Yutkunamyorum...Boazma takld..Aldatldm m?

yellow angel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
154
19
298
55
arkadaşlar..nasıl başlycam bilmiyorum
18 tıldır evliyiz..16 yaşında oğlumuz var..bir sürü sıkıntılar çekti hep yanındaydım..aç durdum..ailemden aldımmtercih yapmak zorunda kaldım..çocugum uvey tatmasın dedim katlanmadım..ama gel gör kii...
bu sene karne tatilinden sonra ailemin yanına yazlığa geldim..her şey güzell.arıyor soruyor..5 temmuz da buraya geldi..özlemiş bizi..
allah..sonra gündüz aramıyor ararsak konuşuyor..yoksa aramıyor
ıstanbulda işim vardı..gittim..cep tel..bir isim vardı...inanın ellerimi parçalayacak almaıyayım telefonu diye..neyse
temizlik yapıyorum..yatak odasından saç çıktı..bu ne?camlar açık uçmuştur dedi..
yemimler falan neyse..
bir akşam telefonu çaldı..göstermemek bana vurdu oğlumun gözü önünde..
ertesi akşam gece 12.30 telefonu çalıyor..neyse..bu sefer tel.kaptım..kadın ben burcu ahmeti aradım deyipp kapattı..ismden kapattık..
1 hafta yalvardım anlat yoksa biter diye..hep yalan yok işyerinden arkadaş iş için 1 kere aradım ama 3 kere sordum 3 değişik cevap..
neyse buraya geldim..cep tel dökümünü benim mail adresşme yönlendirmiştim..bir baktım 12 temmzu saat sabah 4 bizim taksi durağı aranmış ve on dakika sonra kadın..
bahaneye bakın..arkadaşı sarhoşmuş bu kadınla ilişkisi varmıta onu taksi ile göndermiş kadının yanına ve yemin etti başka arama yok diye..17 temmuz cuma yine aranmış..
ve şimdiye kadar hep inkar..ama bir kere buraya gelip özür dilemedi..şimdi evi ayıralım diyor ama ben çalışmıyorum onun da mali sıkıntıları var butun borçlar benim üstüme.2 ev kirası nasıl ödeyecek ben nasıl yalayıp yutarım ve soğudum da açıkcası..ama ...
ne olur akıl verin:sm_confused:

siz hissedersiniz sizce aldatmıs olabilir mi? gerci belirtiler o yönde ama
peki itiraf etse ne yapacaksınız? bosanacaksanız zorlayın ama bosanamam derseniz bence bir hata yapmıs deyip oturacaksınız baska bir alternatifiniz yoksa

evet o da var bu kadar üzücü olaya dişinizi sıktıysanız bunuda kabullenmeye çalışabilirsiniz.
ki bence ezdirilmemeli..

yenilir,yutulur gibi değil canım çok haklısın tabii...
ama beraberinde bir sürü soru işaretleri ?
ve çaresizlik- ihanet - yalan -şiddet !! cabası..
ayrılma kararı veremesen bile,bu işkenceyi,oğlunun gözü önünde yaşabilecek misin ?
tüm bunları hayat telaşının getirdiği zorluklar ve çaresizllikler için,
yaşarken ölmeye katlanabilecek misin ?
lütfen,her zamankinden daha da güçlü ol....

Son düzenleme:
neden bütün borclar senin üzerineki, gerci bosaninca nasil mal varligi ortak oluyorsa borcda ortaktir
araba filan varsa satip borclari ödersiniz olur biter

eh canim süphelenmissin kanitlarinda var sonucta , sen esini daha iyi tanirsin yalanmi söylüyo dogrumu:sinifsinif:

cocugunda büyükmüs sende calisabilirsin canim onun 2 kira ödemesini düsünmessin böylelikle, yalniz cocugun icin nafaka alirsin , kurtulursun bu adamdanbenneyaptımki

canım yaaa
sevgisini bilemem ama bu adamın sana saygısı kalmamış bu belli nasıl vurur sana.saygı olmayınca evlilik olmaz ki:teselli: hem kocaman çocuğunuz var hiç mi utanmadı sana vururken eğer ayaklarının üstünde durabileceksen ve ona karşı sevgin kalmadıysa daha fazla çekme canım ya:1no2:

Allah yardımcın olsun cnm. klasık erkek yalanları işte kendilerini çok akıllı snaıyorlar o aptal yalanları söylerken.

karışık bir durum.. çok zor bu durumda karar vermek..
ama bence en kötüsü oğlunun gözünün önünde sana vurmuş olması..

Çocuğunuz büyümüş, yanına gidebileceğiniz bir aileniz de var. Çalışabilirsiniz.
Borçları tek başınıza yapmadınız ya...! Danışırsınız avukata O size yol gösterir.
Nafaka da vermek zorunda, borçları ödemeye de...Katlanmaya değmez....

Size vurması, hele ki çocuğunuzun önünde vurması üstelik aldatması affedilir gibi değil. Yaşınız kaç bilmiyorum ama çalışabilir kendi ayaklarınız üstünde durabilirsiniz.

evi ayıralım demsi zaten ayrılalım demek değilmi . özür dilemişyor kanıtlar ortada eşiniz karar vermiş sizde karar vermişsiniz. operatör yazıyor meslek kısmında bi süreliğine işsiz kaldıysanız gerçekten operatörlük gibi bi mesleğiniz varsa kollaru sıvayın bi an önce başlayın düzen kurmaya Allah yardımcınız olsun.

çocuğunuz artık bazı şeyleri anlıcak yaşta.evleri ayıralım diyosa herşey bitmiştir.çalışıp bişeyler yapmaya çalışın ya da bilemiyorum yardım kurumlşarına başvurun.Allah yardımcınız olsun.bunca yıldan sonra çok zor

İşte bir erkeğe sırtımızı dayayıp yaşamamalıyız... hayat her zaman günlük güneşlik değil..

Çalışsaydınız keşke.. çocuğunuz 16 yaşına gelene kadar çalışmadınızmı hiç...

Erkekler kendini akıllı sanıyor.. bu çalışmıyor.. yıllardır evi ben gecindiriyorum diye..

Nasıl olsa gidemezmi diye düşünüyor..

Benden büyüksünüz haddi olmadan tavsiyede bulunucam..

Çekmeyin... inanın bana azim ederseniz daha onurluca yaşarsınız..

Ne demek çocuğun önünde size vurmuş.... bu nasıl bişey yaa...

Yediği nanelerin yanında birde bunu yapmış... bundan öncede yapmıştır kesin..

Ben iyki çekmemişim diyorum... iyikide atmışım....
çok rahatım çokkk

neden borçları kendi üstünüze yaptınızki:bbo:
ama zaten bu ilişki bitmiş belliki.
Güzel bir tazminat davası açıp size gerekeni alın ve ayrılın.
Borçlar konusunda naparsınız ne yol bulursunuz bilmiyorum çünkü tam olarak içeriği ve mebleyı da bilmiyorum.
Ama adamın sizi aldattığı belli.
Katlanıp katlanmamak size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…