ilacı bilemicem ama sıvı şeyler taşıyamıyorsun? 500ml su yanına alabiliyorsun tabi özel poşet veriyorlar ona koyuyorsun ve bebek mamalarını götürebiliyorsun. parfüm için ise çantamda parfümüm var ve hiç bir sorun yaşamadım:26:Bu sabah İstanbula gidecegim fakat bir kaç arkadaşım bagajda ilaç ve parfüm taşınamadığını söyledi kafam karıştı.İlaçlarımı günde 4 kere almam gerekiyor gerçekten doğru mu ilaçlarımı içmek zorundayım. Ve parfüm taşıyamaz mıyım yanımda ?
ilacı bilemicem ama sıvı şeyler taşıyamıyorsun? 500ml su yanına alabiliyorsun tabi özel poşet veriyorlar ona koyuyorsun ve bebek mamalarını götürebiliyorsun. parfüm için ise çantamda parfümüm var ve hiç bir sorun yaşamadım:26:
ilaçlardada bir sorun olacağını sanmam sağlık herşeyden önce geliir!Hem valiz hem el çantası alacağım yanıma.O zaman parfümümü ona koyarım inşallah ilaçlarada bir sorun çıkmaz
Hem valiz hem el çantası alacağım yanıma.O zaman parfümümü ona koyarım inşallah ilaçlarada bir sorun çıkmaz
ilaçlardada bir sorun olacağını sanmam sağlık herşeyden önce geliir!
Bir sorun çıkmaz en kötü özel poşet verıyorlar ona koyarsın 😊İnşallah çıkmaz birde daha 2gün oldu alalı çöpe giderse benimde içim gider orda
İlaçltan kastınız hap ise sorun çıkmıyor.
Bir sorun çıkmaz en kötü özel poşet verıyorlar ona koyarsın 😊
Ikizlerin süper anası 👶👶
Bir tane hap 2 tane süspansiyon şeklinde ilaç
rica ederimTeşekkür ederim yardımlarınız içinAllah'ım uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebişlerinize
Bu sabah İstanbula gidecegim fakat bir kaç arkadaşım bagajda ilaç ve parfüm taşınamadığını söyledi kafam karıştı.İlaçlarımı günde 4 kere almam gerekiyor gerçekten doğru mu ilaçlarımı içmek zorundayım. Ve parfüm taşıyamaz mıyım yanımda ?
İlaç raporu ya da reçete varsa yanınıza alın. Genelde sorun çıkartmıyorlar ama bir kez başımıza geldi. Ablam böbrek nakilli ve ilaçları çantasındaydı. Attırmak istediler. Yaklaşık 7500 tl lik ilaç vardı yanımızda. Kavga dövüş soktuk.
Parfüm deodorant 100 ml yi geçerse hiç acımıyorlar. Anındaçöpü boyluyor.
Bır gun olnce aldıgım deodorantı attırdılar hayınlar bana.Bırde kocaman kavanoz şişe domatesini.
Deodoranta yanmamıştım ama o kadr emekle yapılan şişeye yanmıştım.
Bavulunuuzda taşıyıın.İlaç bir sıkıntı olmuyor.Benım devamlı agrı kesıcım vardır ve burun spreyim yanımdadır ucakta kulaklarım tıkandıgı için.
O zaman seyahat edeceğiniz hava yolu firmasının bagaj kurallarına internet sitesinden bi bakın mutlaka bilgi olması lazım.
Eğer yolculuk esnasında kullanmayacaksan bavulda taşıyabilirsin ozaman sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?