- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #10.681
Canım geçmiş olsun.. Her iki işin de artısı eksisi var gibi görünüyor.Ben daha önce hastalıklarda boğuşurken iş arkadaşlarımın desteği hayatımı kolaylaştırdığı için muhtemelen yanlı bir cevap veririm. Çünkü Türkiye de 2 ay raporsuz,işe gitmeden özel bir bankada çalışan insan sayısı yok denecek kadar azdır. İş kanuna göre yakının için kullanabileceğin hastalık izni 2 gün zAten..Kizlar bugun giremedim hic baya hastayim. Grip oldum. Mesajlarin hepsini okayamadim. Size bisey danisicam. Simdi Ben guzel bir is teklifi aldim. Su an calistigim firma iyi az stresli, patronumda iyi ama. Kariyer imkani ve gelecek yok. Cunku kucuk bir firma. Bu teklif aldigim firma daha buyuk ve kariyer olanaklari olan biyer. Ben bu yeni yeri tercih etmek istiyorum ama aklima takilan acaba is degisikligi tedavimi etkilermi. Aslinda deneme surem boyunca daha cok zorlanicam ama evden calisicam bu yeni iste. Oburunde ofise gidiyorum. Ama iste acaba ilk baslarda izin almam zor olurmu tedavi icin gibi kafamda sorular var. Cunku burda ki mudurume tup bebek tedavisini soyledim. Boylece ihtiyac olunca izin verecek. Yani teklifi kabul edicemde aklimda bu sorular var. Ayrica ne zaman hamile kalacagimda hic belli olmadigi icin suan ki iste ne kadar kalacagimida kestirmek zor. Fikriniz nedir?
Hayatlarımız tek bir şeyden oluşmuyor..şu an en önemli şey ne zaman geleceği belli olmayan bebek ya da kariyer değildir muhtemelen. Hepsi hayatımızda dengeli bir şekilde yer kaplıyor. Bence önemli olan, nereye gidersen git, ne iş yaparsan yap seni yorsun ama yıpratmasın, diğer isteklerine bir engel oluşturmasın..