Yuruyusteki amca ...

Ay bi kere ne tatlı amca diye otobüste muhabbet etmiştim adam şakayla karışık mememi ellemişti
Dikkat et. Fena oluyor bunlar. Rahatsız olduğunu söyle daha da rahatsız etmez bence
Ben de otobüste bir dedeye acıdım yer verdim ayakta duramaz dye yanına oturduğu arkadaşımı sıkıştırmış sonra tamam saygılı olmak lazım da zaman kötü fazla muhabbete iyi muameleye gelmiyor bu dedeler amcalar... dikkatli ol konu sahibi. Eşine de söyleyip olayı büyütme bence. Gerekirse varsa başka yerde yürüyüş yap

Üniversite hayatım sayısız tren yolculuğuyla geçti. Bu yaştaki emmi ve teyzeler konusunda uzman sayılırım.
Ya emekliliğin çeneye vurması sonucu kimsenin dinlemek istemediği anılarını anlatmak istiyordur ya size oğlu ya da torunu adına yanaşmaya çalışıyordur ya da kendi adına yanaşmaya çalışıyordur.
Ben ne anılar dinledim o yolculuklarda. Zihnim tanımadığım oğul ve torunların fotoğraflarıyla, meslek bilgileriyle dolup taşıyordu.

Bence kulaklığı takıp aldırış etmeyin. Hiçbir soruya tek kelimeden fazla cevap vermeyip yolunuza devam edin. Muhabbete girmeyin yoksa kurtuluş zor. O girdaba bir kez girerseniz askerlik anılarından çocuğunun sünnetine kadar dinlersiniz.

Canım zaten ne çıkıyorsa bu yaşlılardan çıkıyor. Birkaç yıl önce yaşlı bi amca geldi yanıma oturdu bankta. Dedim heralde nefesi falan tıkandı ses etmedim. Adam sohbet etmeye çalışmaya başladı baktım niyeti bozuk , amca seni tepelerim kalk git şurdan dedim kovdum. Yaş 70 ama hala kart zamparalık peşindeler.

Tersleyin ısrarcı olması aslında rahatsızlığınızın farkında hala asılabiliyorum diye seviniyomudur nedir kulaklık takıp gidin bişi derse ters ters bakmanız bile yeterli

Kötü niyet sezmedim ya geçen otogarda yan masadaki nine bana laf attı nereye gidiyorsun diye yaşlılar biraz seviyor konuşmayı ya saatinizi değiştirin ya da bir iki tamam yapıp geçin

Bende sevmedım adamın davranışını.Siz spor salonuna yazılın.Bıdaha biley soylersede cevap vermeyın yuruyun.İnsanlara guven yok.Sapıklıgın genci yaşlısı amcası dayısı olmuo canım.

Bu bana iğrenç bir anımı hatırlattı. Üniversite bir falanım her sabah tenha bir yerden servise biniyorum. Yaşlı bir amca geldi konuştu yok evli misin nerde oturuyorsun falan. Bu iki üç gün her sabah böyle devam etti dördüncü gün adam yine yanıma yaklaştı ve sözle öyle iğrenç şekilde taciz etti ki donakaldım inanamadım ve etrafta kimsecikler yok aklım çıktı. Hemen babama söyledim ertesi sabah babam az ilerde bekledi ve adam yine yanıma yaklaşınca babam adamı tekme tokat yere indirdi gürültüye insanlar toplandı ve herkes bizim de karımıza sarkmış kızımıza sarkmış aklı dengesi yok falan diye babamı sakinleştirdi. Milletimiz de bir acayip. Kıssadan hisse ben olsam bi daha oraya gitmem.

İsterse dünya şampiyonu olsun. Erkek milletine güvenmiyordum, Hayvanlara bile hallenenini gördükten sonra artık hiç güvenmiyorum. Arkadaşlar gitmeyin demiş ama buna da katılmıyorum. Gidin Ama artık selamını filan almayın, konuşmayın, gittiğiniz saati değiştirin

Siz çok fazla kötü niyet aramamışsınız altında ama nedense toplumumuzda "sapık" damgası kolayca vuruluyor insanlara.
Amcanın fit halinden sporla uzun zamandır içli dışlı olduğunu çıkarabiliriz. Belki çok sosyal biri ve çevresindeki insanlara da bilgisi ile yardımcı olmayı, ya da hava atmayı, öğretici konumunda olmayı seviyor?
Bunu biri cinsel açlığın daha düşük olduğu bir ülkede yapsa çok normal karşılanırken bizde kadınlar hep korkmak zorunda ne yazık ki... Sizi de anlıyorum.

İyisi mi siz amcaya deyin ki "tavsiyeniz ve yardımcı olmaya çalışan tavrınız için çok teşekkür ederim ama ben kafama göre sporumu yapmak ve yalnız kalmak istiyorum, bu benim stres atma zamanım. Yine de yardımseverliğiniz için çok sağolun". Hem kırılmaz hem de istemediğinizi açıkça belli edersiniz.

Bazıları iyi niyetlidir, sporlar ilgili bilgi vermek istemiş fakan demiş.....Birincisi Aklı başında hiçbir erkek tanımadıgı bi kadına o sormadan tavsiye vermeye kalkmaz, verdi diyelim bunu 1 kere yapar sonrakiler yakınlaşma niyetidir net...

Bu amcalar biçok kişinin başına gelmiştir..Bu türler bel fıtıklı yürüyüş yapamayan karısını evde bırakıp böyle yürüyüşlere çıkarlar, kendilerini genç tuttuklarını düşünüp, spor hocası havalarında yalnız olarak saptadıkları bayanlara sarkarlar...Ve biraz lafını dinleme gafletinde bulunursanız iğrenç iltifatlar, çokbilmiş tavsiyeler alabilirsiniz...Amaçları mezara doğru giden yolda hala giderlerinin olduğunu, zamana meydan okuduklarını, diğer amcalara göre genç olduklarını falan kanıtlayıp ego tatminidir..

Selam vermeniz onu ateşlemeye yeter en iyisi yürüyüşe devam ama o adamı hiç görmemezlikten duymamazlıktan gelin.

muhtemelen emekli beden öğretmeni filan. her şeye karışmayı çok sever bu yaşlılar.

ben böyle durumlarda hiç kendimi kasmadan ' lütfen yanıma gelip durmayınız bir daha gelirseniz sapık var diye polisleri çağırır yer yerinden oynatırım ' der keyfimi bozmazdım.
tanımadığım insanlara güvenme zorunluluğum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…