Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

Niye söylemeyeyim benim arkadaşım aldatılan. Günlerce aylarca konuşuldu bu aramızda. Araya giren benim

arkadaşım dahi olsa ona da söylerdim.
Anladım... Ben arkadaşın evli biriyle beraber oluyo tarzında anladım. O yüzden sordum.
Konuyla ilgili olarak da, Bu dünyada değilse bile adalet mutlaka gelecektir.
Canı yanan sabretsin can yakan da canının yanacağı günü beklesin...

Tamam da arkadaşım ortada bir aldatma ile ayrılma yoksa, o insanlar ayrıldıktan sonra başkalarıyla evlendiyse niye ah almış olsunlar ki bu hayatta evlenmek kadar ayrılmak da doğal ve sonra tekrar evlenmekte gayet doğal yani. Kadın yüzünden yıkılmış olabilir evlenmeden önce birşeyler başlamış olabilir ama bu hayatta neyin garantisi var demek ki o erkeklerin eşlerine sevgileri bitmiş demek ki anlaşamıyorlardı nerden biliyorsunuz ki her şey çok güzelken o erkeklerin eşlerini bıraktığını. Her ayrılıp evlenen mutlu olamaz ardında bir kadın bıraktı diye düşünmek yanlış herşey insanlar için.

EVET BANA GÖRE DE YUVA YIKANIN YUVASI OLMUYOR TESPİTLE SABİTTİR.

2003 YILINDA İKİNCİ ÇOCUĞUMA 7 AYLIK HAMİLE İKEN EŞİM BENİ KENDİSİNDEN 10 YAŞ KÜÇÜK BİR KADINLA ALDATTI, O KADAR AHLAKSIZCA BİR ALDATMA İDİKİ, KADIN BANA TELEFON AÇIP AHLAKSIZLA YAŞADIKLARINI ANLATMAYA ÇAILIŞIYOR VE HAKARETLER EDİYORDU.
BENİM ESKİ KOCA O KADAR ADİ BİR İNSANMIŞ Kİ NE BENİ BIRAKTI NEDE ONU BIRAKTI YILLARCA MAHKEMELER DE SÜRÜNDÜRDÜ. DOKTORLAR YAŞADIĞIM STRES VE DARPDAN DOLAYI OĞLUMUN SAKAT DOĞACAĞINI SÖYLEYİNCE BENDE ELİMDE NE KADAR KOZ VARSA KULLANDIM VE ŞÜKÜR OĞLUM SÜPER ZEKA BİR ÇOCUK. BOŞANALI 12 YIL OLDU ONLAR EVLENDİ ÇOCUKLARI OLDU VE HEM BEDEN HEMDE BEYİN ÖZÜRLÜ DOĞDU YAŞINA GELMEDEN VEFAT ETTİ BEN YİNE BİR ANNE OLARAK DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM. ARADAN YILLAR GEÇTİ KENDİ İŞİMİ KURDUM VE BANA YAPMADIĞINI BIRAKMAYAN VE ÇOCUKLARIMIN BABALARINI GÖRMESİNE ENGEL OLAN VE İLK YILLARDA ORAYA GİDİP GELEN ÇOCUKLARIMI ZEHİRLEMEYE KALKAN O KADIN 2 GÜN ÖNCE SEKRETERLİK İLANIMA İŞ BAŞVURUSUNA GELDİ VE BENİ TANIMADI BANA YAPILAN HERŞEY ONA DA YAPILMIŞ VE ALDATILARAK BOŞANMIŞ İKİ ÇOCUKLA ORTADA KALMIŞ.
ÇOK ZOR BİR DURUM YAŞADIM VE İŞE ALDIM İLAHİ ADALET BANA YAPTIĞI HERŞEYİN ACISINI ALMAK İÇİN BİR GÜN DE OLSA TAHAMMÜL EDİP KENDİME HİZMET ETTİRDİM. SONRA DA İŞTEN ÇIKARDIM
ÇOK ZOR BİR DURUMDU AMA BANA VE ÇOCUKLARIMA YAŞATTIĞI HERŞEYİN ACISINI ONU YERİN DİBİNE SOKARAK ALDIM VE YILLARDIR SÜRE GELEN NEFRETİM KİNİM HEPSİ BİTTİ.

EVET BANA GÖRE DE YUVA YIKANIN YUVASI OLMUYOR TESPİTLE SABİTTİR.

2003 YILINDA İKİNCİ ÇOCUĞUMA 7 AYLIK HAMİLE İKEN EŞİM BENİ KENDİSİNDEN 10 YAŞ KÜÇÜK BİR KADINLA ALDATTI, O KADAR AHLAKSIZCA BİR ALDATMA İDİKİ, KADIN BANA TELEFON AÇIP AHLAKSIZLA YAŞADIKLARINI ANLATMAYA ÇAILIŞIYOR VE HAKARETLER EDİYORDU.
BENİM ESKİ KOCA O KADAR ADİ BİR İNSANMIŞ Kİ NE BENİ BIRAKTI NEDE ONU BIRAKTI YILLARCA MAHKEMELER DE SÜRÜNDÜRDÜ. DOKTORLAR YAŞADIĞIM STRES VE DARPDAN DOLAYI OĞLUMUN SAKAT DOĞACAĞINI SÖYLEYİNCE BENDE ELİMDE NE KADAR KOZ VARSA KULLANDIM VE ŞÜKÜR OĞLUM SÜPER ZEKA BİR ÇOCUK. BOŞANALI 12 YIL OLDU ONLAR EVLENDİ ÇOCUKLARI OLDU VE HEM BEDEN HEMDE BEYİN ÖZÜRLÜ DOĞDU YAŞINA GELMEDEN VEFAT ETTİ BEN YİNE BİR ANNE OLARAK DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM. ARADAN YILLAR GEÇTİ KENDİ İŞİMİ KURDUM VE BANA YAPMADIĞINI BIRAKMAYAN VE ÇOCUKLARIMIN BABALARINI GÖRMESİNE ENGEL OLAN VE İLK YILLARDA ORAYA GİDİP GELEN ÇOCUKLARIMI ZEHİRLEMEYE KALKAN O KADIN 2 GÜN ÖNCE SEKRETERLİK İLANIMA İŞ BAŞVURUSUNA GELDİ VE BENİ TANIMADI BANA YAPILAN HERŞEY ONA DA YAPILMIŞ VE ALDATILARAK BOŞANMIŞ İKİ ÇOCUKLA ORTADA KALMIŞ.
ÇOK ZOR BİR DURUM YAŞADIM VE İŞE ALDIM İLAHİ ADALET BANA YAPTIĞI HERŞEYİN ACISINI ALMAK İÇİN BİR GÜN DE OLSA TAHAMMÜL EDİP KENDİME HİZMET ETTİRDİM. SONRA DA İŞTEN ÇIKARDIM
ÇOK ZOR BİR DURUMDU AMA BANA VE ÇOCUKLARIMA YAŞATTIĞI HERŞEYİN ACISINI ONU YERİN DİBİNE SOKARAK ALDIM VE YILLARDIR SÜRE GELEN NEFRETİM KİNİM HEPSİ BİTTİ.
oyyy ibretlik stv dizileri gibi o bir günde naptırdınız .

Bir akrabamizda gördüm ben bunu.

Adam kızla deli divane aşık olarak evlendi. Çocuk olduktan sonra kız Birgün bunu kendi evinde kendi yatağında başka bir kadınla bastı. Bosandilar, Adam o kızla evlendi. Çocukları oldu. Ve adam hapse girdi. Yuva dağıldı, Adam hapisteyken kadın adamı başkasıyla aldattı falan. Iğrenç bir hayat. Rabbim büyük konusturmasin. Ama olmuyor. Çıkıyor bir şekilde.

Olayın nihayetinde birinin sümük diye attığını bir başkası ilik diye kapıyor :) bu bence hakikaten komik. İyi diye aldığın kavunun kelekligi sana gelişinden belli. O adami koynuna alarak belasını buluyor ki zaten daha fazla belaya ne gerek var.

Benim bu konularda en çok kanıma dokunan şey. Adam her boku yiyip geri döner ama her boku yiyen kadını kabul eden çok az adam çıkar. Erkeklerin o denli gurursuzca sevmeleri az görülüyor ben ona kılım :)

Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.

Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.

Sizin çevrenizde de var mı?
İyi olduğu ne malum? Kapı kapandıktan sonra neler dönüyor Allah bilir.Dışarıya herkes güllük gülistanlık olabilir bu zor birşey değil.Siz o sözü çok yanlış anlamışsınız.Beraber olabilirler şuan Mutlu da olabilirler ama ilerisinin garantisi? Hak yukarıda..

Iki insan anlasamayabilir.
Evlilikler bitebilir. İnsanlar yeni biriyle olabilir.
Bu kadar abartmayin.

Belki adamin karısı, evliyken berbat bir eşti. Dirdirci çekilmez sıkıcıydı. Nasıl bir evlilik olduğunu bilemeyiz. Adam ondan ayrılıp mutlu olacağı kişiyi seçti diye neden mutsuz olsun yeni kadinla???

Mükemmel giden bir evliligi kimse yikamaz merak etmeyin zaten.

kımın tarafındasın ?

ben şunu görüyorum bu yuva yıkan ikinci eşler etrafa karşı çok mutluyuz imajı vermeye kendilerini adıyorlar
ne olsa içlerine atıyorlar
örneğin bir komşumuz vardı her gün içki içer karısıyla kavga ederdi bu sebep adam kadını aldattı aldattığı kadınla evlendi
adam yine içki içiyor yine karısını dövüyor ama ikinci eşin çıtı çıkmıyor

beterr olsun bi zahmet :D yaglarım eridiiii

Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit[/e ıle beraberr mı hala
Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit

vay orospu :oha::sinirli:

pekı eski kocan hala onunla mı beraber.cok mrk ettım.karaktersız sürtük

Yuva yıkanın yuvası olmaz diyr bir lafa inanmam. İkincisi, eğer ortaa yuva varsa, bunun 3. bir kişi (kadın veya erkek) tarafından bozulabileceğine inanmam. Bir de başkasının hayatından bahsediyorsunuz, bilmediğiniz kimbilir neler vardır. Elalemin hayatına çok da kafa yormamak lazım. Son olarak, bu tür olaylara ilahi anlamlar ve sonuçlar yüklemiyorum ben.

Benim yuvamida boyle bir metres yikmisti rezil o..
Hem suclu hem gucluydu
Tabi benim ex parali ve aptaldi o kadina onca para yedirdi
Bana bosanmaktan baska care kalmadi aglaya aglaya gozyasim kurudu,dunyam yikildi ama sanki suclu bendim onlarin arasina girmis gibi
Boyle kadinlara metres degil f.. denir
Allah onlarin da hayatini yiksin insallah tipki yiktiklari yuva gibi
Erkekler cogu zaman aptal oluyor ,degisiklik istiyor yuvalarini kolayca yikiyorlar
Tabi sonunda ne kadar mutlular bilmiyorum
Dun aksam benim ex geldi ve bana israrla soruyor niye mutlusun diye
Tabi adam beni enkaz olarak gormek istiyormus hep aradan yillar gecti (4yil)toparlandim cok sukur
bana niye boyle kendine bakiyorsun ,niye makyaj yapiyorsun derdin ne diye soruyor ya
Hayatinda birimi var diyor :KK62:sanki omrumun sonuna dek onu bekliycektim
Iste boyle adamlar bir anlik zevki ugruna yuvalarini dagitiyorlar sonrada hevesi gectimi donebilecegini saniyorlar

Aslında sadece inadına geri almak gerek ama alamazsan daha çirkin olur..

Ona neymiş boşanmış bitmiş biri varsa da vardır? Hem suçlu hem güçlü

bu laftan sonra kendıne baktıkca bakasın gelmezmııı..kuaforden cıkma allah askına :) aşırı seksı ol nolur okurken ıcım gıttı herıfı dusunemedım :D

Benim çevremde yok
Varsa da ben bilmiyorumdur
Siz maşallah hem 4-5 hemde ilişkileri ne kıvamda iyi biliyosunuz, her medeni halinde evli yazan mutlu mu sanki
Neden çevreye bu kadar merak sardınız
Kendi içinizde mutsuz musunuz

vay orospu :oha::sinirli:

pekı eski kocan hala onunla mı beraber.cok mrk ettım.karaktersız sürtük
Hayir canim yukarida cevaplamistim esim mahkemeye kadar cok yalvardi ayrilmak istemedi mahkemede de ben bosanmak istemiyorum diye aglayinca hakim dusunmem icin durusmayi erteledi hatta yanima gelip bi sans daha vermelisin bence esine iyice dusun dedi.uzunbi sure ayri ksldik ve tekrar denedim 6 yil oldu.o kadin da hirs yapti tabi bi sure rahatsiz etti beni.

Back
X