• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkanın yuvası olmaz. ..

Arkadaşlar konu sahibi zaten çok üzgün üslublar gereksiz yere çok sert bence.

Sıkı aile bağlarınız var herhalde. Bizde böyle şeyler pek olmaz. Böyle bir durumda eğer samimiysem kuzenimle konuşurum. Boşanma sebebi benim için de önemli ciddi bir sebepse kararını destekler yanında olurum. Eğer sebep daha önemsiz bulduğum çözülebilecek bir şey ise biraz daha düşünmesini öneririm. Bunun haricinde hiçbir şey yapmam. Siz olayı çok büyütmüşsünüz. Kardeşiniz falan da değil ki. Sonuç olarak da kabak size patlamış. Bence bu saatten sonra hiiiiç karışmayın, sadece kuzenine gerçek niyetinizi anlatın ve bir daha karışmayın.

ortada büyük bir problem yok ikiside inatlasiyor ondan bu duruma geldi. .
büyük bi problem olsa zaten karismazdik aldatma dayak falan. .. kendileride söylüyor bunu büyük bir problem olmadığını kuzenimde eşi de. ..

Yahu ne biliyorsunuz?
Aciklamak zorundalar mi?
Cok uc bir ornek vereyim madem, belki kuzeniniz kadinlara da ilgisinin oldugunu fark etti ya da esi erkeklere de ilgisinin oldugunu fark etti. Kabullenmek istemedikleri gibi elaleme de aciklamak istemiyorlar. Kendi aralarinda hallettiler.
Ya da belki cinsel sorunlari var.
Belki bir sebep yok ama bosanmak istiyorlar.
Belki cok asiklardi artik degiller.
Kime ne ya.

Eskiler hep söyler eden kurtulur da diyen kurtulmaz. Karismayin.

Konu sahibi kötü olmuş ama olanda olmuş . o_O Damadı kendi ailesi de çok fazla desteklemiyor mudur nedir .

Merhaba arkadaşlar. .
canımı çok sıkan bişey var. .
Fikirlerinizi almak istiyorum. .

kuzenim boşanıyor mahkemeye bile başvurdular. . 3 çocuğu olduğu için dayımi aradım ikna edin dedim yazık çocuklar var. . dayım da damat istemiyor artık dedi. . babam bi konuşun isterseniz dedim olur dedi. .. babamı aradım allah razısi için barıştır dedim oda damatla konuştu. . bana dediki ISSIZZ suyuna gidelim ki barışsın damat. .
babamla konuşmuşlar babam sürekli tamam oğlum sen haklısın tamam barışın düzelin çocuklarınız var falan demiş. . herseyine tamam demiş ki barissin. .
damatda gitmiş orda burda anlatmış murat amca bile bana hak verdi eşim suçlu ben değil bana yalvariyorlar gibisinden ..murat benim babam. ..

bunu duyan dayım çıldırdı babama catmis sen nasıl benim kızımı suclarsin diye .. yuva yıkanın yuvası olmaz filan demiş. . babam yuvayi kurtarmak istedi. yaaa canım çok sıkkın çok kötü oldum. ..
herşey iyice karıştı bomb...k oldu. ..

babam da çok Üzgün bende sebeb oldum barıştır dedim. . siz olsanız naparsiniz. ?
yuva yıkmaya calısmamıs kı babanız yuvası yıkılsın
nıyet onemlı
bırbırınızı ıdare edın oglum demıs ne demıskı
benım annemde mesela hep esımı tutar :D bu benı kotuledıgınden degıl orta noktayı bulmak ıcındır

Merhaba arkadaşlar. .

kuzenim boşanıyor mahkemeye bile başvurdular. . 3 çocuğu olduğu için dayımi aradım ikna edin dedim yazık çocuklar var. . dayım da damat istemiyor artık dedi. . babam bi konuşun isterseniz dedim olur dedi. .. babamı aradım allah razısi için barıştır dedim oda damatla konuştu. . bana dediki ISSIZZ suyuna gidelim ki barışsın damat. .
babamla konuşmuşlar babam sürekli tamam oğlum sen haklısın tamam barışın düzelin çocuklarınız var falan demiş. . herseyine tamam demiş ki barissin. .
damatda gitmiş orda burda anlatmış murat amca bile bana hak verdi eşim suçlu ben değil bana yalvariyorlar gibisinden ..murat benim babam. ..

bunu duyan dayım çıldırdı babama catmis sen nasıl benim kızımı suclarsin diye .. yuva yıkanın yuvası olmaz filan demiş. . babam yuvayi kurtarmak istedi. yaaa canım çok sıkkın çok kötü oldum. ..

babam da çok Üzgün bende sebeb oldum barıştır dedim. . siz olsanız naparsiniz. ?
Kusura bakma da siz baba kız saçmalamışsınız

üzerinize vazife olmayan işlere kalkışmışsınız

adam istemiyormuş zorla güzellik olur mu ,adama yalvarır pozisyona düşmüşsünüz

dayın haklı gurur denen bir şey var

ortada kurtarılacak yuva kalmamış ki kurtarılabilsin

Ç

Tek bir şey söyleyeceğim
Sanane yaa sanane
Neymiş çocuklar varmış
Sor bakalım o çocuklar mutlu mu huzursuz kavgalı bir evde
Aramış kaç kişiye yalvarmışsın barıştırın diye
Bende boşanmayan ama mutsuz bir ailenin çocuğu oldum. Ondan böyle sinirlemdiö. Lafa gelince herkes boşanma çocuğun var der

İşgüzarlık yapmayın
O çocukların anası babası var
Onlar düşünürler
Hayır bir kere nasihat verirsin tamam. Ama böyle sağı solu yangın varmış gibi arayıp yalvar yakar boşatmayın demek de abeste iştigal yani

Yuva yıkan konumuna düşmek size ders olmuştur umarım.

Hanımefendi bu ne uslup. Konu sahibi oldukça iyi niyetli bir girişim yapmış. Konusu okuyunca bende "keşke karışmasaydınız" diye uyaracaktım. Ama görüyorumki sanki karşınızda çocuk varmış gibi azarlamışsınız.
Sizin mutsuz bir ailede yetişmiş olmanız ve içinizdeki acıyı, hırsı, konu sahibi arkadaştan çıkarmaya hakkınız yok.
Herkesin olduğu bur platformda sözlerimize dikkat etmeliyiz. Kimseyi yargılayamaz ve azarlar gibi yazamazsınız. Karşınızdakiler belli yaşa gelmiş insanlar.

Merhaba arkadaşlar. .

karısmayın sızı ılgılendırmez karı koca mevzuları, bosanma sebeplerı ne bılmıyorum ama her ne sebeple olursa olsun ben olsam kuzenımın arkasında olur, ona destek olur, gıdıp kocası olacak sahsın poposunu da kaldırmazdım bellıkı ıkı nsan anlaşamamıs , cocukların sorumlulugu da onlara aıt, emınım kı bu kararı alırken onları da dusunmuslerdır..
olan olmus artık , gerıye cekılıp ızleyın gerısıne karısmayın..

adamdaki pişkinliğe bakın hele... yüz bulmuş şımarmış.
bu tip adamla varsın 5 çocuğu olsun barışmasın karısı zaten..

Ortalik gercekten karismis hic hos olmamis damat niyetinizi kotuye kullanmis ne yazikki,peki kuzeniniz istiyormu ayrilmayi?iki tarafta inat ediyor demissinizde ondan sordum belkide iki tarafta gercekten ayrilmak istiyor..bu durumda mudahele etmeniz yanlis olmus bence ben babaniza uzuldum ya..

Adamın eline çok koz vermişsiniz durup dururken. Onlar boşanırken bilmiyorlar mı 3 çocuklu olduklarını? Zaten boşanma sebebi de konuya göre değişir. Karışmayın en iyisi.

İşte böyle, alakan olmayan işe burun sokarsan böyle olur

Sana ne yahu seni ne ilgilendiriyor ki

Ne bu boşanmama merakı. Çocuk var boşanma, dul kalırsın boşanma.. Bu ne ya ne zaman bu toplumun bu zehirli bakış açısı değişecek

Merhaba arkadaşlar. .

İşte insanların çoğu değer kıymet bilmediği için hani karı koca arasında bir şey olursa karışmayın denir valla doğruuu

Hanımefendi bu ne uslup. Konu sahibi oldukça iyi niyetli bir girişim yapmış. Konusu okuyunca bende "keşke karışmasaydınız" diye uyaracaktım. Ama görüyorumki sanki karşınızda çocuk varmış gibi azarlamışsınız.
Sizin mutsuz bir ailede yetişmiş olmanız ve içinizdeki acıyı, hırsı, konu sahibi arkadaştan çıkarmaya hakkınız yok.
Herkesin olduğu bur platformda sözlerimize dikkat etmeliyiz. Kimseyi yargılayamaz ve azarlar gibi yazamazsınız. Karşınızdakiler belli yaşa gelmiş insanlar.

Çünkü bazı insanları anlamıyorum
Sırf çocuk var diye insanların boşanmasını engelleyen insanlar hangi kafadalar anlayamıyorum
Üslubum sert gelmiş olabilir, ama dayısına da kızı hakkında söylenenler sert gelmiştir.
Evde her gün kavga çıksın, çocuklar bozuk bir psikolojiyle büyüsün, huzursuzluktan diken üstünde yaşasınlar, her türlü sorunu problemi yaşasınlar, kadın yada erkek mutsuz bir ömüre mahkum edilsin ama neymiş, çocuklar ana babasız büyümesinmiş. Bu size mantıklı geliyor mu ?

Bir de anlamadığım, tamam bende olsam kuzenimi arardım, hiç umut yokmu dite konuşurdum. Ama konu sahibinin haline şok üstüne şok oldum. Önce dayısına yalvarmış. Yetmemiş babasına yakarmış. Kendini oradan oraya atmış resmen nooolur boşanmayın diye. Bu abartı değil mi? Öğrenmiş mi ne dertleri var? Belki kuzeni söylemek istemiyor, belki adam aldattı vs vs.

Yani arar uyarırsın ama etinden et kopmuş yada yangın çıkmış gibi oradan oraya koşmazsın. Üstüne vazife değildir çünkü. İşgüzarlıktır. İyi niyet adı altında yapılan işgüzarlıktır bana göre. Bir insan çocukları nokta kadar düşünse ilk düşünmesi gereken şey bu çocuklar nasıl daha sağlıklı büyür olur. Çünkü her anne babayla büyüyen sağlıklı birer yetişkin olamıyor

Sırf birleştirmek için gerçek olmayan cümlelerle geçiştirerek damadın egosunu tavan yaptırmış murat amca, iyi niyetli belli ama iyi bir yol izlememiş açıkça.

Aynısı bana olsa ben de kızardım, boşanma yoluna kim bilir hangi yolla gidildi ve herkes gergin. Kendi kendime içini pek bilmediğim işe kimseye haklısın ya da haksızdın demezdim sırf barışsınlar amacıyla bile olsa.

Çünkü birleşseler dahi adam kendini haklı sanacak, ne olur o ilişkiden...

Back
X