Yutkunamyorum...Boazma takld..Aldatldm m?

bence adam seni aldatmış, daha bide üste çıkıyo, kendine savunamayınca da klasik olarak şiddete başvurmuş, anne babanın yanına dönebileceksen boşanman daha kolay, gidicek yerin yoksada malesef üç maymunu oynamak durumunda kalmışsın mafoldumben

Evli değilim, yaş olarak da sizden oldukça küçüğüm bu durumda akıl vermek, yorum yapmak bana düşmez belki ama.. Çocuğunuz büyümüş. ıkiniz kendinize bir hayat kurabilirsiniz. Bu çileyi çekmeye değer mi? Eşinizin gözlerine göz değmiş daha ötesi var mı

işiniz gücünüz var.. hem aldatılmak hem şiddet görmek.. oğlunuz da büyümüş.. bazı şeylerin onun önünde yaşanması çok kötü.. oğlunuzla yeni bir hayat kurun kendiinize..

böyle adamları da hiç anlamam hem borç içinde yüzerler hemde aşna fişne düşünürler..vurucan tekmei bitarafına sen de kurtulucan çocuğunda...hatta çocuğuna öyle bi nefret aşılıcaksınki o adam çocuğuna çocuğum bile diyemeyecek..böylesine böyle yapmalı...

hem aldattı hem evı ayıran o mu kabul etmedıgı halde ılgıncc..
allah kolaylık versın hayırlısı olsun.

bu adamın sıkı bir yalnız kalmaya ihtiyacı var,sanıyor ki dışarıda ki hayat çok renkli, çok zevkli...bırakın yaşasın hayatını,çekılın hayatından..yaralarınızı sarın, boşanmaya direnmeyın derım, madem istiyor ama istedıgını hıç sanmam susmanız ortalıgı karıştırmamanız için göz dağı verıyor bence size. böyle adamı vercen benım elıme, kukla gıbı oynatarım valla. oyununa gelmeyın boşanalım aç dava diyin. bakalım ne olcak. ama sonuç ıtıbarıyle bu adamla olacagınıza, yalnız olun en azından kendınıze bır ıyılık yapmış olursunuz. huzur içinde yaşarsınız. saogukkanlı olun ve duşunun bir kere.

canım son cumlene katılamıyorum ne yazık ki,bu adam evladı onu sevmıyor dıye bunalıma girmez, olan evlada olur. Bu yaşta bunalıma gırer. sende sinirlendin diye demışsindir öyle ama...boşver çocukla hırs çıkarılmaz derım ben..

bence bayanı da bulun konuşun rezil edin... etrafa yayın. ne biliym uzaktan belkide böyle şeylerdemek kolay.. çok zor bir durum. ama asla ve aslaa sakın içinize atmayın kendinizi üzmeyin. kafanızda ne varsa soru işareti araştırın çözün.

aldatması üstelik çocuğunuzun gözü önünde size şiddet uygulaması hazmedilecek şeyler değil bunlar..
sizin yatağınızda sizi aldatıyor nasıl bir vicdandır bu yahu...
aileniz yokmu arkadaşım yanına sığına bileceğiniz..
evli olduğunuz için boçların tamamını sen ödeyecek seğilsin herhalde..
iyi bir avukat bulun ve danışın..
hatta kkda avukat arkadaşlar var umarım bu konuda seni yönledirirler...

Evi ayıralım demesi herşeyin bitmesi demek değilmi, ödesin borçlarını ayırsın bakalım evi kaç gün dayanabilecek, eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama kırkından sonra azanı teneşir paklar derler bizde.

offf ya ne biçim insanlar bunlar bencede bitmeli bu evlilik insanın zaten mutlu bir yuvası olamaz bu sekilde oda ne hali varsa gorsun!

Bu Evlilik Bitmeli;
ancak,ayrılmaya hazırmısınız?çetin bir süreç dikenli yollar zor bir hayat olacak sizi ilerde bekleyen.
ama evleri ayıralım diyen sana evladının gözü önünde şiddet uygulayan,cep tlf.alma diye üstün çaba sarfeden bir adamlada yapabilirmisiniz siz karar verin.
şunu belirtmek isterim şiddete karşıyım ama 18 yıllık evlisiniz ve ilk kez olmuşsa affedin derdim.
telefon olayında ise pişmandır sizin görmenizi istemedi zaman verin kurtarın evliliği derdim

ama eşiniz evleri ayıralım demiş ve bu ne yazıkki ayrılmak istiyorumun başka türlüsü bu durumda hiç bir şey diyemiyorum bu cümlesinden sonra ya bitireceksiniz yada sineye çekip devam edeceksiniz.

sizin açınızdan sonuç hiç değişmeyecek bir kısır döngü

her iki kararda da siz üzüleceksiniz mutlu olmayan anne mutlu olmayan eş mutlu olmayan kadın huzur ve mutluluk veremez bu durumda da evlilik sağlıklı yürümez sağlıksız evde de mutsuz ve güvensiz bireyler olarak büyür çocuklar.

bizler size olasılıklar türetiriz size sizin hayatınızla ilgili kati cevaplar veremeyiz
hayat sizin hayatınız olayları siz yaşıyorsunuz ve sonuçları olasılıkları düşünüp tahayyül etmek sizin insiyatifiniz de.

allah kolaylıklar versin zor bir durum hakkınızda hayırlısını dilerim.

medeni durumumu kızgınlığımdan değiştirmiştim..

Tabii ki daha önce de çallıştım.krizden dolayı işsiz kaldım..yaşım 39..hala da iş arıyorum

Bence iyice araştırın.Belki hakkaten bir arkadaşının sevgilisidir evinize de siz yokken arkadaşı ile sevgilisi gelmiştir.

Zehir gibi bir avukat bul kendine....git danis herseyi anlat...

Bosansan bile tüm borclari sen ödeyecek degilsin...ayrica cocugu sen tek basina yapmadin....essek gibi nafaka ödeyecek!

Belliki aldatiliyorsun...bu denli süpheli davranislar...siddet uygulamalar buna delalet ediyor malesef....

Bencede bu evlilik bitmeli...hatta bitmis bile...sadece imza gerekiyor!

Allah yardimcin olsun....Basini dik tut Ablacim...:1hug:

canım annem yaşındasın ve onun yaşadıklarına benzer şeyler yaşamışsın babam eve kadın getirir annemide bizim odamıza yollardı sen bu borçları kocana at ve kurtul hayatına bak derim

Bence iyice araştırın.Belki hakkaten bir arkadaşının sevgilisidir evinize de siz yokken arkadaşı ile sevgilisi gelmiştir.

ne kadar iyi niyetlisin..:1shok:.
evide arkadaşı ve sevgilisi rahat rahat bunların odasında kırıştırsın diye ayıralım diyo dimi...:çok üzgünüm:
ya bu kadın 39 yaşında görmüş geçirmiş o kadarda deel yani...
benim annemde 42 yaşında birçok şeye göz yumduğuı için şu an büsürü hastalığı var....oğlunla bu konuyu konuştun mu ?o bu duruma ne diyor...ikiniz oğlunla el ele verirseniz her şeyi üstesinden gelirsin neticede butür durumlarda evlatlarımız için sabretmezmiyiz.oğlunda ayrıl derse daha ne manası varki bu adamın yüzünü görmenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…