- 21 Şubat 2016
- 392
- 428
- 53
- Konu Sahibi Ogluslarimm
size tepkisini yemekle gösteriyor olabilir
zor olduğunu tahmin ediyorum ama rahat bırakmayı deneseniz
zor olduğunu tahmin ediyorum ama rahat bırakmayı deneseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az yedikleri için çok daha fazla özeniliyor.
Büyük kızım da Hollanda'dan Holstain inek,İsrail'den domates tohumu getirmediğim kalmıştı.
O yüzden büyük kızımın küçük kızımdan daha uzun olacağını düşünüyorum mesela :)
sureklı yemek ıstemesınden, doymamasından emın ol kı cok daha ıyıMerhaba arkadaşlar
Evet derdim tam olarak bu. 5 yaşında bir oğlum var oğlumun küçüklüğünden beri yemekleri ağzında bekletme huyu var ne yaparsam yapayım düzelmedi. Yemek saatlerinden nefret eder hale geldim. Özenle hazirladigim tabaklar hep çöpe gitti. Bi insanin severek yediği hic birşey olmaz mi vallahi yok ..
Abur cubur dahi yemiyor. Kreşe başladı bu sene belki düzelir diye ama yok hala ayni okulda bir kutu sütü içmesi 2 saat sürüyormuş.
Derdime derman a dostlar ..
Başka bir dr yada hastane ye götürüp tahlil isteyebilirsiniz. Kansızlık olabilir.Takipli olduğumuz doktor var ama yapılabilecek birsey olmadığını söylüyor. Yemek yemeyi sevmeyen bi çocuk diyor ama anne yüreği
aminnRabbim sabır versin aynı dert bendede var ama eskiye nazaran daha iyi
Sizin durumunu da çok zor gerçektensureklı yemek ıstemesınden, doymamasından emın ol kı cok daha ıyı
bende yemeyen ıstahsız çocuklara ımrenıyorum
yedırmemek ıcın mücadele etmekten bıktım usandım
bende bunu diuecektimSabırlar diliyorum öncelikle yemek yemeyen çocuk ne kadar zordur. Aklıma böyle tabağı süslemek geldi salatalık dan göz yapmak spagetti den saçlar filan. Bide odullendirin her yemekten sonra.
biz kızımıza küçük oyıncsklarda aldık her yemekten sonra verdik bi arada misket aldık her yemekten sonra beş tane veriyordu baya etkili olduDün aksam ağzında yemekle uyumuş fark etmedim inanın sabah uyandığında agzindaydi. Sabir sabir sabir..![]()
Keçi boynuzu pekmezi derim hergün düzenli verin ve pekmezi dolapta saklayın iştahı ciddi anlamda açıyor hemde faydalı deneyin bence.Bütün tahlilleri yapıldı hic bir sıkıntısı yok aşırı iştahsız yaşıtlarından çok çok geride
Aa ben de öyleymişim. Süt konusunda değil ama yemeği ağızda tutma. 2 saat sürdüğü olurmuş ağzımda tutarmışım yutmazmışım. Neyse acaba tadını beğenmiyor olabilir mi? Mesela annem yumurtayı az pişirirdi. Rafadan yani. Şu yaşımda bile sevmem ki küçükken de sanıyorum o yüzden tutarmışım.Merhaba arkadaşlar
Evet derdim tam olarak bu. 5 yaşında bir oğlum var oğlumun küçüklüğünden beri yemekleri ağzında bekletme huyu var ne yaparsam yapayım düzelmedi. Yemek saatlerinden nefret eder hale geldim. Özenle hazirladigim tabaklar hep çöpe gitti. Bi insanin severek yediği hic birşey olmaz mi vallahi yok ..
Abur cubur dahi yemiyor. Kreşe başladı bu sene belki düzelir diye ama yok hala ayni okulda bir kutu sütü içmesi 2 saat sürüyormuş.
Ben bazı çocukların bitkiler gibi fotosentez yapabildiğinden şüpheleniyorum. Bu kadar yememeye rağmen yinede büyüyorlar.Merhaba arkadaşlar
Dișlerini fırcalamadanmı yattıDün aksam ağzında yemekle uyumuş fark etmedim inanın sabah uyandığında agzindaydi. Sabir sabir sabir..![]()
hiç yedirmeyin? Benim kuzenimin çocukları 3-4 yaşındayken büyük insanlar gibi yer içerdi bir gün yedirmeye çalıştığını görmedim verin önüne kendiniz yerken yedi mi yedi yemedi mi kaldırın kendini yerlere atsa da bir dahaki yemek saatine kadar asla yemek vermeyin kendi yemesi gerektiğini anlasın öyle dibine oturup ye ye yut yut derseniz yapmaz gerekirse bırakın bir gün aç kalsın bir şey olmaz acıkınca her türlü yemek yiyecekMerhaba arkadaşlar