- 23 Şubat 2019
- 21
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Zumraserhan11
Ben ressamım çalışmaktan utamam kesinlikle yeri geliyor sabah kadar tutun sarıyorum devlet bana kanunen yardım etmesi lazım ama ben onu bile almıyorum benden çok ihtiyacı olanlar var diye ben gündüzleri tutun sarıyor gece resim çiziyorum porte resim aylık gelirim 1500 tl ve nafaka alıyorum 700 tl banada yetiyor bu para miktarı ben evet bu adama muhtaç oldum ama madiyattan değil korunmaktan muhtaç oldum ailem sahip çıkmadı arkamda durmadı ben bunu anlatmak istedim tamda olarak yoksa çok şükür bir mesleğim olmasa bile ekmeğini taştan çıkartacak biriyimYaşadıklarınıza çok üzüldüm ve kızamadım size.
Burda ahkam kesenlerin anası babası sahip çıkan ailesi vardır. Kolay değil aile desteği olmadan bir kadın ve 4 çocuk annesi olarak dimdik ayakta durabilmek.
Özellikle çocuklarınız için apayrı üzüldüm. Onlar bu hayatı yaşamak zorunda bırakılmış masumlar.
Yukarda biri yazmış sığınma evi diye düşünün derim. Anladığım kadarı ile başka bir şehirdesiniz ailenizden.
Okullatın kapanmasını beklemeden biran önce ailenizin olduğu yere gidin. İş bulamıyorum demeyin lütfen ayıp değil bılaşık yıkayın ev temizliğine gidin ,böyle bir erkeğin sizin geçiminizi sağlaması daha ayıp.
O kadınla konuşun durumu anlatın haberiniz yokmuş zaten evli olduğundan. Aldırdığınız bebeğe gelince tabiki sizin cinsel hayatınız hiç kimseyi ilgilendirmez. Ama keşke korunsaydınız.

Valla aklıma geldi gulumsedim geçtim de sen yazınca koptum.