Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

Yetti ama şu söylemler. Neden yuvayı yıkan kadın oluyormuş? Kimse kimsenin evde saf masum oturan kocasını zorla ayartıp karısından boşamıyor. Söz konusu yuvaya sahip çıkması gereken biri varsa o da adamdır. Hayatında bir şeylerin ters gitmesi gereken biri varsa pek masum kocadır o, neden kadının yuvası olmayacakmış.
Hatayı üçüncü kişilere yükleyip sorumluluğu yığmak kolay tabii. Yuvasını yıkan yalancı, düzenbaz ve korkak kocadır. Karı kocadan başka hiç kimsenin o evliliğe karşı bir sorumluluğu yok. He bile bile yapıyorsa vicdanen rahatsız olması gerekir mi, evet. Ama bundan fazlası olmak zorunda değil. Nedense tüm bu beddualar kadına yönelik oluyor ve bu son derece rahatsız edici.
Evli ama fark etmez diyen kadında hiç suç yok yani?

Erkekler ayartılan mağdur taraf, kadınlar da evlilikleri yıkan şeytanlar değillerdir. Yani evlilikleri kadınlar yıkmıyor; yoldan çıkmış, ahlaksız adamlarla, kadınlar birlikte yıkıyorlar o evlilikleri. O yüzden burada tek bir "yuva yıkan"dan söz edemeyiz. Zaten yıkılabildiğine göre ortada sağlam bir evlilik de yokmuş. Aldatanların mutlu olmalarına gelince, belki tencere kapaktırlar, belki de sadece dışarıya öyle görünüyorlardır, bilemezsiniz.

Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.

Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.

Sizin çevrenizde de var mı?
Canım bir yuva bir kadın veya bir erkek yüzünden yıkılmaz ya evlilik mutsuzdur taraflar ayrılmadan ayrı gibi yaşıyordur ya da eşler karaktersizdir, benim çevremde de var zaten boşanmaları beklenen çiftler hayatlarına biri girince boşandı çünkü insan o durumdan cesaret alıyor, ben Mutlu olup 3. Kişi tarafından yuvası yıkılan görmedim

Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit

Evli ama fark etmez diyen kadında hiç suç yok yani?
Bile bile yaklaştıysa var elbette. Ama nedense insanlarda tek sorunlu o kadınlarmış gibi bir algı var. O kadının sorumluluğu bir yere kadar. Asıl suçlu her zaman kocadır. Kadının vicdani yükümlülükten öte hiç bir sorumluluğu yok.

Evini çocuğunu düşünmeyen koca.

Esimin bi arkadasi var.7_8yillik evliydi.Kadin evde surekli huzursuzluk cikartiyormus.adam evlilik sursun diye alttan aliyous.sonra canina tak etti bosandi simdi baskasiyla evli.esime huzuru buldum demis.neydi o yillarimi harcadim demis..eve sakin sakin gitmek varmis diyor.ee simdi o oadinda yuvami yikti demesin.yuvasini kendi yikti adam gayet huzurlu simdi.
Olayin birde bu boyutu var tabi

Benim amcamın oğluna evli bir kadin kacti kadinin iki de çocuğu var. Aşik olduk dediler. Kadin çocukları bile birakti umursamadi. Kocasiyla boşanma davası sürüyordu 6 ay sonra Kocasina geri döndü. Kocasi da kabul etti. Amcaoğlu da kaldi öyle sap gibi.
Genelde bu aralar çevremde kadinlar kocasinin terk edip başka adamla yaşayip sonra Kocasina geri dönüyor.

Haftasonu ben de bir haber aldım, içimin yağları eridi.
Johnny Depp de karısından boşanmış ya, şiddet ve aldatma mı varmış neymiş.
14 yıllık karısını aldattıydı da hemen bu kadınla evlendiydi ya hani.

valla ben o 2. kadınların aklına şaşarım,
karısını aldatan adam seni de aldatır yani, çok mu zor bunu düşünmek.
yine de herkes kendinden sorumlu, ne diyelim...

Erkek ya da kadın yapmış ne farkeder önemli olan günümüzde aşık olduysan her şey mubah gibi yansitiliyor bence asıl mesele bu. Bir de bunu yapanlar elini vicdanına koyabilse, karşısındaki ne kadar haketmis olursa olsun bosanip arayışa geçse bunlar olmaz. Bazı kadınlar bunu umursamıyor erkek de meyilliyse evlilik isterse mükemmel olsun yaşanıyor. Benim eşimin sosyal hesapları benim telefonumda da yüklü mesela. Ona ait hesap ve gelen mesajlar evliyim dese bile umursamıyor çoğu. Günümüzde bu hale geldik. Değer mi yuva yıkmaya

Benim amcamın oğluna evli bir kadin kacti kadinin iki de çocuğu var. Aşik olduk dediler. Kadin çocukları bile birakti umursamadi. Kocasiyla boşanma davası sürüyordu 6 ay sonra Kocasina geri döndü. Kocasi da kabul etti. Amcaoğlu da kaldi öyle sap gibi.
Genelde bu aralar çevremde kadinlar kocasinin terk edip başka adamla yaşayip sonra Kocasina geri dönüyor.

Nerede yaşıyorsun çok merak ettim,

şimdi banada çevreye bak dicekler .aklıma 4 aile geldi.biri rus biri yüzünden yuva yıktı onlada evlendi çoluk çocuğa karıştılar.öteki aldattığı kadını aldı aynı berikide konuşuyolarmış aldattığı kadınla ciddi düşünüyorlarmış.biride akrabam evlendi birde mutlular.bilmiyorum kim haklı aldatılanlar hep mutsuz.sınav belkide bilmeiyorum.

Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.

Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.

Sizin çevrenizde de var mı?

Bu sizin gördüğünüz ve düşünceniz
Herkes iyi anlaşıyor ya da doğru evlilik yapmış olmuyor
Bazende doğru insanlar bu şekilde bir araya geliyor
Her evlilik ömür boyu sürecek diye bir kural yok
Çok örneğini gördüm, hali hazırda da görüyorum
Adam karısından yaka silkmiş, boşanmak için 15 yıldır uğraşıyor, kadın hayatımda tanıdığım en şirret kadın, öyle böyle değil. Yuvadır, çocuktur ailesi adamı oturttu yıllardır, sonunda yeter dedi ve çıkıp gitti. O arada hayatına biri de girdi, orta halli bir memur bu adam. Boşandı sonunda yeni eşiyle birlikte çalışıp, eskisinin nafakasını ödüyorlar, bu kadının neden yuvası yıkılsın şimdi, ne suçu var. Dünyada çok şey oluyor, içinde ne olduğunu bilmediğimiz işler için bu kadar dertlenmeye gerek yok bence, belki bazıları da böyle buluyordur layığını. Ama öğrendiğim bir şey var, kimse iyi yuvayı yıkmıyor, erkekler öyle aptal değiller

Son düzenleme:
Bile bile yaklaştıysa var elbette. Ama nedense insanlarda tek sorunlu o kadınlarmış gibi bir algı var. O kadının sorumluluğu bir yere kadar. Asıl suçlu her zaman kocadır. Kadının vicdani yükümlülükten öte hiç bir sorumluluğu yok.

Evini çocuğunu düşünmeyen koca.
Pardon bilmeyerek yaklaşandamı var ? Ha evliyim demez gizler kız öğrenir bak bu olabilir ama tekmeyi basacak. Suçu tek tarafa yıkmakla olmaz evet koca adam olsa yuvasına sahip çıkar ama kadında kadın olsa evli adamla işi olmaz. Suç ortaktır tek tarafın değil.

Birde evli erkeklerle takılan kadınlar aşık oldum bilmem ne zırvalar dikkat et hiç gariban fakir evli adamların aşkından ölmez hep zengin

zuhal olcay-aşkın nur yengi-haluk bilginer üçlüsü hatirlatiyor:işsiz:
başka bir örnek ise mutlu olanlarin da demek akalın-ibrahim kutluay-demet şener.. (ibrahim kutluay demet şenerle evlenmeden akalınla beraberdi.. şenere aşık olunca akalını terketti sonra çok güzel ilişki yaşayip evlendiler 2 tanede aslan gibi çocuklari var:) ) demet akalın ise 3, evliliği okan kurtla yapıyo hira adinda çocuklari var.
ikisi de ayri bir mutlular....:KK200:
başka çift varmi bilmiyorum..:KK53::skandal:

Yeni moda bu mu şimdi vay arkadaş

zuhal olcay-aşkın nur yengi-haluk bilginer üçlüsü hatirlatiyor:işsiz:
başka bir örnek ise mutlu olanlarin da demek akalın-ibrahim kutluay-demet şener.. (ibrahim kutluay demet şenerle evlenmeden akalınla beraberdi.. şenere aşık olunca akalını terketti sonra çok güzel ilişki yaşayip evlendiler 2 tanede aslan gibi çocuklari var:) ) demet akalın ise 3, evliliği okan kurtla yapıyo hira adinda çocuklari var.
ikisi de ayri bir mutlular....:KK200:
başka çift varmi bilmiyorum..:KK53::skandal:

aşkın ile haluk boşandı bildiğim kadarıyla.

ibrahim ile demet için de düzenli olarak aldatma haberleri dönüyor etrafta. ben ihtimal veriyorum ama günah da almak istemem.

Birisi de benim amcam dışarıdan bakan oo ne kadar güzel anlaşıyorlar, yeni karısıyla çok mutlu der.
Yengem yatakta yakalamıştı yani feci bir aldatma ve o kadınla evlenme durumu var.
Ama içlerini gelin bir de onlara sorun her gün kavga dayak arabada giderken ıssız bir yerde bırakıp gitmeler falan daha neler neler az mı polislik oldular yenisiyle

Back
X