Hosgeldin canim. Bende 5 senedir Almanya’dayim, Türkiye’de hic denemeden burada bir klinikte basladik tedaviye. Bizde tespit edilen bir sorun yoktu ama dis gebelik ve dusuk sonrasi doktor önerdi. Ekimde görüsmeye gittik, hemen sonraki ay baslayabilirsiniz demislerdi ama bizde sigortamizi degistirdik %100 veren bir sigortayla. Ilk tedavim subatta taze transfer oldu, maalesef sonuc negatifti. Martta dogal döngüde dondurulmus transfer yapildi. Kan testim pozitif.
Ivf-künstlichebefruchtung-tüp bebek, adi her neyse heryerde islemler ayni. Benim bu forumdan okuduguma göre Almanya’da daha az ve düsük doz ilac veriliyor, en
azindan ben oyle bir izlenime kapildim.
Hay Allah canim üzüldüm

Insallah biran önce güzel size uygun bir ev bulursunuz. Yasadiginiz yerde kolaymi ev bulmak?
Ben iyiyim canim, ufak bir haftasonu tatili yaptik. Hic belirtim falan yok hala. bebek tedavisine subat ayinda baslamistim, suanda ocak ayindaki normal halime geri dondum :))
Tek kan testi yapip sonra 2 hafta ultrasound icin beklenmesi bana cok stresli geldi. Surekli dua ediyorum bir aksilik olmasin diye. Sende var mi belirtiler?
Canim farkli rahatsizliklarinin olmasi hamilelige engel degildir, bu yöntemle kontrollu bir sekilde insallah en kisa zamanda guzel haber alirsin. Almanya’da yeni misin?
S
Sese1212
canim senin tedavi ne zaman belli olacak?
DilanBoran
canim mide bulantilarin artti mi? Nasil hissediyorsun kendini?