- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
Saygı göstermeden saygı bekleyemezsiniz. Herşey yolunda giderken sorun çıkaran sizsiniz bizden ne gibi yorum bekliyorsunuz? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tü kaka dememizi bekliyor kocasınaSaygı göstermeden saygı bekleyemezsiniz. Herşey yolunda giderken sorun çıkaran sizsiniz bizden ne gibi yorum bekliyorsunuz?![]()
Bizde gerizekalı desek kendine hakverir mi acebaTü kaka dememizi bekliyor kocasına
Yani 2 yil cok uzun bir süre oyle sorunum olmadi ama bir erkek icin o süre fazla.Kabul etsek de etmesek de cinsellik evliliğin nerdeyse temeli.Ayrica adama kızıp gerizekalı demek falan karşılığını almış görünüyorsunuz2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
Verir. Kafa yapısı o çünküBizde gerizekalı desek kendine hakverir mi aceba![]()
Karantinanın arkasına sığınmayın 2 yıldır adam başkasıyla olmuyorsa eşinizde de bi sıkıntı var demek ki.bir kaç seansta hallediyorlar artık. 2 yıl cinsellik olmaması boşanma sebebi. Dinende sırf bu yüzden eşinizin sizi boşama hakkı var. Belliki bu sürede bi şekilde kendi işini hakkediyordu adam şimdi karantinadan dışarıda çıkamayınca haliyle patladıKusura bakmayın yazamadım o esnada. Tedavi olmak için doktora gittim yanlız anksiyete için ilaç alıyordum doktor diğer seansta bu konuyu görüşelim dediği için aksadı ve tabi karantina v. S derken bu zaman oldu. Yoksa inanın benim içinde kolay değil çünkü böyle olmayı ben seçmedim ama rica ederim benim açımdan da empati yapın biraz eşimin davranışları söyledikleri de beni uzaklaştırıyor çaba sarfetmemi engelliyor
yahu konuşmıyım diyorum ama , beklediğin cevapları alamayınca sürekli bunu ortaya atıp duruyosun.adamı cinnete sürüklersin sonra da cinnet geçirince üstüme saldırdığğğ öhö öhö dersin sen, ay pes yahuEvet çenemi sıkıp itti şimdi buna yorum bekliyorum herkesten
eee siz de adama şiddet uyguluyosunuz? hatta esas şiddeti siz uyguluyosunuzTabiki o da hatalı ama...! Ben tedavi olma tavsiyelerinize kayıtsız kalmıyorum neden siz şiddete kayıtsız kalıyorsunuz bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir vermiyorsunuz hakketti mi diyorsunuz!
sorunun tamamını ve gerçekleri değil de sadece kendini haklı çıkarıp burayı gaza getirecek işine gelen kısmı yazamasın canımYeterli Bi sebep değilmi burda ki sorunu ben sadece vajinismus olarak açmadımki
HAKSIZSIN.EŞİN SANA İYİ SABRETMİŞ. KOCAN HAKLI.Cevap verirmisiniz
Kesinlikle eşinize karşı adım atıp ona daha iyi davranmalısınız vajinusmus kousunuda atlatmaya bakın çünkü siz dediniz gülüp eğleniyoruz epeydir diye demek ki bu 2 seneye rağmen bile sizi seviyor sizinlyken keyif alıyor peki siz neden ergen kızlar gibi önce o mu kaplamalı yoksa ben mi tarzında düşünüyorsunuz. Fitili ateşleyen sizsiniz ve bunu düzeltmesi gerekende sizsinizNe yapmalıyım peki benim konuşmalıyız onunla yoksa ondan mı beklemeliyim
Cevabı kendiniz veriyorsunuz madem niye soruyorsunuz? Israrla beni dövdü ne diyorsunuz beni dövdü ne diyorsunuz yazmışsınız. Ne diyelim boşanın desek ne diyeceksiniz, ne yapacaksınız? Daha beterini yaşadım demişsiniz o zaman boşanmayan insan şimdi mi boşanır?Bi evlilikte şiddet varsa ve karşı taraf bunu telafi etmiyorsa da o evlilik yürümez neden bunu kimse görmüyor
Valla şu alıntıladiginiz yeri okuyunca adama hak verdim valla iyi sabretmis ve dayanmış çekilecek dert değil konu sahibinin yaptıkları. Adamı kriz geçirerek eve getirmiş hareketleri hiç normal değil.Valla eski konunuz hiç öyle demiyor.
Sürekli vajinismus tedavisini sallayıp durmuşsunuz adamında tahammülü bitmiş. Beni anlamasını istiyorum falan demişsiniz, adam sizi anlasa ne olacak siz zhiin gücüyle falan mı tedavi olacaksınız? Hala söylüyorum vurması, hakaret etmesi kesinlikle haklı değil ama adamın tahammülsüz biri olmasını ben anlıyorum, zira karşısında çabalamayan biri var. Tabi yoktan yere telefonda tepinmeniz adamı işteyken rezil etmeniz de cabası.