- 18 Ekim 2018
- 8.185
- 33.932
- 548
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Karşılıklı koltuklar var ya hani. Konuşurken dokunma ihtiyacı hissetti demek ki. Bu baktım avucunda memehemen çekti elini tabi.
Bence fazla üstüne alınmışsın. Amca belki de başkaları yardım istemeden işine karışmakla hata eden biridir sadece. Çünkü ben de yürüyüş yaptım bir dönem günde 5-6 km yürüyordum. O ara öğrendiğim şeyler tam bu amcanın söyledikleri oldu. Hem de profesyonel sporcu birinden. Demişti ki kadınlar genelde ayaklarını vura vura ve kocaman açarak yürüyor. Antrenmanda küçük adım atmak ve adım sayısıdır önemli olan. Yani 5 kilometre yürüyüp 3000 adım da atabilirsin o zaman daha az fayda sağlarsın. Daha az yorulup daha çok kalori yakmak istiyorsan küçük adımlarla yürü lap lap bacaklarını açarak yürüme.
İkincisi de jogging tarzı minik adımlarla yavaş koşu yani koşarsan yarım saatte normalde olduğundan daha çok kalori yakarsın demişti.
Kısaca amca doğru söylüyor asılmak değil derdi.
Rahatsız olmuşsun kötü niyetli olmasa da. Bence teşekkür ederim dikkat ederim yalnız yürüyüp meditasyon yapıyorum lütfen bölmeyin size iyi günler falan de nazikçe zaten bir daha karışacağını sanmam. Yani tipik düzenli yürüyüş amcası bence senin amca. Takma kafana yürüyüşe devam et derim ben☺
Aram bozulur olmaz. Sanki öyle bir ihtimal var gibi. Sağolun amca, eşimi bekliyorum deyiverin. Anlarsınız amacı. Çok ta güven olmuyor.Bir daha kosalim derse eşimle aram bozulur doğru olmaz demeyi bile dusundum
Tacize uğramamış olmanın karmaşıklığıdır. Bırakın öyle kalsın :)duygularım karmakarışık
Kötü niyetli olduğunu aslında çok düşünmedim ama rahatsz oldumAram bozulur olmaz. Sanki öyle bir ihtimal var gibi. Sağolun amca, eşimi bekliyorum deyiverin. Anlarsınız amacı. Çok ta güven olmuyor.
Gözümde fermuarlı eşofman takımlı bı amca ve tayt atlet kombinli fit bir kadın gözümde canlandı , hiç tekin değil spor yaparken rahatsız edilmekten hoslanmam lütfen kendi alanınızda ilerleyin diyiverin
Durduk yere rahatdız olabilen bir tipmisin? Tanırsın kendini. Öyleyse belki kötü miyet yoktur ama benim semtte bir çocukmparkı var, bütün emekliler orada. Çoğu tonton dede ama bazılarının bakışları çokkkkkk itici. Her sakallıyı deden sanma derler. Dikkat etmek lazım. Ha bişey yapacağından değil, insanlığa olan güvenimiz sarsılırKötü niyetli olduğunu aslında çok düşünmedim ama rahatsz oldum
Bak bir de her zaman selam da verme ay dalgınım falan yap birkaç sefer. Öyle aman ayıp olur yaşı var hürmet edeyimlere girme. Düşün ki parkta yürüyen seninle aynı yaşta birisi. Öyle karşılaştıkça selam falan verme. Ben de yürüdüğümde göz aşinalığı oluyor birbirimizi tanıyoruz ama o tanışıklığın bir yere varmayacağı kesin olduğundan kadınlarla bile geçip gidiyoruz. Kafanı çevir öyle farkında değilmiş gibi ya da tak kulaklığı birşey derse duymadım yap ya da aa evet falan de böyle anlamsız olsun yani dediğimi anlamadı geçiştirmek için cevap verdiyi anlasın. Azalarak biter merak etmeBen profesyonel sporcuyum demişti sanki aynen dediklerini ben de uygulayınca cidden daha uzun koştum rekor kırdım hatta kendi capimda . Yürüyüş de daha zor oluyo ama alışırım sanırım.
Valla amcaya aslında helal olsun kaç yaşında ne biçim.kosuyor ben onun kadar beceremem yapamıyorum yani
Durduk yere rahatdız olabilen bir tipmisin? Tanırsın kendini. Öyleyse belki kötü miyet yoktur ama benim semtte bir çocukmparkı var, bütün emekliler orada. Çoğu tonton dede ama bazılarının bakışları çokkkkkk itici. Her sakallıyı deden sanma derler. Dikkat etmek lazım. Ha bişey yapacağından değil, insanlığa olan güvenimiz sarsılır(
Vay yaşlı kurt yine pazara çıkmışsın diye enseye şaplak olayı da yapabilirsinizUzun boylu balık etkli bi kadın tabi fit görünüyorum artık biraz daamcada yarı kel koşmaktan ter içinde .esoffman alt üstte tsort kafada şapka kipkirmizi iki sürat
Puhaha koptumVay yaşlı kurt yine pazara çıkmışsın diye enseye şaplak olayı da yapabilirsiniz
Ya ben de yasli amca tarafindan taciza ugramistim. Bunlar genc erkeklerden daha tehlikeliler.Hiç unutmam 10 11 yaşlarındayım
Zayıf çelimsiz bir çocuğum
Babam o sıralar evin bir tadilatını yaptırıyordu
Isı yapan yaşlı bir adamdi
2 günlük işi bir hafta uzatmıştı
Bayağı samimi davranır ailem iyiydi ona karşı
Benide çok severdi
Birgün gel kucağımda otur beni öp sana fıstık vereyim dedi
Cocuktum ama tuaf olduğunu anladım Bu durumun
anneme söyledim babamda adamı kovdu
O gün bugündür bu konuda şüphelenir guvenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?