Ben de Almanya´da yasiyorum ama mümkün olsa hemen Türkiye´ye giderim. Bunu duyan herkes bana deli diyor cünki buradaki rahat hayati birakip Türkiye´ye gitmek herkese tuhaf geliyor.
Ama bana tuhaf gelmiyor. Burada ne kadar rahat olursam olayim burasi benim vatanim degil ki. Cok zorluk cekersin diyorlar. Ilk basta belki cekerim ama alisirim.
Yabanci insanlar bile Türkiye´ye alisiyor hemde dilimizi, dinimizi, geleneklerimizi falan bilmedikleri halde.
Ben kendi ülkeme, vatanima neden alisamayayim ki? Insallah bir gün Türkiye´me kavusurum :gitme:
sibi bisey sorabilirmiyim sana.. isvicrede nerde kaliyosun?
ben baselde üniye gidiyorumda
tabikide sorabilirsin :) ben bielde kaliyorum canim. dogma büyümede isvicredeym. sen ne zamandir burdasin?
Ben de Almanya´da yasiyorum ama mümkün olsa hemen Türkiye´ye giderim. Bunu duyan herkes bana deli diyor cünki buradaki rahat hayati birakip Türkiye´ye gitmek herkese tuhaf geliyor.
Ama bana tuhaf gelmiyor. Burada ne kadar rahat olursam olayim burasi benim vatanim degil ki. Cok zorluk cekersin diyorlar. Ilk basta belki cekerim ama alisirim.
Yabanci insanlar bile Türkiye´ye alisiyor hemde dilimizi, dinimizi, geleneklerimizi falan bilmedikleri halde.
Ben kendi ülkeme, vatanima neden alisamayayim ki? Insallah bir gün Türkiye´me kavusurum :gitme:
sansin 0%..amin canim insallah. bende de durumlar ayni. en kisa zamanda turkiye ye gitmek istiyorum. annem gecen sene dönüs yapti izmire onun yanina gitmek istiyorum fakat burdaki cevrem ablamlar bi türlü razi gelmiyor. burda calismiyorumda 2 yildir is ariyorum. türkiyede sansim ne derece olur hic bilmiyorum ama herseye ragmen gitmek isteyenlerdenim bende turkbayragi
sansin 0%..
Avrupada bulamadigin isi Turkiyede nasil bulacaksin ?
evleninde görün
Anyayi Konyayi:gitme:
cünkü daha önce sirf sansimi denemek icin türkiyede bi kac is yerine basvuru yapmistim görüsmelerede gitmistim ve kabul edilmistimde. sen herhalde anyayi konyayi görenlerdensin?
buarada sizleri kirmak weya uzmek icin yazmiyorum bunlari
hicbirsey gorundugu gibi degillmaz:
ben zaten daha once turkiyede 4 yil yasadim. tabi her sene her ay bi seyler degisiyor. o dönemler kalabildim simdide bi sansimi deniycem hayirlisiyla. oturum iznimi kaybetmiycem zaten ama burasinida hep bi garantim olarakta görmeyi dusunmuyorum. bakalim hayirlisi
amin canim insallah. bende de durumlar ayni. en kisa zamanda turkiye ye gitmek istiyorum. annem gecen sene dönüs yapti izmire onun yanina gitmek istiyorum fakat burdaki cevrem ablamlar bi türlü razi gelmiyor. burda calismiyorumda 2 yildir is ariyorum. türkiyede sansim ne derece olur hic bilmiyorum ama herseye ragmen gitmek isteyenlerdenim bende turkbayragi
Bende deli diyebilir miyim? kaydirigubbakcemile3
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?