Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

bu laftan sonra kendıne baktıkca bakasın gelmezmııı..kuaforden cıkma allah askına :) aşırı seksı ol nolur okurken ıcım gıttı herıfı dusunemedım :KK70:
aynen oyle yapiyorum hemde moralim duzeliyor
makyajim,fonum ,ve kiyafetlerim hep ozenlidir
ama bu onu delirtiyoristiyorki evden disari cikmiycam ,ah vah edip oturucam
hayatimda biri var zaten ama daha kimseye soylemiyorum
onuda duysa krizden gider insallah obur tarafa

Şöyle düşünün elbette cadı tipler vardır kocasını bıktıran. Ama erkeklerin sevgili maceraları yıllar boyunca sürebiliyor. Bu arada evdeki kadın çok zor bir süreçten geçiyor çünkü Ada'm hep inkar ediyor. Kadın yakalayacağım diye uğraşıyor, takip ediyor, araştırıyor cafe de birlikte görüyor, Ada'm yine yeminler ediyor. Yani yalan, yalan, yalan. Çevre erkeğin elinin kiri diyor, baba evine dönme diyorlar. Kadın bizde gariban. Psikolojisi bozuluyor. Öteki ikinci kadın da gariban aslında. O da damgalanıyor çünkü toplumun ona dayattığı bir erkek şemsiyesi altına girmek için herşeyi yapıyor. Suçlu erkek benim gözümde. Yuvayı aldatan erkek yıkıyor. Böylelerinin yuvası olmasın. Kendi çamaşırlarını yıkasın, yatağı hiç yapılmasın, tuvaletini kendi temizlesin. Beğenmediği eşini mumla arasın amin. Dürüstler için demiyorum. Gönül bu kayar. Yeni kadına gidersin. Ama nafaka olarak bedelini ödeyerek.
Aminnn diyorum

Olsun. Ister bal gibi ister pekmez gibi yuvasi olsun.

Yine de kimse kimsenin yuvasını yıkmaya kalkmasin.

Kadin kadina bunu yapmasin ya..

Anlasamiyorlardir-sevmiyorlardir, karsilarina baskalari cikar, herkes hakkini alarak helalleserek ayrilir, kimse mağdur olmaz, cocuklara maddi manevi sahip cikilir bu yuva yikma seklini anlarim saygi duyarim.

Ama biraz midesi olsun bazilarinin... Sizin icin evini terk eden, karisini sokaga atan, çocuğunu arayip sormayan, ac sokakta birakan adami mi isteyeceksiniz? Bu adam bana ne yapar diye dusunmeden üstelik... Kadinlik gururu falan yok tabi insanlik hic yok.

Buyrun alin hayrini gorun. Aldiginiz beddualar, o cocuklarin goz yaslari bu dunyada sizden çıkmıs cikmamis banane. Siz kendi icinizde bileceksiniz ya yaptiginiz hainligi, vicdansizligi hani kendinize bile soyleyemeyeceksiniz ya o bile yeter bana.

Kusura bakmayin bu konuda doluyum (en yakin arkadasim nedeniyle) biraz, konu sahibi uzerine alinma olur mu sana demedim bunlari yapanlara ses verdim :))
Katılıyorum

Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit
Olur mu hiç ikinci kadının hiç suçu sorumluluğu yok suç sadece eşiniz de! Şöyle kadınları masum gösterenler sizin örneğinize ne diyecekler acaba.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.

Eşimin hala kızı, 18 yaşında 40'ını geçmiş evli çocuklu adamı ayarttı dadılık yaptığı evde. Üstelik adamın karısı bu kıza acımıştı üniversiteye yolladı maaşının yanına harçlığını verdi... Ailemizin utanç kaynağı, paragöz annesi dışında kimse görüşmüyo şimdi... Bi de hamile kalmaya çalışıyo ama kalamıyo yani canım bi yerden çıkıyo acısı..

Birisi de benim amcam dışarıdan bakan oo ne kadar güzel anlaşıyorlar, yeni karısıyla çok mutlu der.
Yengem yatakta yakalamıştı yani feci bir aldatma ve o kadınla evlenme durumu var.
Ama içlerini gelin bir de onlara sorun her gün kavga dayak arabada giderken ıssız bir yerde bırakıp gitmeler falan daha neler neler az mı polislik oldular yenisiyle
İyi olmuş

Olur mu hiç ikinci kadının hiç suçu sorumluluğu yok suç sadece eşiniz de! Şöyle kadınları masum gösterenler sizin örneğinize ne diyecekler acaba.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.
Ben de dayanamayip o yuzden yazdimO kadin para icin esimle beraber olmadi cunku esim is adami falan degil kizin ailesinin durumu bayagi iyiydi.ayni ofiste cslisiyorlar esim onun yaninda askim bebegim diye benimle konusuyor ustelik doktor kontrolunegidecegim bigun esim toplantidan cikamiyor kizi bizimeve beni almasi icin gonderiyor.ben de saf saf kiza kahve ikram ediyorum falan.kizin bana sonradan soyledigi ben onu senden daha cok hakediyorum olmustu nasil bir hirs yaptiysa artik.benim de hamilelik agir geciyor cinsellik yok eline koz geciyor ve bunu kullaniyor ama onunki ters tepti iste

Ben de dayanamayip o yuzden yazdimO kadin para icin esimle beraber olmadi cunku esim is adami falan degil kizin ailesinin durumu bayagi iyiydi.ayni ofiste cslisiyorlar esim onun yaninda askim bebegim diye benimle konusuyor ustelik doktor kontrolunegidecegim bigun esim toplantidan cikamiyor kizi bizimeve beni almasi icin gonderiyor.ben de saf saf kiza kahve ikram ediyorum falan.kizin bana sonradan soyledigi ben onu senden daha cok hakediyorum olmustu nasil bir hirs yaptiysa artik.benim de hamilelik agir geciyor cinsellik yok eline koz geciyor ve bunu kullaniyor ama onunki ters tepti iste
Karaktersiz, niye o daha çok hakediyormus koynuna girince kendini bir halt mı sanmış! Ne aşağılık insanlar var şu hayatta , siz zaten bırakmışsınız neyin hırsı bu kadın da ki aymaz arsız!
Çok sinirlendim kusura bakmayın, tebrik ederim sizi hanım hanım bitirmişsiniz.

bende merak ettim canim ya neoldu o adamin sonu ?
Ayni seyleri bende yasadim daha fazlasiyla
Ama ben senin kadar sakin olamadim kirdim gecirdim ,belki yasattiklari cok fazlaydi tasiycak gibi degildi
sanki evde kadin huzur vermiyor ya hic adamlarin sucu yok
Bnunu yazanlarin kadin olduguna inanasim gelmiyor
Bir adam ahlaksizsa aldatmaya meyilliyse zaten her sey bahane oluyor
Sebebsiz kavga cikariyor
O zaman kocasi sorunlu olan kadinlar da aldatsin
Yani bazan kkda yazilanlar benim sigortalarimi attiriyor
Ne kafalar var ya ne curuk beyinler var
Ne deseniz haklısınız, yapılan ahlaksızlığın sorumluluğunu da aldatılan kadına yıkan zihniyetler var.

burada kimse aldatma durumunda 2. kadın masumdur demedi, 2. kadının ne olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor biz evli olan kişiye bakarız yani atıyorum beni eşim aldatıyor, o kadın aldatmıyor ya?( okadın da evli ve eşini aldatıyor ise onu da kocası düşünsün beni ilgilendirmez)
benim dediğim şu : aldatma varsa ya o evlilikte sorun vardır, ya 1. kadından bir şekilde daha makbul bir 2. kadın vardır ya da sadece erkeğin karaktersizliğidir. Her durumda o yuva zaten artık yuva değildir ki yıkılmış olsun...

Esleri bilmem hepimizin vardr hatalari ya yavrularmiz hangi cocuk hangi gerekceyle babasiz buyumeyi terk edilmeyi hak eder cocuklarimizin hesabini allah sorsun diger kadinada babalarinada

burada kimse aldatma durumunda 2. kadın masumdur demedi, 2. kadının ne olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor biz evli olan kişiye bakarız yani atıyorum beni eşim aldatıyor, o kadın aldatmıyor ya?( okadın da evli ve eşini aldatıyor ise onu da kocası düşünsün beni ilgilendirmez)
benim dediğim şu : aldatma varsa ya o evlilikte sorun vardır, ya 1. kadından bir şekilde daha makbul bir 2. kadın vardır ya da sadece erkeğin karaktersizliğidir. Her durumda o yuva zaten artık yuva değildir ki yıkılmış olsun...
ben bu goruse asla katilmiyorum
Cogu erkek gecici bir heves ugruna aldatiyor ,bosanmayi dusunmuyor ki gizli yapiyor
Zaten artik yuva kavrami kalmamissa adam gibi alir esini konusur ayrilalaim der
Ama yok ,gizliden yapiyorlar karnim doysun pastam dursun hesabi
aslinda yaptiklari gizli kaldigi muddetce erkekler bosanmaya pek yanasmiyor
Hersey meydana dokulunce kadinlara artik bosanmaya basvurmak kaliyor

gecici bir heves ugruna aldatmak ,bosanmayi dusunmeyip gizli yapmak karaktersizliğin dik alasıdır benim gözümde. bir karaktersizin de yuvası filan olmaz.

Yeni okudum ayrılmamışsınız, bir daha yaşamazsınız inşallah böyle bir sıkıntı.

Eşimin hala kızı, 18 yaşında 40'ını geçmiş evli çocuklu adamı ayarttı dadılık yaptığı evde. Üstelik adamın karısı bu kıza acımıştı üniversiteye yolladı maaşının yanına harçlığını verdi... Ailemizin utanç kaynağı, paragöz annesi dışında kimse görüşmüyo şimdi... Bi de hamile kalmaya çalışıyo ama kalamıyo yani canım bi yerden çıkıyo acısı..
Kimden hamile kalmaya calisiyor :KK57:

Varsin bu dunyada yuvasi olsun
Ahirette yuvasiz kalacaklar nasilsa

Kimden hamile kalmaya calisiyor :KK57:
Kadın gurur yaptı kızını aldı boşandı şekerim. Boşanır boşanmaz bunlar düğün planladı evledi maalesef... 2 yıla yakındır evliler o zamandan beri çocuk yapmaya çalışıyor fesatlığından.. Kocasından yani.

Ben de aldatilip bir cocukla bosananlar kervanindayim. Bu tip konulardaki yorumlari okumak beni uzuyor artik. Evladim ve benim yasadigimiz acilar bir tarafa, goruslerine saygi duydugum buradaki kadinlarin yaptigi yorumlar beni hem uzuyor hem de sasirtiyor. Yuvam mutsuz oldugu icin aldatilmadim. Bakimsiz oldugum icin de. Dirdir eden biri de degildim ama aldatildim iste...

Ben de aldatilip bir cocukla bosananlar kervanindayim. Bu tip konulardaki yorumlari okumak beni uzuyor artik. Evladim ve benim yasadigimiz acilar bir tarafa, goruslerine saygi duydugum buradaki kadinlarin yaptigi yorumlar beni hem uzuyor hem de sasirtiyor. Yuvam mutsuz oldugu icin aldatilmadim. Bakimsiz oldugum icin de. Dirdir eden biri de degildim ama aldatildim iste...

Ben sizin bir konudaki yorumlarınızı okudum ve salt o bakış açısı ile o kuvvetli duruşunuz hafızamda.
Çok güçlü bir kadınsınız, söylemeden edemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X