Yuruyusteki amca ...

Haftaiçi sabah yüzmeye gidiyorum. Saatinden dolayı yaşlı teyzeler var benden başka. Selam verince kızından girdi, akrabasının yazlığından çıktı. Birkaç git gel yapıp durup suyun içinde hareket yaptığımda hemen yapışıp muhabbete devam etmeye çalıştı. Bende artık o dinleniyorken yüzüyorum. O yüzerken karşıt tarafında hareketlerimi yapıyorum. Yüzyüze gelirsek de selam verip direkt yüzümü çeviriyorum. 3. Gün mesajı aldı selam verdikten sonra yanaşmadı.

Takın kulaklığınızı kafayla selam verip geçin veya yanınızdan geçerken kulaklıkla konuşuyormuş gibi yapın.

Ben profesyonel sporcuyum demişti sanki aynen dediklerini ben de uygulayınca cidden daha uzun koştum rekor kırdım hatta kendi capimda . Yürüyüş de daha zor oluyo ama alışırım sanırım.
Valla amcaya aslında helal olsun kaç yaşında ne biçim.kosuyor ben onun kadar beceremem yapamıyorum yani

Gözümde fermuarlı eşofman takımlı bı amca ve tayt atlet kombinli fit bir kadın gözümde canlandı , hiç tekin değil spor yaparken rahatsız edilmekten hoslanmam lütfen kendi alanınızda ilerleyin diyiverin

Kart zampara. Kirmamam lazim demissin ama kir.. Beyefendi buralarda oturuyorum esim de cok kiskanc gorurse iyi seyler olmaz size iyi kosmalar de. Sert ol bence bi gunlugune mizacidan farkli davran.

Uzun boylu balık etkli bi kadın tabi fit görünüyorum artık biraz da amcada yarı kel koşmaktan ter içinde .esoffman alt üstte tsort kafada şapka kipkirmizi iki sürat

Kötü niyetli olduğunu aslında çok düşünmedim ama rahatsz oldum
Durduk yere rahatdız olabilen bir tipmisin? Tanırsın kendini. Öyleyse belki kötü miyet yoktur ama benim semtte bir çocukmparkı var, bütün emekliler orada. Çoğu tonton dede ama bazılarının bakışları çokkkkkk itici. Her sakallıyı deden sanma derler. Dikkat etmek lazım. Ha bişey yapacağından değil, insanlığa olan güvenimiz sarsılır(

Bak bir de her zaman selam da verme ay dalgınım falan yap birkaç sefer. Öyle aman ayıp olur yaşı var hürmet edeyimlere girme. Düşün ki parkta yürüyen seninle aynı yaşta birisi. Öyle karşılaştıkça selam falan verme. Ben de yürüdüğümde göz aşinalığı oluyor birbirimizi tanıyoruz ama o tanışıklığın bir yere varmayacağı kesin olduğundan kadınlarla bile geçip gidiyoruz. Kafanı çevir öyle farkında değilmiş gibi ya da tak kulaklığı birşey derse duymadım yap ya da aa evet falan de böyle anlamsız olsun yani dediğimi anlamadı geçiştirmek için cevap verdiyi anlasın. Azalarak biter merak etme

Bence muhabbet etmeye çalışıyor benimle . Onu algıladım . Durduk yere rahatsz olan bi tip üç değilimdir . Tonton dedeye benzemiyo . Herşeye karışan bi tip gibi geldi böyle çok bilmiş yaşından daha genç takılmayı sevecek bi tarza benziyo . Gençlerede pek yavrum kızım diyecek çok iyi niyetli bi tip gibi değil . Soru sayesinde adamı çözmüşüm onu fark ettim amacı iyi bile olsa iki üç kere demesi rahatsz edici bi kere dedi bitti tmm sonra niye gel kosalim vs diyosun ki . Koşunca da bence yaş kaç evli misinden girecekti

Uzun boylu balık etkli bi kadın tabi fit görünüyorum artık biraz da amcada yarı kel koşmaktan ter içinde .esoffman alt üstte tsort kafada şapka kipkirmizi iki sürat
Vay yaşlı kurt yine pazara çıkmışsın diye enseye şaplak olayı da yapabilirsiniz

Ya ben de yasli amca tarafindan taciza ugramistim. Bunlar genc erkeklerden daha tehlikeliler.

Bugün oğlumu okuldan alırken bir yaşlı teyze kulağıma eğilip "bezli mi hala bu çocuk" dedi. "teyze niye kulağıma üflüyorsun ayıp bir şey yok evet bezli" dedim. Bir Azeri kadın buna "biz bebeklerimize hiç bez bağlamıyoruz doğar doğmaz açık kalıyor iki üç aylıkken de yapmadan önce kıvranıyor anlıyoruz. Beş aylık olmadan tuvalet eğitimi bitiyor" demiş. Sen de öyle alıştırsaydın" dedi.

Uzun uzun baktım teyzeye. Tüm bunlar bir anda oldu. Konu azeri kadından benim oğlana nasıl bağlandı anlamadım bile. Mübarek susmuyor da. Bir yandan da kaç yaşında ay geç kalmış gibi sorular soruyor. Konuşmaya devam ederken kalktım gittim. Susmuştur ben gidince heralde.

Sapık olmayabilir. Yaşlıların geneli böyle. Yani bugün kulağıma sıcak sıcak üfleyen teyze lezbiyen değilse geneli ruh hastası gibi davranıyor. Ben de öyle "oy teyzem kurban olurum senin pamuk ellerine" diye cümleye başlayacak pıtrıcıklardan olmadığım için yaşlı görünce kaçıyorum. Görmezden gelin, kaçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…