• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürür mü bu evlilik

Karşılıklı hatalar tabi ki vardır, burda yazdığınız olaya istinaden, gerizekalı diyerek kavgayı başlatan sizsiniz. Ayrıca bugün gelmiş, yemek hazırlayalım demiş, ne yapsam aklım karışık fln diyorsunuz nazlanıyorsunuz hala. Tbai ki o da çok hatalı. Ama ben olsam yerinizde, şuan yaşanan herşeyi bir kenara bırakıp, ilk olarak tedavi olurdum, hemen yarın başlardım.
Tabiki o da hatalı ama...! Ben tedavi olma tavsiyelerinize kayıtsız kalmıyorum neden siz şiddete kayıtsız kalıyorsunuz bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir vermiyorsunuz hakketti mi diyorsunuz!

Tabiki o da hatalı ama...! Ben tedavi olma tavsiyelerinize kayıtsız kalmıyorum neden siz şiddete kayıtsız kalıyorsunuz bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir vermiyorsunuz hakketti mi diyorsunuz!
Şiddeti hiç kimse ne sebep olursa olsun haketmez. Ne yapmam gerekiyor sizce diyorsunuz, ben de diyorum ki , benim fikrim, eğer eşinizi seviyorsanız, evliliği devam ettirmek istiyorsanız, yarın ilk işiniz tedaviye başlamak olsun. Ben olsam önceliğim o olurdu şuan. Eşinizle boşansanız bile, bu tedavi size yine lazım olacak zaten, hayatınıza biri girecek elbet yine. Tedavinizi olursunuz, eşiniz sizdeki çabayı görür, tedavi de olursunuz, cinsel hayatınız normale döner, hala hakaret ve şiddet devam ediyorsa tabi ki hemen ayrılın derim.

Bakın burda konuyu açan eşiniz olsaydı derdik senin yanlışın bunla bu diye ama konuyu siz açmışsınız haliyle sizin yanlışlarınızı konuşup sizi eleştiriyoruz. Eşinizin yaptığı elbette yanlış ama siz ısrarla kendi hatalarınızla yüzleşmek yerine konuyu eşinizin yanlışına getiriyorsunuz. İlk başta hakaret eden sizsiniz, kışkırtan sizsiniz. Üzgünüm bu konuda doğru olduğunuz bir nokta yok o yüzden istediğiniz gibi bir yorum yazamıyoruz. Elbette bu durum eşinizi aklamaz ama sürekli eşim de bunu yaptı demek yerine kendinize ben ne yaptım sorusunu sormalısınız.

Eğer diyorsanız ben eşimin çenemi sıkmasını unutamam hep orda çakılı kalacağım o zaman hiç vakit kaybetmeden ya siz toplayın eşyalarınızı ya eşinizi söyleyin o gitsin. Bu şekilde evlilik yürümez çünkü
Ben oralarda çakılı kalmadığımı bilmeniz gerekir eski konularını okuduysanız daha beterlerini de yaşadım çünkü ve hiçbir zaman eskiyi açmadım. Ki istediğimi de yazmayın zaten ben fikrinizi almak için burdayım benim merak ettiğim neden o da hatalı cümlelerinden sonra ama var

Şiddeti hiç kimse ne sebep olursa olsun haketmez. Ne yapmam gerekiyor sizce diyorsunuz, ben de diyorum ki , benim fikrim, eğer eşinizi seviyorsanız, evliliği devam ettirmek istiyorsanız, yarın ilk işiniz tedaviye başlamak olsun. Ben olsam önceliğim o olurdu şuan. Eşinizle boşansanız bile, bu tedavi size yine lazım olacak zaten, hayatınıza biri girecek elbet yine. Tedavinizi olursunuz, eşiniz sizdeki çabayı görür, tedavi de olursunuz, cinsel hayatınız normale döner, hala hakaret ve şiddet devam ediyorsa tabi ki hemen ayrılın derim.
Teşekkür ederim fikrinizi dikkate alıcam

Gel yemek hazırlayalım demişti en son, ne yaptınız, aranız nasıl şimdi?
En son ben gittim konuşalım demek için ben 1 cümle kurduysam eşim üstüne 30 cümle kurdu bide üstüne ağladım ve daha büyük hayal kırıklığına uğradım ben hakaret ettiğimin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen o şiddet yanlısı olduğunu kabul etmedi normalleşir meye çalıştı davranışını

Şiddete kimse kayıtsız kalmıyor. Siz sadece onu konuşalım istiyorsunuz. Çünkü bu konuda haklı olduğunuz tek yer şiddet gördüğünüz

Evet çenemi sıkıp itti şimdi buna yorum bekliyorum herkesten
Yapmaması lazımdı ama iki yıldır evli ve cinsellik yaşamayan birinin karşısına geçip de kavga edersen zıvanadan çıkar ...
Sen ne dersen de haklı olamayacaksın maalesef ... tedavi olma yolunda ne yapıyorsun ?
Ya bak ben kendimden biliyorum ne olursa olsun ne yaşrsak yaşayalım eşimi asla haklı göremiyorum !!! Asla
Şuan eşinle yaşadığınız kavgaları ve eşinin sert çıkışlarını ben hep cinselliğe bağlıyorum ve de ona hak veriyorum ....

En son ben gittim konuşalım demek için ben 1 cümle kurduysam eşim üstüne 30 cümle kurdu bide üstüne ağladım ve daha büyük hayal kırıklığına uğradım ben hakaret ettiğimin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen o şiddet yanlısı olduğunu kabul etmedi normalleşir meye çalıştı davranışını
Cevap verirmisiniz

Şu konuda eşinizin 1 hatası varsa sizin on hatanız var ama siz ısrarla kocanız çok haksız, tu kaka ,tek suçlu o densin istiyorsunuz. Yani her şeyi hazırlamış benzini dökmüş çakmağı eline vermişsiniz bir de çakması için baskı yapmışsınız resmen . Sinirle gerizekalı işe git kurtulayım deyince ne bekliyordunuz ki ne güzel söyledin bir daha söyle demesini mi? Itip kakması yanlış olmuş ama resmen gel çarp bir tane demişsiniz. Eskilerde siz çok haklısınızdır kocanız az haklıdır bilmem ama bunda siz haksızsınız. Siniriniz geçmeden eski yeni defterleri açmayın bence yemek yapalım dediyse sadece yemek yapın açın film izleyin vs. Mesela yarın daha sakin bir şekilde konuşun sorunlarınızı ama bu üslupla değil.

Cevap verirmisiniz
Neden ağlayp kendnzi güçsüz ve aciz hissettiriyorsunuz? Gözyaşlarınızı neden silah olarak kullanmayı seçyorsunuz?
Hanımefendi şiddet asla normal karşılanacak birşey değil.. Lakin siz kendniz söyledinz eşinizn size ne kadar destek ve yardımcı olduğunu.. Konularnzı blyorm eşnz szi çok alttan aldı.. ve hala asl barşmak için adımı o attı.. Eşnz sznle normal arkadaşlık hayatı yaşamak için evlenmedi.. Cinsellik yaşamayacağı bir hayatı yaknda bırakmak isteyebilir.. Cinsellik olmadığı zaman kadnlar ble agrasifleşeblrken bir erkeğin 2 yl sonunda sakn kalacağına asla inanamyorm.. Eşnz dinamit gibi sizde o dinamite sürekli ateş yakyorsunuz.. Sabr taşı olsa çatlar.. Tedavinzi olun herşey düzelecektr

Cevap verirmisiniz
Tabiki
Eşinizin yaptığı çok yanlışç şiddetin her türlüsüne karşıyım. Bu onun en büyük hatası.
Size gelecek olursam adama bağırıp çağırıp hakaret ediyorsunuz. Sonra üzerinize gelen ve kendini kaybetmiş adamı tahrik etmeye de devam ediyorsunuz. Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz. O üzerinize yürümenin sonucunda fiziksel temasın olabileceğini biliyorsunuz. Buna rağmen inatla kışkırtıyorsunuz adamı.
Yeterli geldi mi ?

2 yıl çok fazla değil mi ? Taş olsa çatlar tedavi neden görmediniz yazanlar olmuş hiçbirine Cvp yazmamissiniz bir an önce bu sorunu aşın , cinsellik yaşamaya baslayinca neden daha önce yapmamısim diyeceksiniz o kadar önemli bişey
İkincisi konuda tamamen haksizsiniz sabah sabah eşime öyle hakaret etsem o da bana aynı terslikte cvp verir davranış şekliniz çok çirkin

Ben oralarda çakılı kalmadığımı bilmeniz gerekir eski konularını okuduysanız daha beterlerini de yaşadım çünkü ve hiçbir zaman eskiyi açmadım. Ki istediğimi de yazmayın zaten ben fikrinizi almak için burdayım benim merak ettiğim neden o da hatalı cümlelerinden sonra ama var

Eski konularınızı okumadım. Her üyenin her konusunu bilmiyorum. Anlatmak istediğiniz ayrıntılar varsa bunu açtığınız konuda sizin belirtmeniz gerekir. Merakınızı gidereyim çünkü hatanın büyüğü sizde. En başta olayı başlatan sizsiniz. Saygı göstermeyip saygı görmeyi bekliyorsunuz. Her şeyi geçtim iki koca senedir hastasınız ve bu durumu çözmek için hiçbir şey yapmamışsınız. Siz bunlarla yüzleşmekten kaçıp sürekli konuyu eşinizin yaptığı yanlışa getiriyorsunuz.

Eşinize karşı sizin de pek sevginiz yok ki? İnsan sevdiği insana “işe gitsen de kurtulsam” der mi?

40-50 yıllık evliler herhalde böyle konuşur ki onlar bile şakasına takılır. Siz adama ciddi ciddi bunu diyorsunuz. Ayrıca eşinizle ev arkadaşı gibi yaşıyorsunuz şu an ve ona “gitsen de kurtulsam” gibi bi şey söylemeye hakkınız bile yok.

Eşinize gerizekalı diyerek fitili siz ateşlemişsiniz. Kimse eşinize haklı demiyor çenenizi tuttuğu için ama sizin ona iletişiminiz çok yanlış o da yanlışa yanlış bir cevap vermiş.

Eşiniz 2 yıl boyunca vajinismus için size destek oldu mu? Eğer oldu da siz çabalamadıysanız daha da tahammülsüzleşmiştir.

Bu sorunlar da cinsellikten kaynaklanıyor bence. Bu evlilik yürür ama sizin çabanızla. Sorun sizde, sorunu çözmezseniz daha da mutsuz olursunuz.

Eğer eşinizi gerçekten seviyor ve onun ne hissettiğini önemsiyor olsaydınız siz eşiniz için vajinismusu çözmeye daha hevesli olurdunuz. Bence saygıdan öte sevginiz var mı onu da sorgulayın derim.

Cinsellik önemli tabıkı .Tedavi oluomusunuz.Bence ıkınızde suçlusunuz.Ama saygı göremedım ben aranızda.Bu evlılıgın devam edıp etmemesı konusunda yorum yapamayız.Yaşayan sensın bu evlılıgı.

Ama ben şunu dedim, ama o şunu yapmadı veya o bunu böyle demedileri bir kenara bırakıp, sorunun asıl kaynağına yönelemiyorsunuz.Siz ne yapmayı istiyorsunuz. Öncelikle tam olarak buna bir karar verip, ona göre yaklaşımda bulunmalısınız. Herşey yavaş yavaş düzelip, yoluna girebilir, çok mutlu da olabilirsiniz. Dahada kötüye de gidip, mutsuzda olabilirsiniz. Bu eşiniz ve sizin ortak alacağınız kararlara ve yaklaşımlarınıza bağlı gelişir. Birbirinizden vazgeçmeyi mi tercih ediyorsunuz. Yoksa, birbirinizden vazgeçmemeyi mi? Bunu karşılıklı düşünün, konuşun ve yapılması gerekenlere, ona göre yönelin.
İnsan seviyorsa, sorunlarını çözmek için uğraşır, çaba gösterir. Ama, sevmiyorsa çoktan vaz geçmiştir. Olaylar birbirini tetikleye tetikleye, kaçınılmaz sona doğru gider. Herkesin sabrınında, sevgisininde bir sonu mutlaka vardır. İkisinide tüketmemek gerekir.
Hakkınızda hayırlı bir çözüm diliyorum. Umarım hayatınız güzelleşir ve mutlu olanlardan olursunuz.

Back
X