Yutkunamyorum...Boazma takld..Aldatldm m?

canım annem yaşındasın ve onun yaşadıklarına benzer şeyler yaşamışsın babam eve kadın getirir annemide bizim odamıza yollardı sen bu borçları kocana at ve kurtul hayatına bak derim

hepiniz evdeyken aleni yani saklama utanma duygusu olmadan annenden çekinmeden lmaz:

daha ne düşünüorsnz ki ewi ayıralım ne demksiz ona soyleyeceğinize o size nasıl bole birsey teklif eder boylelerini bilmiorm ne yapmlı gerizekllılr

öncelikle çok geçmiş olsun zor bir durum ne denilirki ..
benim tavsiyem sakın boşanma ona o zevki tattırma , ki uzun süreli bişeyse onlara yol açmış olursun ama kısa süreli bişeyse evini ayır bir süre ayrı yaşa o hatasını anlayacaktır elin o.... dan ona kadın olmaz
kaçamak yapmaya çalışmıştır ama yüzüne gözüne bulaştırmış ..
ani karralar verme ...

boşanmasında kendi kendine işkence mi yapmış olsun?ay saç dı tüydü telefonuna mesaj mı geldi kim aradı nereye gitti paranoyalarla mı yaşasın ?Vur kıçına tekmeyi görsün gününü.oğlunda 16 yaşındaymış eminim seni çok iyi anlıcaktır

bu durumlarda tek bildigim sudur ayrilmaya niyetin yoksa gormezden geleceksin..
sorarsanda kafanda suphelerin varsada aslan gibi cekip gideceksin.hem farkina varip hemde cekip gitmezsen esin gozune sokarak yapar..nasilsa kabulleniyorsun diye..:sinifsinif:
aynisini o bulsa eminim sizi kapi disari etmisti hic dusunmeden..

Valla öyle bir anlatmışsınız ki ''5 dakika duramam gidiyorum'' diyceksiniz sandım ama cümle herzaman ki gibi (kusurabakmayın ama son cümleler hep böyle oluyor); ''ayrılamam nerde kalıcam'' vs vs vs vs vs..tarzında.

Sanırım eşiniz; ayrılalım deyince yani iş ciddiye binince çark ettiniz:) Ama işte böyle bu durumlar..

Boşverin o zaman, çekin sineye , o kadar sıkıntı yaşamışsınız, kocanızda yeminler ediyormuş inanın geçin..

Ya net olacaksınız ya görmezden geleceksiniz bu gibi durumları..

alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya dün gelmiş oğluma annen beni kovuyır oğlum dedi..sonra da bana "sana sarılabilirmiyim" dedi..
hayırdır dedim."seni çok özliycem"dedi.başladı ağlamaya..kafam karıştı bu evi yerleştirirken yaptıklarımız aklıma geliyor diyor..neden gidiyorsun o zaman herşeyi anlat bir terapiste gidelim dedim..anlatamıyorum işte dedi..yetmedi kur'an'a el bastı ne daha öncesi ne şimdi yemim ederim birşeyim yok diye..
ben burdan taşınıcam dedim bak sen de bitiriyorsun ben de kararsızım diyor..sakal bırakmıştı kestiremedim 3 gündür..dün bir anda kesti..tel rahatsız oluyordum şimdi ispatlamaya çalışıyor gibi..
benim güvenim sarsıldığını ve zor olacağını ama ev tutması için biraz zaman istiyor..senin benden sonra kimse olamaz hayatında diyor..falan falan..
bir arkadaşı neden barışmıyorsunuz bir de hanımını dinlemek gerek demiş..
kafam karıştı..aslında bu kadar sıkıntıdan sonra ben bitirmeden onun bitirmek istemesi ağrıma gitti öncelikle..diğeri de 2010 da iş açmayı planlıyor..borçlarımı bitirip ben ona tekmeyi vurmak istiyorum..ama gördükçe de sinirlrniyorum..sinirden 5 kilo verdim..aynı evde ben sinir savası veriyorum..ne olcak şimdi..45 yaşında adam..butun ailesi kızıyor ne olacak nereye gidecek bu maddi sıkıntıda..ben araştırmasaydım devam mı edeckti normal...
ne olur...yorum...yorum

Canım durumun zor,herşey ortada aldatılıyorsun bunun başka bir açıklaması yok.
Ama sen nereye giderim ne yaparım diye düşünüyorsun,peki böylesi dahamı iyi.
Bu evlilikten hayır gelmez,ama sen bilirsin hayat senin,kararı sen vereceksin.

Bu adamdan bundan sonra hayır gelmez.Sen biran önce borçları ona devretmeye bak.Bile bile almaz borçları kandırırmısın ne yaparsın bilemem ama borçlar senin üzerindeyken sakın ayrılma.Benim tanıdığım 2 kişi var boşandılar ama hala heriflerin borçlarını ödüyorlar.Borçlardan kurtulduktan sonra o adamdanda kurtul.Bunca yalan dolandan sonra affetsende hiçbir zaman güvenemezsin.Allah yardımcın olsun arkadaşım

ben olsam hiç düşünmem boşanırım oğlanda boyun kadar olmuş borçlarıda hıkuki bi yolla halledebilirsin bi avukata filan danışın bırakın ne hali varsa onu görsün zaten aldatmasa teli niye saklasınki size vurmak pahasına üzgünüm ama kendi iyiliğiniz için ayrılın gitsin hergün ağlicana bi gün ağlarsın olur biter

ne uzuyorsun kendinii..once sakin ol olan olmus.bundan sonraya bak..
ona inanirmis gibi yap ama samimi olma,ayrilma maddiyatini duzeltince ayaklarin uzerinde duruncada tekmeyi vur..esin cok uyanik sende oyle ol.baksana gitmeye hazir.meydan bos kalacak istedigide buydu zaten bekar hayati..taviz verme karsima duzgun biri cikarsa neden evlemeyeyim de sende azcik onu korkut abartmadan..bu arada dirdir yapma,kendine bak guzelles..o da catlasin..

cocugunuz büyümüş bence fazla düşünülcek bişi yok borclar falan bi şekilde onun üstüne yık boşan ne uğrasıosun ya

arkadaşlar hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim..inanın çok faydalı oldu..
ama daha önce yanlış yerden konu açtığım için hepiniz okuyamadınız herhalde..
ben 2 yıl önce bunun iflasında eve icra gelmesin diye avukatıma danışıp resmen ayrıldım..evet eve gelen icralar bu yuzden durdu..borçlar ve davalar bitene kadar da nikah yapmayı düşünmedim açıkcası..çünkü dışardan gelen rastgele insan değil di ve onun iflasından doğacak zararları engellemek için yapılan birşeydi niyahetinde..
ama geçen ay telefon dökümlerinden bir numara buldum..aradım kadın :"bana boşanma kararınızı gösterdi." dedi..bittim o zaman..ben de herşeyi anlattım.."çok yeni herşey.bilseydim böyle birşeye girmezdim..beni rahatsız etmezseniz benden zarar gelmez"dedi..
ama bu herif hala gidicem diyor gitmedi..pazar günü gelmiş sarılıyor ağlıyor.."seni özliycem ..üstüme gelme"diyor..anlamadım..psikoljim bozuldu 5 kilo verdim..mahvoldum..gitse de kurtulsam diyorum ama tam 23 milyar esnafa taksit ve kredi kartı borcum var..
oğlumda dün akşam ağladı çok üzüldüm ayrılmanızı istemiyorum diyor ama ben nasıl dayanacağım..
demin aramış müşterimle yemeğe gidiyorum dedi..ne yapayım...akıl verin..:roflol:

Son düzenleme:
Evliliğinizde fazlasıyla yüzgöz olmuşsunuz. Bu dediğiniz bütün borç sizin üzerinize mi?
Eşiniz çok sinsi davranmış bence, siz onu icradan kurtarmak için boşanıyorsunuz;
eşiniz bu evrakı göstererek karşı tarafa bir güvence veriyor... Bu asla kabul edilir birşey değil.
Üstelik bu arada olan da çocuğunuza oluyor. Oğlunuz 16 yaşında tam ergenlik döneminde.
Bu gibi durumlarda psikolojisinin ne kadar etkileneceğini, ne kadar zarar göreceğini sizde biliyorsunuz.
Bence daha fazla geç kalmadan; herşeyi bitirmek en doğrusu. Bu saatten sonra zaten hiçbirşey
eskisi gibi olmaz. Hep acabalar dolaşır aklınızda...Brıakın borçları biraz da kendisi düşünsün.
Siz iyi bir avukat bulup gerekeni yaparsanız en doğrusu bu olur bence.
Daha fazla sizi ve çocuğunuzu yıpratmasına izin vermeyin.
Allah yardımcınız olsun.

Bence bu adam sizi oyalıyor.Diyorsunuz ya borçlar var,borçları ödeyene kadar sizi elinde tutmak bütün
derdi.Sizi gözden çıkarmasaydı,bu kadar üzermiydi.Hem bu ilk vukuatı değilmişki.daha önce resmen yakalamışsınız.
Oğlunuz şimdi üzülebilir ama zamanla alışır.hem o hep sizin yanınızda olmayacakki,Biraz daha büyüsün kendi dünyasını kuracak ve siz tamamen yalnız kalacaksınız.

hem şiddet uygulayan hem sadakatsiz bi adam
18 yılınızı, gençliğinizi adamışsınız ama eşiniz adam değilmiş kusura bakmayın
gözü hala dışarılardaymış, Allah onu bildiği gibi yapsın
sizinde aklınız karışık sanırım kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğiniz bir geliriniz yok, borçlar çokk
güvenebileceğiniz birine yada bir hukuk danışmanına anlatın bu konuyu
onlar mutlaka size yasal haklarınızı ve neler yapabileceğinizi anlatacaklardır...

öncelikle borçlarından kurtul, ani bi şi yapma, başın çok ağrır.
borçlardan kurtulana kadar bu durumdan da emin olursun
eğer o zaman aldatıldığını tam olarak anlarsan terk et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…