Yurtiçi uçak yolculuğunda ilaç taşımak

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.839
1.165
373
Bu sabah İstanbula gidecegim fakat bir kaç arkadaşım bagajda ilaç ve parfüm taşınamadığını söyledi kafam karıştı.İlaçlarımı günde 4 kere almam gerekiyor gerçekten doğru mu ilaçlarımı içmek zorundayım. Ve parfüm taşıyamaz mıyım yanımda ?

ilacı bilemicem ama sıvı şeyler taşıyamıyorsun? 500ml su yanına alabiliyorsun tabi özel poşet veriyorlar ona koyuyorsun ve bebek mamalarını götürebiliyorsun. parfüm için ise çantamda parfümüm var ve hiç bir sorun yaşamadım:26:

anneminde yanında agrı kesici haplar sürekli olur onunda sorun yaşadığını sanmıyorum. yaşasa anlatırdı

Hem valiz hem el çantası alacağım yanıma.O zaman parfümümü ona koyarım inşallah ilaçlarada bir sorun çıkmaz

kesici şeyler el çantanda olmadığı sürece hiç bir sakıncası yok aslında. çünkü annemin çantasında minik makas vardı onu valize koymasını rica etttiler

İlaç raporu ya da reçete varsa yanınıza alın. Genelde sorun çıkartmıyorlar ama bir kez başımıza geldi. Ablam böbrek nakilli ve ilaçları çantasındaydı. Attırmak istediler. Yaklaşık 7500 tl lik ilaç vardı yanımızda. Kavga dövüş soktuk.

Parfüm deodorant 100 ml yi geçerse hiç acımıyorlar. Anındaçöpü boyluyor.

Bır gun olnce aldıgım deodorantı attırdılar hayınlar bana.Bırde kocaman kavanoz şişe domatesini.
Deodoranta yanmamıştım ama o kadr emekle yapılan şişeye yanmıştım.
Bavulunuuzda taşıyıın.İlaç bir sıkıntı olmuyor.Benım devamlı agrı kesıcım vardır ve burun spreyim yanımdadır ucakta kulaklarım tıkandıgı için.

Reçeteyi eczaneye bıraktım gerek olmaz diye :/ Benimde böbrek ağrım ve midem için almam gereken ilaçlarım var.Sizinki baya pahalıymış iyi kurtulmuşsunuz..Parfümü çantaya atacağım 50ml sanırım bir bakayım ama ilaçları naparım bilemedim atarlarsa hem ortada kalırım hemde daha yeni aldım..

Ayy kötü olmuş ya domatesi atmaları :/ Ağrı kesici değil ama hap ve süspansiyon(surup) seklindeler korktum şimdi çöpe atılırsa falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…