• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürür mü bu evlilik

Siz bu evliliği yürütmek istiyor musunuz kendinize bu soruyu sorun önce sonra cevabına göre davranın. Eğer devam etmek niyetindeyseniz geçmişi geçmişte bırakmanız lazım. İlk sayfada da yazmışsınız 5 gündür aramız limoni küçük bir sebepten diye. 5 gün trip atıp soğuk davranmak için çok uzun. Eğer devam etmek istiyorsanız tartışmalarınızı sakız gibi uzatmayın. Bir sorununuz olduğunda karşılıklı konuşun şimdi mesela sana bana şiddet uygulamaya kalktığın için kırıldım benim de sana hakaret etmem yanlıştı diyin. Sonrasında da uzatmayın bitti gitti öyle bakın.

En önemlisi ilk yapmanız gereken tedavi olmak. Siz belli bu işi salmışsınız ama cinsellik bir evliliğin temeli. Rahatsızlığınızı yenmeden tam anlamıyla karı koca olmanız mümkün değil. Doktora gidemiyorsunuz anladım ama internetten vs size yardımcı olabilecek şeyler illa vardır. Onları araştırın.
Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

evliligin cok buyuk bir kismi cinsellik.. onda problem oldugu zaman baska seylerde de oluyor. bir sye icin geriliyorsun. sebbei net degil. aslinda alttan cinsellik problemi geriyor sizi onun ustune ufak seyler yasaninca daha buyukmus gibi gozukuyor. pire deve oluyor.

bu problem karsilikli sabirla, anlayisla cozulebilecek bir sey. sizin de elinizde olan bir sey degil cunku. ama bu anlayissizlik ve suclamayla giderse siz daha da icinize doneceksiniz ve bu problemi cozmekten uzaklasacaksiniz.

sizin hataniz da olaya kavgayla baslamak ve hakaret etmek.. hicbir erkek kaldiramaz bunu.. kadin ederse erkek daha cok eder daha cok bagirir.. kadin iterse erkek kalkar siddet gosterir.. fiziki acidan bizden baskinlar. bas edilmez.

daha guzel bir uslupla soyleyemez miydiniz? uyuyorum acelesi var mi o isin sabah sabah komsular da rahatsiz olabilir vs gibi..

Eşim az önce odaya geldi hadi yiyecek bişeyler hazırlayalım dedi ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum konuşamıyorum evet onun haklı olduğu yanlar var asla itiraz etmiyorum ama bende haklıyım ve emin olun Bi okadar da mağdurum lütfen kendinizi benim yerime koyun nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir verin lütfen
Cidden çok tripli ve nazlisiniz. Ben bu erkekler bu kadar tribi, nazi neden çeker anlamış değilim.

Eşim az önce odaya geldi hadi yiyecek bişeyler hazırlayalım dedi ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum konuşamıyorum evet onun haklı olduğu yanlar var asla itiraz etmiyorum ama bende haklıyım ve emin olun Bi okadar da mağdurum lütfen kendinizi benim yerime koyun nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir verin lütfen
Ben hayatim boyunca degil esime hic kimseye sizin uslubunuzla davranmadigim icin, nasil davranmaniz gerektigi konusunda fikir veremeyecegim maalesef

Oncelikle acilen vajinusmus problemi cozulmeli. 2 sene cok uzun bir sure. Ancak ilk once iletisim problemleri halkedilmeli.
Ciftler birbirine saygisini yitirmemeli. Gerizekali kelimesi kalp kirar. Kalp kirikliklari da kolay kolay onarilmaz.
Ayni evde 5 gun kusluk ya da 5 gun sogukluk olmamali. Problemler konusarak cozulmeli, sumen alti edilmemeli.
Fiziksel siddet de baslamis. Cene tutmus. Buna musade edilmemeli.
Saygi biterse sevginin de bitecegi unutulmamali.
Oturup konusun devam etmek istiyorsaniz. Problemlerinizi cozmek icin ne gerekiyorsa yapin. Gerekirse bir uzmandan destek alin.

2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
İsterseniz vajinismusu yenmenize yardımcı olabilirim özelden.Ben de yaşadım bunu evliliğin ilk üç ayında.sonra kk yi keşfettim 10 günde yendim En Büyük KK

Tedavi ol , adam çok haklı
Bu evlilikte dünyaları da sersen önüne cinsellik olmadan yürümez
Sizinkinin tam tersini yaşadığım içim biliyorum :KK43:
Bi evlilikte şiddet varsa ve karşı taraf bunu telafi etmiyorsa da o evlilik yürümez neden bunu kimse görmüyor

Bi evlilikte şiddet varsa ve karşı taraf bunu telafi etmiyorsa da o evlilik yürümez neden bunu kimse görmüyor
Sana şiddet mi uyguladı eşin ? Orayı ben görmedim ? Ama benim de eşimi boğasın geliyor cinsellik sorununu çözemediğimiz için , her sorun yaşadığımızda beynim gidip cinsellik konusunda yaşadığımız sorunlara tosluyor !! Her konu beynimde oraya Varıyor
Eğer cinsellik yaşamayacaksanız yürümez , diğer sorunlar saygısızlıklar vs artarak büyür gider , yürümez

Sana şiddet mi uyguladı eşin ? Orayı ben görmedim ? Ama benim de eşimi boğasın geliyor cinsellik sorununu çözemediğimiz için , her sorun yaşadığımızda beynim gidip cinsellik konusunda yaşadığımız sorunlara tosluyor !! Her konu beynimde oraya Varıyor
Eğer cinsellik yaşamayacaksanız yürümez , diğer sorunlar saygısızlıklar vs artarak büyür gider , yürümez
Evet çenemi sıkıp itti şimdi buna yorum bekliyorum herkesten

Bir an önce doktora gidin, şuan önceliğiniz o olsun.

Adamın huyunu biliyorsunuz. İş yapıyor diye söylenip hakaret ediyorsunuz. Üstüne sinirlenen adamı daha da tahrik ediyorsunuz. Güzel kafalar bunlar

Adama gerizekalı ise başlasan neden diyorsunuz ki? 2 yıl çok uzun bir süre. Evet vajinusmus sizin suçunuz değil ancak ben olsaydım suçluluk hisseder eşimi alttan alırdım galiba.

Buradaki kimse sizi pışpışlamak zorunda değil. Herkes düşüncelerini saygı çerçevesinde paylaşmakta özgür. Konu açarken bunu göz önüne almalıydınız
Ben kimse beni pışpışlasın demiyorum saygı çerçevesinde aleyhime yorum yapanlara teşekkür bile ettim okursanız. Ama benim yanlış olduğum konuya yorum yapıldığı kadar doğru olduğum konuya da yorum yapılmasını istemem hakkım özellikle hemcinslerimden istiyorum bunu Bi tek sen haketmişsin itilmeyi dedikleri kaldığı için bu tepkim.

Ben kimse beni pışpışlasın demiyorum saygı çerçevesinde aleyhime yorum yapanlara teşekkür bile ettim okursanız. Ama benim yanlış olduğum konuya yorum yapıldığı kadar doğru olduğum konuya da yorum yapılmasını istemem hakkım özellikle hemcinslerimden istiyorum bunu Bi tek sen haketmişsin itilmeyi dedikleri kaldığı için bu tepkim.
Karşılıklı hatalar tabi ki vardır, burda yazdığınız olaya istinaden, gerizekalı diyerek kavgayı başlatan sizsiniz. Ayrıca bugün gelmiş, yemek hazırlayalım demiş, ne yapsam aklım karışık fln diyorsunuz nazlanıyorsunuz hala. Tbai ki o da çok hatalı. Ama ben olsam yerinizde, şuan yaşanan herşeyi bir kenara bırakıp, ilk olarak tedavi olurdum, hemen yarın başlardım.

Evet çenemi sıkıp itti şimdi buna yorum bekliyorum herkesten

Bakın burda konuyu açan eşiniz olsaydı derdik senin yanlışın bunla bu diye ama konuyu siz açmışsınız haliyle sizin yanlışlarınızı konuşup sizi eleştiriyoruz. Eşinizin yaptığı elbette yanlış ama siz ısrarla kendi hatalarınızla yüzleşmek yerine konuyu eşinizin yanlışına getiriyorsunuz. İlk başta hakaret eden sizsiniz, kışkırtan sizsiniz. Üzgünüm bu konuda doğru olduğunuz bir nokta yok o yüzden istediğiniz gibi bir yorum yazamıyoruz. Elbette bu durum eşinizi aklamaz ama sürekli eşim de bunu yaptı demek yerine kendinize ben ne yaptım sorusunu sormalısınız.

Şimdi biz eşinizin bu hareketine yorum yapalım peki sonra? Adama kinlenip yine aynı evde oturmaya devam edeceksiniz. Eğer diyorsanız ben eşimin çenemi sıkmasını unutamam hep orda çakılı kalacağım o zaman hiç vakit kaybetmeden ya siz toplayın eşyalarınızı ya eşinizi söyleyin o gitsin. Bu şekilde evlilik yürümez çünkü

Back
X