Canim bazi insanlar ya düsüncesizlikten, yada kötü kalplilikten yapiyorlar böyle seyler. Ben bu tip insanlari yok sayiyorum artik. Icimde kirginlik, kizginlikta tutmuyorum, benim icin gorunmez duyulmaz varliklar oluyorlar :) Ben dis gebelik sonrasi hastahaneden eve geldigimde, hamile bir arkadasim bebek alisveri yapip bana gecmis olsuna gelmisti. Koltugun ustune bebek esyalarini serip gostermeye baslayinca sok oldum

Ama heralde dusunemedi dedim. Sonra anladim ama kötü kalbinden dolayi yaptigini, ben ne zaman bir konuda sikintim var desem, bana destek olmak yerine kendindekini overdi :) Sanki ben ona senin durumun ne kadar mukemmel diye madalya takacagim :) Neyse artik o ve benzeri kisileri ignore ediyorum. Hayatimda kötü, olumsuz seylere kizginlik kuskunluk yok icimde, sadece gormezden geliyorum. Yoksa gercekten günlük hayat kalitesi bile dgisiyor insanin.
Aslinda günlük hayatta sagdan soldan birseyler duyuyoruz ama her dönemde kendi durumumuza uygun olanlari filtreliyoruz, algida secicilik. Simdi sen etrafta gebelik, bebekle ilgili seyleri duyarsin hep. Negatif olanlari duyma, bosver. Kendini bu sekilde sartlandirirsan bir sure sonra otomatik olarak beynin eleyecek negatif seyleri.