Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit