Yürür mü bu evlilik

sizin yorumunuzu dalgaya almışlar ama ben katılıyorum, gerizekalı nedir ya?
insan kendisini gerizekalı olarak göruyorsa bunun denmesini sorun yapmayabilir, ama eğer bana gerizekalı demişse boşanmaya kadar gider, ben kaç yıllık kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez olsun demedim, eşim de bana demez, diyemez.

Cok sevdigim bir soz var. “Uslubunuz kimliginizdir”. Sizi yurekten anliyorum. Bazi kelimeler atilan ilk tokat gibidir. Devami agirlasarak gelecektir. Kendime de yaptirmam, baskasina da yapabilme raddesine gelmissem o iliskiyi keser atarim. İnsan kendini bilmeli, sinirlarini cizebilmeli. Sevgiler. 💕

Kadına yüklendik ama kocası da sütten çıkma ak kaşık değil. Zamanında aldatmış bile kadını. Tamam cinsellik mühim de beyefendi sabredemiyorsa ve rahatsızsa efendi gibi ayrılsın şiddete ve aldatmaya başvuracağına.
Not: boşanın konu sahibesi. Aldatma var, şiddet eğilimi var, geçimsizlik var. Ama yinede kendiniz için tedavi olun. Bu adamla sevişmemenize şaşırmamak lazım konularınıza bakınca.

Çok dağılmış sevgi saygı hoşgörü. Çok tükenmiş.

2 senedir tedavi olmamak ise çılgınca. Bu iş böyle olmaz.

Artık her şeyin bir caresi var. Doktorlar bunun için var.

Eşinizle birlikte çabalayıp tedavi olmazsaniz bu evlilik çok kısa birsüre sonra şiddet nedeniyle bitecek. Esinizde öyle haller görülüyor çünkü. Haberiniz olsun.

Kadına yüklendik ama kocası da sütten çıkma ak kaşık değil. Zamanında aldatmış bile kadını. Tamam cinsellik mühim de beyefendi sabredemiyorsa ve rahatsızsa efendi gibi ayrılsın şiddete ve aldatmaya başvuracağına.
Not: boşanın konu sahibesi. Aldatma var, şiddet eğilimi var, geçimsizlik var. Ama yinede kendiniz için tedavi olun. Bu adamla sevişmemenize şaşırmamak lazım konularınıza bakınca.
İnanın şuan hiç iyi değilim sanki o günlere gitmiş gibi kahroluyorum atlatmıştım Bi şekilde hatta affetmiş tim meğer unutmak ne zormuş. Şimdi ise yine buna benzer şeyler yaşıyorum ağlıyorum az önce üstüne birşety giy üşüteceksin dedi sanki sabahki insan o değilmiş gibi nereye gideyim ne yapayım hiç bilmiyorum

Vay beeee vuran vurana nerdeyse taşlayacaksınız kadını....Sanki siz hepiniz kocalarınıza hiç.kızmıyorsunuz hiç.ağzınızdan zerre bişi çıkmıyor....Gerilmişler işte karşılıklı tavsiye bekliyor...
Acımasızsınız

Acımasızlıkla ne alakası var? Yanlışa yanlış denir. Konu açanlara hatalarını söyleyemeyecek miyiz? Ben kocama kavga anında hiç gerizekalı demedim bugüne kadar. O da bana demedi. Tartıştığımız yükseldiğimiz elbette oluyor ama ister inanın ister inanmayın hakaret etmiyoruz. Konu sahibi tartışma anında söylese belki o anın yüksek tansiyonuna verilebilir ama kocası ses yapmış diye dönüp ona gerizekalı evden git rahatlarım demesi yanlış. Olayı başlatan bu tavır olmuş. Aynı evin içinde kalmaya tahammülü olmayan insanlar neden evlenir veya neden evliliğine devam eder anlamıyorum.

Sabah sabah solunuzdan kalktınız herhalde. Ben o gerizekalı lafının az çok nasıl söylendiğini tahmin ediyorum. Biraz cazgırsınız herhalde, adamın da aşağı kalır yanı yok o da zıvanadan çıkmış. İkiniz de birbirinize karşı çok saygısızsınız. Saygı olmadan da evlilik çekilmez olur.
Ha evlilik de cinsellik yani. İki yıldır cinsellik olmayan bir evlilik yürümüyor işte böyle. Gidip tedavi olmanız lazım. Çok ama çok önemli. Tedavisi de var üstelik yani anlayamadım 2 yıl neden beklenir. Bu evlilik düzeltilebilir bence. Ama önce bir müddet birbirinizden uzak kalsanız sakin kafayla düşünseniz iyi olur. Birbirinize daha anlayışlı olmayı öğrenin.

Bilmiyorum, ben sizi baya baya haksiz buldum. Cinsellik bir iliskinin olmazsa olmazi, 2 sene cok uzun bir zaman. Kim 2 sene boyunca sevdigi insanla sevismek icin bekler? Simdiye kadar o sorunu coktan halletmeniz gerekirdi. Ustelik benim boyle ya da herhangi baska bir rahatsizligim olsa ve iliskide cok onemli bir seyi karsimdakine veremesem, utancimdan surekli her konuyu alttan alirdim galiba, sabah ses yapti diye gerizekali diymezdim adama 🤷‍♀️

İnanın şuan hiç iyi değilim sanki o günlere gitmiş gibi kahroluyorum atlatmıştım Bi şekilde hatta affetmiş tim meğer unutmak ne zormuş. Şimdi ise yine buna benzer şeyler yaşıyorum ağlıyorum az önce üstüne birşety giy üşüteceksin dedi sanki sabahki insan o değilmiş gibi nereye gideyim ne yapayım hiç bilmiyorum
O kadarda duyarsız ve size karşı umursamaz bir yapısı yok demekki eşinizin. Ağlayıp, üzülmeyi bırakıp, bir adımda siz atın. Akşam için bir şeyler hazırlayın. Yemekten sonrada oturup, sakince konuşun derim.

2yıl nedir peki kendılıgınden gecer dıye mı dusundunuz?
Ben esınıze hak verdım adama gerızekalı bılmem ne dıye bagırıyorsunuz hem de 2 yıldır karı koca hayatınız yok. Hangı adam sabredebılırdı bılmıyorum. Cenenızı falan sıkması hos degıl tabı kı ama bu zaman kadar kolumda bılezık varsa satıp tedavı olurdum. 2sene coook uzun bır zaman. Evlılık cınsellık uzerıne kurulu

Eşim az önce odaya geldi hadi yiyecek bişeyler hazırlayalım dedi ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum konuşamıyorum evet onun haklı olduğu yanlar var asla itiraz etmiyorum ama bende haklıyım ve emin olun Bi okadar da mağdurum lütfen kendinizi benim yerime koyun nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir verin lütfen

Eşim az önce odaya geldi hadi yiyecek bişeyler hazırlayalım dedi ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum konuşamıyorum evet onun haklı olduğu yanlar var asla itiraz etmiyorum ama bende haklıyım ve emin olun Bi okadar da mağdurum lütfen kendinizi benim yerime koyun nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir verin lütfen

Siz bu evliliği yürütmek istiyor musunuz kendinize bu soruyu sorun önce sonra cevabına göre davranın. Eğer devam etmek niyetindeyseniz geçmişi geçmişte bırakmanız lazım. İlk sayfada da yazmışsınız 5 gündür aramız limoni küçük bir sebepten diye. 5 gün trip atıp soğuk davranmak için çok uzun. Eğer devam etmek istiyorsanız tartışmalarınızı sakız gibi uzatmayın. Bir sorununuz olduğunda karşılıklı konuşun şimdi mesela sana bana şiddet uygulamaya kalktığın için kırıldım benim de sana hakaret etmem yanlıştı diyin. Sonrasında da uzatmayın bitti gitti öyle bakın.

En önemlisi ilk yapmanız gereken tedavi olmak. Siz belli bu işi salmışsınız ama cinsellik bir evliliğin temeli. Rahatsızlığınızı yenmeden tam anlamıyla karı koca olmanız mümkün değil. Doktora gidemiyorsunuz anladım ama internetten vs size yardımcı olabilecek şeyler illa vardır. Onları araştırın.

Canım, Birtanem kafadan kontak mısın sen?? Hatanın büyük kısmı sana ait herkes bunu söylüyor buna rağmen şuan eşin gelmiş adım atıyor sen ise hala buruya ne yapmam lazım diye soruyorsun???? Git özür dileşin konuşun çözün işte bir iki kere daha adım atar senin umursamayışından sonra onuda keser sonra ilgisiz dersinin sen

Başkasının evliliği hakkında yürür ya da biter demek çok zor. Ama hatalarınızın olduğu kesin karşılıklı.
2 yıl çok uzun bir süre. Cinselliğin olmayışı tahammülleri epey zorlamıştır. Tedavi olsanız bunu yenseniz bana sorunlar çözülecek gibi geliyor. Adamın tavrı bu duruma çünkü. Farklı bir derdi yok gibi görünüyor. Sorun çok yeni başlamış olsaydı hassas davranmalı ayıp ediyor derdim ama 2 sene gerçekten çok uzun.

Back
X