bebegime kavusacagim. tabiki üzülüyorum ama inan bana umudumdan bir gr eksilmiyor. o nedenle doktorun bana soyleyecegi şeyleri biliyoruz. gercekci olmak gerekirse hic bir sey demez :) en fazla testim negatiftir progestani birak der :) o nedenle su an onu arama ihtiyaci duymuyorum. gunde 3 fitille tutunamiyorsa ya da tutundu düşüyorsa zaten bir sorun vardir diye bakiyorum ben. belki dogru belki yanlis ama bana gore dogru olan bu sanki
normalde pihti olmamasi gerekiyor canim. keske sadece kahverengi akinti gorseydim ama pihti vardi maalesef. yarin sabah netlesir zaten ben de ararim sabah canim.
Bende sanirim senin gibi dusunurdum canim. Maalesef canli olan herseyde dogal seleksiyona maruz kalacak. Ama bence kahraman embriyon icin negatif dusunmeyelim. Türlü türlü deneyim okuyoruz, her bedende farkli ilerliyor bu sürec. Sabah doktoruna ulasinca emin ellerde muayene olursun ve icin rahat eder. Insallah bebeginin gelecegi zaman bu denemedir!