İsviçre çok güzel olurdu tabi ama Almanca gerekiyor sanırım ora içinde. Yeni bir dil öğrenememCunku hepsi Isvicre ye gidiyor.Esim de Isvicre’ye ozel hastanelere basvurabilir diyor
Ingilizce yeterli buraya gelen Turk doktorun hic almacasi yok demistim daha once isze.Hem sizlerin meslegi olacak parasi olacak.esimin muhendis arkadaslari var.Tek ingilizceyle hareket ediyorlar.Bayan muhendis arkadaslar da en iyi kurslara gittiler.Ben calisamadigim icin gidemedim.Gemnsiniz kolay ogrenirsiniz.Burda Suriyeden gelen multeciler bir almanca ogreniyorlar sasarsiniz.Ben 12 yildir burdayim cik zor ogrendim.Onlar iki uc senede ogreniyorlar.Bazen kendime kiziyorum onlar kadar olamiyorum diye..İsviçre çok güzel olurdu tabi ama Almanca gerekiyor sanırım ora içinde. Yeni bir dil öğrenemem
Merhaba gittiniz mi yurtdisina?gittiyseniz hangi ulekeye gottiniz acabaYeni yaptık bizde planları , bir şirketle görüştük. Eskisi gibi kolayda değil yurtdışına gitmekBende 2 diploma, eşte 2 diploma , yılların iş deneyimi birimiz dış ticaret birimiz lojistikçi. Küçük çocuk. Bende 8 ielts eşte 7 ielts ve bankada yüklü miktar para göstermeyle zar zor oluyor bazı şeyler. 20 sene önce dayım okuldan birinci olduğu diplomasıyla kanadaya gidip azınlığım diye solcuyum diye iş vermiyorlar dedi 2 ayda Kanada da oturum aldı. Teyzem kocadan kaçtım kardeşim burda dedi 3 saatte oturum aldı. Biz şimdi gitmek için kılı kırk yarıyoruz. Eylül ayı master programlarını sordum 3.6larda diyorlar 4 üzerinden. Zaten artık iltica falan kabul etmiyorlar. Gerçekten çok zorlaştı gitmek,kalmak daha zor. Biz erkek düşünüyoruz diyen şirketlere dış ticaretçi olmak daha da zor. Annesin otur evde kafası ise bambaşka. Bilmiyorum nasıl olacak. Ben 35 eşim 39 yaşında iken gideceğiz , gidebilirsek Kendimizden zaten geçtik , çocuğumuzu kurtarma çabası artık.
Gidemedik ,hala gitmeye çalışıyoruzMerhaba gittiniz mi yurtdisina?gittiyseniz hangi ulekeye gottiniz acaba
Gitmeyin.hastanelerde doktor kalmadi.bu ülke size emek verdi siz de hizmet etmelisiniz...burada yetistiniz burada kalın.
Gitmeyin.hastanelerde doktor kalmadi.bu ülke size emek verdi siz de hizmet etmelisiniz...burada yetistiniz burada kalın.
Tamamlayıcı sigorta nasıl birşey acaba?Valla ben sonuna kadar arkalarindayim kendimi de harcıyorum ama doktorsuzlugu çoktan hakkettik
Özel hastahanelerde tamamlayıcı sigorta gayet iş görüyor tavsiye ederim.
Dayak yerken kimse nerede yetiştiğini düşünmüyor gitme de diyemez
Tamamlayıcı sigorta nasıl birşey acaba?
Bu kadar çabuk gidilmez ki en az 1-2 yılı alıcakKonu sahibi gittiniz mi yurt dışına?
Süreci bilmiyorum gittiyseniz tavsiye alacaktım daBu kadar çabuk gidilmez ki en az 1-2 yılı alıcak
Maaş az dayak çok diye haber yapıldı bu ülkede böyle maalesef. Her meslek değer kaybeyyi doktorlukta daha çok. Şimdi hakkımızı arıyoruz bakalım.Beyin göcü normal. Almanyadanda baska ülkelerde yasam sartlari daha iyi diye giden doktorlar var. Sistem iyilestirilmedikce insanlar gitmeye devam edecek. Daha dündü galiba yine saglik calisanlarina saldirmislar Türkiyede. Hatta gecenlerde hamile bir saglik calisana. Internetde yorumlara baksan "bakalim ne yapti da hak etti" gibi yorumlar görüyorlar. Yani aldiklari maas nasil bilmiyorum ama saglik sektöründe insanlarla ugrasmak cok zor
Arastıracagım, cok tesekkurlerBütçenize göre özel hastahanelerde kullanabileceğiniz 10 ayakta sınırsız yatarak tedavi görebileceğiniz bir tür sigorta. Hiç ihtiyaç duymazsınız checkup ve diş paketi oluyor yine maliyeti kurtarırsın. Ben kullandığım halde çok fazla fiyat artmadı.
Ülke emek verdi ama devletin desteğini zerre hissetmiyoruz ki. Herkes depresif her meslek sıkıntıda sistemin komple değilmesi lazımGitmeyin.hastanelerde doktor kalmadi.bu ülke size emek verdi siz de hizmet etmelisiniz...burada yetistiniz burada kalın.
Maaş az dayak çok diye haber yapıldı bu ülkede böyle maalesef. Her meslek değer kaybeyyi doktorlukta daha çok. Şimdi hakkımızı arıyoruz bakalım.
Maaş az dayak çok diye haber yapıldı bu ülkede böyle maalesef. Her meslek değer kaybeyyi doktorlukta daha çok. Şimdi hakkımızı arıyoruz bakalım.
Sizler gitmeyinÜlke emek verdi ama devletin desteğini zerre hissetmiyoruz ki. Herkes depresif her meslek sıkıntıda sistemin komple değilmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?