• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkanın yuvası olmaz. ..

Kusura kalma ama sen de şu duruma gelmek için uğraşmışsın. Gel beni kaşı der gibi olmuş resmen.
Bu adamlar 3 çocukla boşanmaya karar vermişler, ev bark ayrılmış, dava açılmış ve siz tutup gereksiz bir merhamet gösterme çabasının içine giriyorsunuz şimdi bu adam da sizin lafınızla mı vazgeçecek? Buna cidden inandınız mı? İyimserlik mi saflık mı çözemedim.
E bu adam da bunca olayın üstüne yaşlı biri iki laf etti diye dönecek değildi, işini sağlama almış, ağzından duymak istediklerini alıp bombayı patlatmış. Kısacası kendini onaylatmış.
Bir daha bu tür AİLEVİ mevzuularda biri yardım istemeden, bir işe kalkışmazsın inşallah.

Son düzenleme:
Ç

Tek bir şey söyleyeceğim
Sanane yaa sanane
Neymiş çocuklar varmış
Sor bakalım o çocuklar mutlu mu huzursuz kavgalı bir evde
Aramış kaç kişiye yalvarmışsın barıştırın diye
Bende boşanmayan ama mutsuz bir ailenin çocuğu oldum. Ondan böyle sinirlemdiö. Lafa gelince herkes boşanma çocuğun var der

İşgüzarlık yapmayın
O çocukların anası babası var
Onlar düşünürler
Hayır bir kere nasihat verirsin tamam. Ama böyle sağı solu yangın varmış gibi arayıp yalvar yakar boşatmayın demek de abeste iştigal yani

Yuva yıkan konumuna düşmek size ders olmuştur umarım.
herkez sizin gibi olacak diye bişeymi var yahuu bu atarı bilmeden yapmasaydınız keşke.benimde pireye kızıp boşanıp beş yıl sonra birleşip eş dost akrabayla ilşkisini kesen halam var.neymiş iki taraftanda bir allah kulu çıkıpta yapmayın yanlış yapıyorsunuz çocuğunuz var boşanmayın dememiş büyüklük yapmamış.o yüzden hanımefendi burası sanal ortam içlerini bilmiyoruz insanların iki kere düşünüp yorum yapmak lazım yorumlardada atarlanmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Damat karaktersizmiş nokta

herkez sizin gibi olacak diye bişeymi var yahuu bu atarı bilmeden yapmasaydınız keşke.benimde pireye kızıp boşanıp beş yıl sonra birleşip eş dost akrabayla ilşkisini kesen halam var.neymiş iki taraftanda bir allah kulu çıkıpta yapmayın yanlış yapıyorsunuz çocuğunuz var boşanmayın dememiş büyüklük yapmamış.o yüzden hanımefendi burası sanal ortam içlerini bilmiyoruz insanların iki kere düşünüp yorum yapmak lazım yorumlardada atarlanmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Madem kimse kimse gibi olmak zorunda değil, bende sizin gibi olmak zorunda değilim. O yüzden yoruma değil konuya yorum yapın lütfen.

Valla size çok iyi bir ders olmuş. Kuzeniniz, kardeşiniz, amcaniz, dayiniz bunların kendi aileleri kendi işleri. Size ne kuzum yahu. Kuzenin olan kızı bile aramamis kızın babasından izin almissiniz. Sonrada kendi babanıza aratmissiniz. O da olaylara hakim olamamış, sizden aldığı görevi yerine getirememis. Ya da getirdiğini sanmış ama damat uyanık çıkmış geçmiş olsun.

Millet ne meraklı başkasının işine karışmaya ya

Bide şu boşanma fobisi nedir bi türlü çözemiyorum

madem barismalarini cok istiyodun babacagzina atmasaydin topu sen arasaydin damadi. damat da kullanmis tabi babanin laflarini.

Merhaba arkadaşlar. .
canımı çok sıkan bişey var. .
Fikirlerinizi almak istiyorum. .

kuzenim boşanıyor mahkemeye bile başvurdular. . 3 çocuğu olduğu için dayımi aradım ikna edin dedim yazık çocuklar var. . dayım da damat istemiyor artık dedi. . babam bi konuşun isterseniz dedim olur dedi. .. babamı aradım allah razısi için barıştır dedim oda damatla konuştu. . bana dediki ISSIZZ suyuna gidelim ki barışsın damat. .
babamla konuşmuşlar babam sürekli tamam oğlum sen haklısın tamam barışın düzelin çocuklarınız var falan demiş. . herseyine tamam demiş ki barissin. .
damatda gitmiş orda burda anlatmış murat amca bile bana hak verdi eşim suçlu ben değil bana yalvariyorlar gibisinden ..murat benim babam. ..

bunu duyan dayım çıldırdı babama catmis sen nasıl benim kızımı suclarsin diye .. yuva yıkanın yuvası olmaz filan demiş. . babam yuvayi kurtarmak istedi. yaaa canım çok sıkkın çok kötü oldum. ..
herşey iyice karıştı bomb...k oldu. ..

babam da çok Üzgün bende sebeb oldum barıştır dedim. . siz olsanız naparsiniz. ?
Baban da açıklasın yanlış anlama eleştirmek bana düşmez ama babanda herşeye tamam demeseymiş keşke neyse olan olmuş sizin suçunuz yok yuva yapmak istemişsiniz her serde vardır bi Hayır zaten damatta kişiliksizmiş one öyle karı gibi laf taşımak bi insan Bi aile babası üç çocuğunun hatrına gene eşi hakkında konuşmaz bide o kadına neler yaptı kimbilir boşverin suç sizde değil olmuşla ölmüşe care yok içiniz rahat olsun siz akrabalık baglarınızı zamana bırakın ama acıklamanızi yapın yani

kuzenin babasının yanaşmadığı noktada size iş düşmezdi..

Birisinin tutması ile ayakta duran yuvanın yıkımı ertelenir sadece.
Ömür billah birisi el mi atacak onlara?

Boşverin hiç karışmayın bence artık.

Anlatın yuvasını kurtarmak için tmm dedim desin.

Bence kimse iki kisinin arasina girmemeli. Buna ana baba da dahil. Ayrilik da birlesme de olsa iki kazik kadar insan bir zahmet kendi kararini, sonuclarinin sorumlulugu kendileri alsin, almali.

Bence kimse iki kisinin arasina girmemeli. Buna ana baba da dahil. Ayrilik da birlesme de olsa iki kazik kadar insan bir zahmet kendi kararini, sonuclarinin sorumlulugu kendileri alsin, almali.

Tamam iyilik etmek için , yuva kurtarmak için bir teşebbüste bulunmuşsunuz ama
babanızın yöntemi de çok tuhaf.

Tek tarafa ağam, paşam sen haklısın demekle olmaz ki.
Madem niyet iyi, iki tarafında dinlemesi lazım tabii istiyorlarsa.

Baban iyi niyetlide olsa yanlış yapmış, barışsın diye sürekli haklısın diye onun bi taraflarını kaldırmak olmamış. Barışsalar adam kendi hatasını kabul etmicek insanlarda bana hak veriyorı diye, peki sonuç, gene ayrılık...

Adamda bi sıkıntı var belli yalvarıyorlar ne demek ya. Hiç karışmayın ne halleri varsa görsünler.

Murat abi iyi yapmış barıştırmaya çalışmakla. Öyle hiç kokmaz bulaşmaz insanlardan hoşlanmam. Kuzenin anlayacaktır. Baban mahkemede kuzenin lehine şahitlik yapsın. Damat için söz bulamıyorum. İftira atanlara ALlah Gönül'lerine göre vermiş.

Kusura kalma ama sen de şu duruma gelmek için uğraşmışsın. Gel beni kaşı der gibi olmuş resmen.
Bu adamlar 3 çocukla boşanmaya karar vermişler, ev bark ayrılmış, dava açılmış ve siz tutup gereksiz bir merhamet gösterme çabasının içine giriyorsunuz şimdi bu adam da sizin lafınızla mı vazgeçecek? Buna cidden inandınız mı? İyimserlik mi saflık mı çözemedim.
E bu adam da bunca olayın üstüne yaşlı biri iki laf etti diye dönecek değildi, işini sağlama almış, ağzından duymak istediklerini alıp bombayı patlatmış. Kısacası kendini onaylatmış.
Bir daha bu tür AİLEVİ mevzuularda biri yardım istemeden, bir işe kalkışmazsın inşallah.
bence de damat konuşturup konuşturup işine gelen yerleri almış millete de böyle yaymıştır
vallahi kuzeni ve dayıyı haksız göremedim
benim haberim olmadan ayrılacağım adama bırakma yapma etme oğlum deyip bir tarafını tavana vurdursalardı benim de sinirim bozulurdu
bunu kendi annem babam yapsa bozulurum değil başkası

bir de insanların işine özellikle bu aşk meşk işinde karışılmaması gerektiğini öğrendim ben
tanıdığımız biri var iyi gününde iyi hoş karısıyla kötü olduğu zamanlar da hala 25 sene önce karısıyla tanıştıran kadına küfreder ama iyi gününde çıt yok

iyi olur biz bulduk bizim kız iyi veya damat iyi
kötü olur siz yaptınız arayı sizin yüzünüzden verdik kızı

sizin en başta karışmanız hata sizin düşündüklerinizi onlar da düşünmüştür herhalde

Elciye zeval olmaz derler ama herkes işine göre davranıyor işte en iyisi hiç bir olaya karışmamak:KK14:

Back
X