Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Amin canim.🤲🤲. Bana bu bebis cok iyi gelecek yeni bir hayat gibi dusunuyorum.? Bugun guzel bir haber daha aldim . Kuzenimin kuzeninin 22 yildir olmuyordu onun esi de hamileymis cok sukur. Insallah 2019 senesin de herkesin hasreti son bulur 🤲🤲🧿
Ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamilelik haberi duyunca çok mutlu oluyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Ben de tam tersi dusunuyorum kizlar. Ne kadar bilgi o kadar iyi. Bana bunu 16 yiilik tecrubem ogretti. Bazi dr lar dolandirici oluyor her seyi onlarin eline birakinca hata olabiliyor. Mesala Ben igneyi yukseltmek istedigimi soylemesem belki degerim daha cok dusecekti. Tedavinin icinde olmak bilincli olmak en guzeli. Bana baska bir dr asilama da folik asid bile vermedi. Ayrica asilamayi yanlis yapmis Tup bebek dr mun soylemesine gore . Bir de $15.000 para istemislerdi Tup bebek icin.
Benim gibi cok uzun yillar cocuk hasreti cekince sifir hata olmasini istiyorsunuz. Allah kimseyi Benim gibi cok uzun yillar bekletmesin. Her gecen sene cok zordu benim icin.

Kac sene ugrastin canim sen?

Ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamilelik haberi duyunca çok mutlu oluyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Amin canim insallah.🤲🤲
Simdi gordum 16 yilmis. Ama emeklerin karsilik buldu sonunda cok sukur.
Cok sukur canim.🤲🤲. Sen be zaman cekineceksin rahim filmini?

A Aveline arkadasimizin da Mayis ta transferi var. o da cok ugrasti. Insallah senin de Benim gibi yuzun guler arkadasim.🤲🤲
Saol canim amin insallah ben de arkandan gelirim.Allah tum isteyen herkese nasip etsin .sen de coook bekledin oglusunu canim arkadasim.insallah saglikla da kucagina alicaksin.

Saol canim amin insallah ben de arkandan gelirim.Allah tum isteyen herkese nasip etsin .sen de coook bekledin oglusunu canim arkadasim.insallah saglikla da kucagina alicaksin.
Insallah canim.🤲🤲. Insallah buradaki butun arkadaslarin guzel haberini aliriz.🤲🤲🧿

Insallah canim.🤲🤲. Insallah buradaki butun arkadaslarin guzel haberini aliriz.🤲🤲🧿
Amin canim amin.insallah burdaki tum arkadaslarin sirayla guzel haberlerini aliriz.ben bayadir yoktum topikte.beni arkadaslar pek bilmiyor olabilir.tanismak isterim bilmeyenlerle de. cok fazla sayfa var geriye donup okuyup ogrenmem pek mumkun gorunmuyor

Amin canim amin.insallah burdaki tum arkadaslarin sirayla guzel haberlerini aliriz.ben bayadir yoktum topikte.beni arkadaslar pek bilmiyor olabilir.tanismak isterim bilmeyenlerle de. cok fazla sayfa var geriye donup okuyup ogrenmem pek mumkun gorunmuyor

Yeniden hos geldin Aveline, ben seni hatirlayamadim sanirim sen ara verdikten sonra yazmaya basladim. Profilime yazdim aslinda gorunuyor mu bilmiyorum, Subat ayinda ilk IVF denemem basarisiz oldu, bu ay donmus embriyo transferiyle devam ettik, sonuc henüz belli degil.

Sen tedavine ara mi vermistin? Insallah en kisa zamanda hepimiz güzel haberler aliriz.

Merhaba Aveline. Amerikadasin sanirim. Hosgeldin. Basladinmi tedavine? Sanirim ilk denemen degil.

Yeniden hos geldin Aveline, ben seni hatirlayamadim sanirim sen ara verdikten sonra yazmaya basladim. Profilime yazdim aslinda gorunuyor mu bilmiyorum, Subat ayinda ilk IVF denemem basarisiz oldu, bu ay donmus embriyo transferiyle devam ettik, sonuc henüz belli degil.

Sen tedavine ara mi vermistin? Insallah en kisa zamanda hepimiz güzel haberler aliriz.

Sen de hosgeldin o zaman.Ben yumurta toplamaya calistim bu arada.cunku dondurulmus embriyom kalmamisti.onda da cok basarili oldugum soylenemez.zaman zaman ara verdim tedsvi surecinde.simdi de artik tek dondurulmus embriyomu deniycem.onun oncesinde iste histeroskopi ile rahime cizik atilcak.bakalim umarim ise yarar.insalkah canim guzel haberletimizi alalim birbirimizin hep beraber.

Merhaba Aveline. Amerikadasin sanirim. Hosgeldin. Basladinmi tedavine? Sanirim ilk denemen degil.
Baslafim canim on hazirliga simdi.dogum kontrol hapi kullaniyorum.histeroskopi yapilcak haftaya sonrasinda da iste diger ilaclar basliycak sanirim.mayis gibi de transferin olur dedi dojtorum.bakslim hayirlisi.brn amerikada yasiyorum ama izmirde tedsvim suruyor.esim gidip geliyor arada iste.sen nerdesin.ne durumdasin susn?

DilanBoran DilanBoran ne güzel bir evlilik yildönümü hediyesi olacak size 😍😍😍
ve o diger tanidigin kisi icinde cok sevindim, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Aldigim en guzel hediyem olacak ❤️❤️. Ben 2019 dan cok umitliyim, herkes bebisine kavusacak. 1 ay oncede 7 yillik evli bir tanidigimizin hamile haberini almistim. Umarim herkese ugur getirir bu yil 🧿🤲.
5 Nisan’da canim az kaldi. 25 nisandada sonucu soyleyip hangi tedaviyi alacagimizi aciklayacaklar. Insallah tup bebeke karar verirler.
Insallah canim hemen baslarlar tup bebege 🤲🤲. Daha once ki rahim filmin de sorun cikmismiydi?

Kizlar siz omega 3 yi kac mg aliyorsunuz? Sizce bu iyimidir?

Eklentiler

• 65D7245C-1442-4C82-9491-92FF1CEEAEEE.webp
    65D7245C-1442-4C82-9491-92FF1CEEAEEE.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 31
herkese diyorum hic kimse hemen pes etmesin. Maddiyatiz yettigince devam etmeliyiz

Dilan`cim senin hamilelik takvimin sonra mi eklenecek? :) Hangi ayda geliyor oglusun? Yakinlarindan aldigin guzel habere cok sevindim canim. Allah herkese hayirlisiysa bir evlat etsin en kisa zamanda.

Sen de hosgeldin o zaman.Ben yumurta toplamaya calistim bu arada.cunku dondurulmus embriyom kalmamisti.onda da cok basarili oldugum soylenemez.zaman zaman ara verdim tedsvi surecinde.simdi de artik tek dondurulmus embriyomu deniycem.onun oncesinde iste histeroskopi ile rahime cizik atilcak.bakalim umarim ise yarar.insalkah canim guzel haberletimizi alalim birbirimizin hep beraber.

Canim hayirli olsun tedavin, cok sukur donsurulmus embriyon varmis. Insallah Bu defa sansin dahada yuksek olacaktir. Transfer icin Izmir`e mi ucacaksin o zaman?

Back
X