- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #10.721
Canım en az stresli hangisinde olacaksan benim tavsiyem o olur. Tedavi sürecinde rahat olmamız, pozitifliklerle dolu olmamız, baskı altında hissetmememiz en önemlisi bence.Kizlar bugun giremedim hic baya hastayim. Grip oldum. Mesajlarin hepsini okayamadim. Size bisey danisicam. Simdi Ben guzel bir is teklifi aldim. Su an calistigim firma iyi az stresli, patronumda iyi ama. Kariyer imkani ve gelecek yok. Cunku kucuk bir firma. Bu teklif aldigim firma daha buyuk ve kariyer olanaklari olan biyer. Ben bu yeni yeri tercih etmek istiyorum ama aklima takilan acaba is degisikligi tedavimi etkilermi. Aslinda deneme surem boyunca daha cok zorlanicam ama evden calisicam bu yeni iste. Oburunde ofise gidiyorum. Ama iste acaba ilk baslarda izin almam zor olurmu tedavi icin gibi kafamda sorular var. Cunku burda ki mudurume tup bebek tedavisini soyledim. Boylece ihtiyac olunca izin verecek. Yani teklifi kabul edicemde aklimda bu sorular var. Ayrica ne zaman hamile kalacagimda hic belli olmadigi icin suan ki iste ne kadar kalacagimida kestirmek zor. Fikriniz nedir?
Regl olmayı bekliyorum. Sanırım bugün yarın başlar reglim. Kan verip üçüncü gün de başlayacağım :)
Hayırlı olsun:)