Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

cok sukur canim. Darisi burdaki butun arkadaslarimin basina insallah.❤🤗
Sagol canim Amin insallah. Simdi sirada sen varsin insallah 10 gun sonra seni de guzel haberini duyariz. Hatching yaptirman iyi olmus biraz tutunmalari icin yardim edelim onlara. Bugun yattin demi canim? Hatching yapildiysa bugun ve yarin onemli.

Dün transferden sonra hep yattım, akşam yemek için kalktım sadece, bugunde yeni ayaklandım yemek için :) Dün transferden sonra 3 defa kahverengimsi akıntı oldu ama normal diye düşündüm. Bugün birşey yok. Umarım sakıncalı birşey olmamıştır :(

Öncelikle bana cevap veren herkese tesekürler, bende aynen estrafem ve daha sonrada progesteron kullanacagim insallah :) :) Eger Serum a karsi yan etki göstermemis olsaydim Hanileligmin 3 4 ayina kadar kullanmaliydim, belkide boncuklarim Annemiz git gel yorulmasin dediler 😊😊
Neyse Hayirlisiyla bende Transfer olabilirim bu tedaviyle evladimiza kavusuruz insallah, hepimiz insallah Amin

Blablup Blablup Gözün aydin canim cok sükür ilk Asamayi gectin ☺☺☺ 2 Nisan cok güzel bir tarih biliyormusun Kandil gecesi ve eger bir aksilik cikmazsa benimde Transfer günüm o gün olcak 😍😍😍🍀🍀🍀

Farkindamisiniz Birinin Test günü digerinin Transfer gününe felan denk geliyor veya Doktor kontroll gününe, Masallah Masallah 💖😍

DilanBoran DilanBoran Gözün aydin canim degerin sorunsuzca katlana katlana büyür insallah bundan sonra cok coookk güzel sadece ne yesem ne icsem diye düsünecegin bir Hamilelik gecieirsin, geciririz hepimiz insallah 😍😍

Su mübarek 3aylarda Rabbimden dilegim en kisa zamanda isteyen herkese ve kendime
Kanama olmadan, korkular olmadan, üzüntü gözyasi olmadan huzurlu bir Hamilelik diliyorum, hepimize insallah
💖💖💖💖💖

Teşekkürler Bahar’cım. İnşallah seninde transferin güzel geçer ve pozitif sonuç alırsın.
Blablup Blablup transfer nasıl geçti
DilanBoran DilanBoran tebrik ederim canım

Transfer iyiydi canım. 2 Blasto transfer yapıldı. İnşallah 10 gün sonra pozitif kan testi sonucu olacak.

Sen nasılsın? 2 gündür yoktun, kafani dinliyorsundur diye dusundum. Hersey yolunda mi?

Öncelikle bana cevap veren herkese tesekürler, bende aynen estrafem ve daha sonrada progesteron kullanacagim insallah :) :) Eger Serum a karsi yan etki göstermemis olsaydim Hanileligmin 3 4 ayina kadar kullanmaliydim, belkide boncuklarim Annemiz git gel yorulmasin dediler 😊😊
Neyse Hayirlisiyla bende Transfer olabilirim bu tedaviyle evladimiza kavusuruz insallah, hepimiz insallah Amin

Blablup Blablup Gözün aydin canim cok sükür ilk Asamayi gectin ☺☺☺ 2 Nisan cok güzel bir tarih biliyormusun Kandil gecesi ve eger bir aksilik cikmazsa benimde Transfer günüm o gün olcak 😍😍😍🍀🍀🍀

Farkindamisiniz Birinin Test günü digerinin Transfer gününe felan denk geliyor veya Doktor kontroll gününe, Masallah Masallah 💖😍

DilanBoran DilanBoran Gözün aydin canim degerin sorunsuzca katlana katlana büyür insallah bundan sonra cok coookk güzel sadece ne yesem ne icsem diye düsünecegin bir Hamilelik gecieirsin, geciririz hepimiz insallah 😍😍

Su mübarek 3aylarda Rabbimden dilegim en kisa zamanda isteyen herkese ve kendime
Kanama olmadan, korkular olmadan, üzüntü gözyasi olmadan huzurlu bir Hamilelik diliyorum, hepimize insallah
💖💖💖💖💖
Amin canim Insallah. Allah dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunlerde 🤲🤲.
Gunlerimiz cok yogun geciyor Masallah. Insallah hepimiz sirasi ile guzel haberleri aliriz. Bu topik hamis dolar insallah .
DilanBoran DilanBoran canim sen transferden sonra nasil bir beslenme diyeti yaptin?
ben vejeteryanim zaten. Aksamlari sebze turu ve salata yedim, sabahlari portakal suyu , kasarli tost ve bir tane haslanmis tost ve yarim avacado 🥑 yedim. Aralarda ceviz, findik ve 2-3 gun kurusu kayisi yedim.

Amin canim Insallah. Allah dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunlerde 🤲🤲.
Gunlerimiz cok yogun geciyor Masallah. Insallah hepimiz sirasi ile guzel haberleri aliriz. Bu topik hamis dolar insallah .
ben vejeteryanim zaten. Aksamlari sebze turu ve salata yedim, sabahlari portakal suyu , kasarli tost ve bir tane haslanmis tost ve yarim avacado 🥑 yedim. Aralarda ceviz, findik ve 2-3 gun kurusu kayisi yedim.
Dogru canim unutmusum. Sabahlari bende avacado ve yumurta yiyorum mutlaka, aksamlari ama standart firin ve tencere yemekleri ile geciyor. Acaba agir gelir mi diye dusunuyordum.

Dogru canim unutmusum. Sabahlari bende avacado ve yumurta yiyorum mutlaka, aksamlari ama standart firin ve tencere yemekleri ile geciyor. Acaba agir gelir mi diye dusunuyordum.
Yok canim cok fazla yiyip mideyi rahatsiz etmedigin surece zarari olmaz. Wc de gittiginde cok zorlanma yeter. Aksam yemeklerinin yaninda bol yesilikli havuclu bir salata da yiyebirsin.

Kizlar sizde mesela ne gibi Testler yapildi? Bana doktorum hicbir test yapmadan ilaclari veriyor, yani Hormonlara felan bakildi ama baska birsey yapilmadi, soruyorum belki baska problem vardir neden bakilmiyor diye, bana söyledigi, ben olabilecek bütün sorunlara karsi sana ilaclarini veriyorum diyor, internetden arastirdim gercekten bana verdigi ilaclar cogu kisinin kullandigi ilaclar cikiyor. Bizim tüpbebek denememizin tek sebebi Tasiyicilik durumu. Ha bide ikimizinde Chromosomlarina bakildi normal cikti. Bazen düsünmeden duramiyorum, anliyordunuz beni degilmi

Kizlar sizde mesela ne gibi Testler yapildi? Bana doktorum hicbir test yapmadan ilaclari veriyor, yani Hormonlara felan bakildi ama baska birsey yapilmadi, soruyorum belki baska problem vardir neden bakilmiyor diye, bana söyledigi, ben olabilecek bütün sorunlara karsi sana ilaclarini veriyorum diyor, internetden arastirdim gercekten bana verdigi ilaclar cogu kisinin kullandigi ilaclar cikiyor. Bizim tüpbebek denememizin tek sebebi Tasiyicilik durumu. Ha bide ikimizinde Chromosomlarina bakildi normal cikti. Bazen düsünmeden duramiyorum, anliyordunuz beni degilmi
Benim hormon testleri dışında diyabet ve endokrine yolladı tiroid sorunum vardı ve şekerime bakıldı onun dışında bisey bakılmadı.
Onlarida tedavi başlamadan bu iki ay önce yapmıştım turkiyeden döndükten sonra adetim gelince aradım kliniği hiç tekrar muayene falan edilmeden ilaca başlattılar bende o zaman niye bakılmadı diye takılmıştım ama bi sorun çıkmadi şükür.

Ben tedaviye baslamadan once tsh in duzene girmesini bekledim. Duzene girince basliyabildim. Baslamadan once sulu ultrason ve rahim biyobsisi yapildi bana. Esin ile sen ayni hastaligi mi tasiyorsunuz canim? Hangisi? Ben de akdeniz atesi tasiyiciligi cikmisti cok sukur esimde cikmadi.

Dün transferden sonra hep yattım, akşam yemek için kalktım sadece, bugunde yeni ayaklandım yemek için :) Dün transferden sonra 3 defa kahverengimsi akıntı oldu ama normal diye düşündüm. Bugün birşey yok. Umarım sakıncalı birşey olmamıştır :KK43:

Teşekkürler Bahar’cım. İnşallah seninde transferin güzel geçer ve pozitif sonuç alırsın.

Transfer iyiydi canım. 2 Blasto transfer yapıldı. İnşallah 10 gün sonra pozitif kan testi sonucu olacak.

Sen nasılsın? 2 gündür yoktun, kafani dinliyorsundur diye dusundum. Hersey yolunda mi?
Yok canım tiyatro vardı ya Perşembe onunla geçti Cuma da işlerim vardı bir haftadır erteliyordum. Hava da güzel olunca işlerimi halledip attım kendimi parka bahçeye.
Kafa dinlemeye bugün başladım.hatta günleri karıştırmışım bugün Cuma sanıyorum. Sana ve dilan a da işlemleriniz bugün gibi soru soruyorum :)

Evet benimde TSh bakildi ve ilacla kontroll altinda, insulin ve seker e de bakilmisti evet Metformin ve Thyrex kulaniyorum, Düsükten sonra rahim filmi de cekildi, Esim ve ben ayni hastaligin tasiyiciyisiz evet akrabaliktan dolayi, ve bebegimiz zihinsel ve bedensel engelli olabilir riski tasiyor normal yollardan malesef,, yani aslinda tutup tutmamasinin veya sonradan düsük olmasi doktorumla alakali olmaz degilmi

canim Benim ki uzun protokoldu. Ben lucrin, estrofem ve estradiol bant kullandim. Vitamin olarak multivitamin, folik asid ve b12.

Ayyy kiyamam Ben sana canim. Taze cikti firindan sonucum 🤣🤣. Veeee soyluyorum cok sukur 185 cikti. Oglusum Benim ile 🤲🤲🧿🤗
Ay çok sevindim hayırlı olsun Dilan abla rabbim tamamını erdirsin inş paşayı sağlıklı şekilde kucağına alırsın

Evet benimde TSh bakildi ve ilacla kontroll altinda, insulin ve seker e de bakilmisti evet Metformin ve Thyrex kulaniyorum, Düsükten sonra rahim filmi de cekildi, Esim ve ben ayni hastaligin tasiyiciyisiz evet akrabaliktan dolayi, ve bebegimiz zihinsel ve bedensel engelli olabilir riski tasiyor normal yollardan malesef,, yani aslinda tutup tutmamasinin veya sonradan düsük olmasi doktorumla alakali olmaz degilmi
canim Benim bildigim tutup dusuyorsa embriodan kaynakli ama Sabin rahim kalinligin ve endometrium un da iyi olmasi gerekli.
Tekrar kan verecek misin canım ? Bundan sonra nasıl ilerleyecek kontrolün ne zaman?
pazartesi tekrar kan verecegim canim. Ultrason kontrolu buyuk ihtimal 3 hafta sonra olur. Hem kalp atisini hem keseyi gorebilmek icin.
Ay çok sevindim hayırlı olsun Dilan abla rabbim tamamını erdirsin inş paşayı sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Sagol canim, insallah bu sefer oglusumu saglikla kucagima alabilirim. Ben bu sefer daha cok inaniyorum kucagimda gorecegime.

DilanBoran DilanBoran suan nasil mutlu oldum, nasil sevindim, anlatamam. Kizimi kucagima alip dans ettim dilan teyzen hamile diye. Cok cok cok mutlu oldum. 🥰🥰🥰🥰 tosuncuk pasa geliyor yazmisin, cinsiyet neden belli onu kacirdim 🙃

Simdi artik bol bol dinlenmeli, sana az biraz bulanti diliyorum :) o bulanti bile insani öyle bi mutlu ediyorki anlatamam 🥰🥰

Back
X