- 12 Nisan 2016
- 1.146
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.011
- 133
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben de otobüste bir dedeye acıdım yer verdim ayakta duramaz dye yanına oturduğu arkadaşımı sıkıştırmış sonraAy bi kere ne tatlı amca diye otobüste muhabbet etmiştim adam şakayla karışık mememi ellemişti
Dikkat et. Fena oluyor bunlar. Rahatsız olduğunu söyle daha da rahatsız etmez bence
Kötü niyet sezmedim ya geçen otogarda yan masadaki nine bana laf attı nereye gidiyorsun diye yaşlılar biraz seviyor konuşmayı ya saatinizi değiştirin ya da bir iki tamam yapıp geçinYürüyüşe gidiyorum 2 aydır . Açık havada .
Dolayısıyla hergün aynı saatte aynı insanlar .
Neyse oructan gidemedim regl olunca bu hafta gidip tekrar oruç tutup gitmeyeceğim .
Ondan sonrada bayramdan sonra spor salonuna yazilicam . Bi hafta yani kaldı açık havada yürüyüşe ama malesef yürümek istemiyorum orda
Bi amca var yürürken yanima gelip daha küçük adimla yürü kolay olur dedi . Daha sonra başka gün koşarken yanıma gelip yavaş kos daha çok sürer dedi neyse tmm dedim . Geçen de bi iki selam verdim koşarken ayıp olmasın diye . Turda koşarken karşılıklı geliyorsun çünkü 2 kere . Kolay gelsin deyip devam ettim ayıp olmasın diye o kdr . Sonra yüzüne bakmadan hep devam ettim yürümeye . Amca da fit ama yani yaşlı baya 65 vardır en az .
Kötü niyetli değildir belki ama ben hoşlanmadım . Neyse geçen gel beraber kosalım dedi ben de yok siz kosun ben yetişemem size zaten size kolay gelsin dedim . Israr etti . Ben de ben boyle iyiyim siz kendiniz kosun dedim devam ettim .
Bugün de yine o kdr kafamı başka tarafa çevirdiğım halde kosarken durup yanima grlip daha kucuk adim dedi . Oteki tur yine karsilastik yürüyüşüme falan bakıyor
.
Iyice kıl oldum .. yani karşılaşmak istemiyorum ama başka saatte yok yürümek için . Eşimin iş çıkışından bi saat önce gidiyorum hem biraz serin oluyo hem de eşim aliyo . Sabah hiç gidemiyorum enerjim olmuyor .
Eşime desem yoktan olay yaratır adamı göster der dövmeye kalkar hiç uğraşamam .
Napcam ben ya çok rahatsz oldum .?
Adama bana karışma işine bak diyebilecek bi karakterim yok yani söyleyiş tarzım hayatımda hiç kaba olamıyor. Illa kibar kırmadan ayıp olmadan yapmam lazım . Görmemezlikten gelincede çare yok .
Amaci ne npmaya çalışıyo bu adam ben anlamadım .
Ben 24 yaşındayım . Öle bi kötü gözle bakmadı ama çok iyi de değil gibi . Anlayamadim
Bende sevmedım adamın davranışını.Siz spor salonuna yazılın.Bıdaha biley soylersede cevap vermeyın yuruyun.İnsanlara guven yok.Sapıklıgın genci yaşlısı amcası dayısı olmuo canım.Yürüyüşe gidiyorum 2 aydır . Açık havada .
Dolayısıyla hergün aynı saatte aynı insanlar .
Neyse oructan gidemedim regl olunca bu hafta gidip tekrar oruç tutup gitmeyeceğim .
Ondan sonrada bayramdan sonra spor salonuna yazilicam . Bi hafta yani kaldı açık havada yürüyüşe ama malesef yürümek istemiyorum orda
Bi amca var yürürken yanima gelip daha küçük adimla yürü kolay olur dedi . Daha sonra başka gün koşarken yanıma gelip yavaş kos daha çok sürer dedi neyse tmm dedim . Geçen de bi iki selam verdim koşarken ayıp olmasın diye . Turda koşarken karşılıklı geliyorsun çünkü 2 kere . Kolay gelsin deyip devam ettim ayıp olmasın diye o kdr . Sonra yüzüne bakmadan hep devam ettim yürümeye . Amca da fit ama yani yaşlı baya 65 vardır en az .
Kötü niyetli değildir belki ama ben hoşlanmadım . Neyse geçen gel beraber kosalım dedi ben de yok siz kosun ben yetişemem size zaten size kolay gelsin dedim . Israr etti . Ben de ben boyle iyiyim siz kendiniz kosun dedim devam ettim .
Bugün de yine o kdr kafamı başka tarafa çevirdiğım halde kosarken durup yanima grlip daha kucuk adim dedi . Oteki tur yine karsilastik yürüyüşüme falan bakıyor
.
Iyice kıl oldum .. yani karşılaşmak istemiyorum ama başka saatte yok yürümek için . Eşimin iş çıkışından bi saat önce gidiyorum hem biraz serin oluyo hem de eşim aliyo . Sabah hiç gidemiyorum enerjim olmuyor .
Eşime desem yoktan olay yaratır adamı göster der dövmeye kalkar hiç uğraşamam .
Napcam ben ya çok rahatsz oldum .?
Adama bana karışma işine bak diyebilecek bi karakterim yok yani söyleyiş tarzım hayatımda hiç kaba olamıyor. Illa kibar kırmadan ayıp olmadan yapmam lazım . Görmemezlikten gelincede çare yok .
Amaci ne npmaya çalışıyo bu adam ben anlamadım .
Ben 24 yaşındayım . Öle bi kötü gözle bakmadı ama çok iyi de değil gibi . Anlayamadim
İsterse dünya şampiyonu olsun. Erkek milletine güvenmiyordum, Hayvanlara bile hallenenini gördükten sonra artık hiç güvenmiyorum. Arkadaşlar gitmeyin demiş ama buna da katılmıyorum. Gidin Ama artık selamını filan almayın, konuşmayın, gittiğiniz saati değiştirinBen profesyonel sporcuyum demişti sanki aynen dediklerini ben de uygulayınca cidden daha uzun koştum rekor kırdım hatta kendi capimda . Yürüyüş de daha zor oluyo ama alışırım sanırım.
Valla amcaya aslında helal olsun kaç yaşında ne biçim.kosuyor ben onun kadar beceremem yapamıyorum yani
muhtemelen emekli beden öğretmeni filan.her şeye karışmayı çok sever bu yaşlılar.
65 yaşında amcaya bak ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?