YURTDIŞINDAN GELİNCE

Ben Turkiyeye ait olmayan kimlik kartimla ulkeye giris cikis yaptigimda yani pasaportta vermedigimde Turkiyedeki gorevliler kagita damga yapiyor veriyordu şu tarihte girdi şu tarihte cikti diye.
benim sevgilimin pasaportu konsoloslukta işlemde oldugundan son girişinde kimlikle geldi. bulgaristan sınır kapısından gecerken herhangi bir belge vermemislerdi . Eminim çünkü bu nedenle arabayi gümrüğe ekstra kalis iznine götürmeden önce elimizde belge olsun diye ilce emniyete gittik giris çıkışlarıni gosteren belge aldik. Ama bizim aldigimiz belgeye bakmadan sistemden gördüler çünkü elektronik işlenmiş.
her iki türlü de oluyor sanirim.

benim sevgilimin pasaportu konsoloslukta işlemde oldugundan son girişinde kimlikle geldi. bulgaristan sınır kapısından gecerken herhangi bir belge vermemislerdi . Eminim çünkü bu nedenle arabayi gümrüğe ekstra kalis iznine götürmeden önce elimizde belge olsun diye ilce emniyete gittik giris çıkışlarıni gosteren belge aldik. Ama bizim aldigimiz belgeye bakmadan sistemden gördüler çünkü elektronik işlenmiş.
her iki türlü de oluyor sanirim.

Ben giris cikislari hep kimlikle yapiyorum Turkiye havaalani memurlari bazen veriyor bazen vermiyor kagit. Ama Bulgaristana girip cikarken giriste de donustede verilmisti karadan gittigimde. 🙂 ben de sebebine anlam.veremedim 😃

Back